Yani diyolar ya eşini, sevgilimi çok seviyorum ama karşı taraf aşırı cezbediciydi. Hataya düştüm diyolar. Pişmanlık falan kendi içlerinde de duyuyorlar.
Yani ilahi güç mu itiyor onları oraya sanki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani diyolar ya eşini, sevgilimi çok seviyorum ama karşı taraf aşırı cezbediciydi. Hataya düştüm diyolar. Pişmanlık falan kendi içlerinde de duyuyorlar.
Yani ilahi güç mu itiyor onları oraya sanki?
Kadınların anlamadığı en eönemli şey erkekler seks yapmak için herhangi bir duyguya ihtiyaç duymamaları kadınlarda sanıyorki seks yapmak için sevmek hoşlanmak aşık olmak gerek ama erkeklerde bu öyle değil seks içgüdüsel bir şey susayınca su içmek açıkınca yemek yemek gibi Seksi bir kadın oluncada sevişmek böyle bir durum bu sevdiğin kadının yerine başkasını koymak değil aslında en açık bu şekilde anlatılır.
Sen nasıl başka bir kadını karından daha güzel seksi görebilirsin
Yani sizi oraya ilahi bir güç itiyor
Hayır yalan seven erkek için karısından sevdiğinden daha guzeli seksisi yoktur
@Kpssicinactim17 Bekarım
@Kpssicinactim17 varmış demekki
Millet takır takır aldatılıyor
Bilmiyorum ne itiyor mu kaldırıyormu
@Kpssicinactim17 Tamam ben yalan söylüyorum hadi şimdi uza
Of ya, gerçekten bazen erkeklerin bu "karşı taraf cazipti" bahanesine inanmamızı beklemeleri beni koparıyor! 🤯 İlahi güç değil canım o, bildiğin iradesizlik ve anlık'da mantık uçup gitmiş mod. Yani seviyorsan seviyorsundur, cezbedici kaslar, dudaklar, altı paket karın kasları diye sevgin uçmaz! Ama işte bazen bahane bulmak kolay geliyor. Sen ne diyosun, mantıklı mı sence bu açıklamalar? 🕵️♀️❤️🔥
Cevap
3Cevap
Tutabilirler bu sevgililerinden eşlerinden sıkılıp farklı bir heyecan aramaktır herkes nefsini tutabilir
E tm da biz de bazı erkeklere yükseliyoruz ama orada yapma gereği duymuyorum
Erkeklerde kendini tutmak zorunda anlık şeyler hissedebilir ama karısını sevdiğini düşünecek sonuçlarını tutacak kendini
Yani ben açıkçası kocamın başka kadınlara o şekilde anlık dahi bakmasından rahatsız olurum
Bırak tutma faslını
En iyisi evlenmemekj
Bu cok derin bi konu biliomusn oyle altinda yatan seyleri bilmek gerekiyo ne ityo o adami haa direk yapanlarda var mı var ama hayati zindan olanlarda var
Ne demek istiyorsun yaniii
Mal
E- dilenci
Heyecan adrenalin ve şehvet bunlar çok tehlikeli duygular
Seven insan aldatmaz abi seven insanın sevdiğinden başkasını gözü görmez hala anlayamiyorum şu erkekleri inşaallah başıma gelmez asla affetmem
Bilinçli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?