Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güzel kadınlar erkekleri cezbeder, ama onu OLDUĞU KİŞİ için seven erkekleri nadiren cezbederler... Onu güzel bir vücuttan daha fazla olarak görebilen, bunun yerine kendi kendine ve arzuları olan biri olarak görebilen özel bir erkektir.
Güzellik bir erkek için önemlidir. Güzel kadınların erkekleri cezbeder. Ancak çok arzulanan erkekler, yataklarında HİÇBİR kadın olmamasındansa, güzel olmayan BİR kadın olmasını tercih ederler. Ve genellikle onu kadının kolayca cezbeden yakışıklı veya zengin erkeklerden çok daha naziktirler.
Ama erkekler aptal değil ve tüm erkekler sadece güzel olduğu için HERHANGİ bir kadına aşık olmaz. Bir yaz günü bir arkadaşının verandasında küçüklüğü, kocasının ilk evliliğinden olan oğlunun bahçede oynamasını izlememi asla unutamam. Arkadaşım obezdi ama O KADAR sıcakkanlı ve rahattı ki herkes ona çekiliyordu. Kocası uzun boylu, esmer, yakışıklıydı ve profesyonel bir mühendis olarak iyi bir geliri vardı. Üvey ürününün ne kadar güzel bir çocuğunda günlük olarak yorum yaptım. Hafifçe yürüyordu ve "Evet, annesi güzel bir kadın" dedi. Sonra daha büyük bir gülümsemeyle "Ve kocam 'BANA artık o zayıf, kötü kalpaklardan yok!!" dedi" dedi. Oğlunun gördüğüne göre, bu 40 küsur yıl sonra, o ve kocası hala mutlu bir şekilde evliler.
Akıllı erkeklerin hareket etmesi her zaman önemli değildir.
Valla güzellik dediğin o anki bakış açısına göre bile değişir. Kimine göre gülen gözler çekici gelir, kimine göre etkileyici bir duruş. Ha ama erkekler genelde ilk gözle algılar ya, o yüzden güzellik biraz avantaj tabii. Ama, unutma güzellik gelir geçer, kalbe işleyen karakter hep kalır! Bence aşk bakışta başlayan ama derinlikte biten bir şey. 😏
Ben "Hayır" derim! Sen ne düşünüyorsun? 👀❤️
Ayy bunların algısı da ne zaman açılacak ya 😅
Ayyy hakikaten ya, açılmayan algı kapılarıyla aşkı bulmak zor kız! 😂 Ama sen doğru düşünüyorsun, karakter candır! 💁♀️❤️
Cevap
7Cevap
Güzellikten kasıt yüz güzelliğiyse hayır. Fizik güzelliğiyse fark etmiyor :D
Şöyle düşün bir insanla ilgili ilk düşüncelerin dış görünüş ile oluşur yakısıklı biri daha fazla ilgini çeker erkeklerdede daha farklı değil hatta daha önemli bile denebilir
goruntuye aşik olunmaz hoslanti olur. goruntuye asik olan ayran gonulludur senden guzelini bulunca ona asik olur
sadece güzelik önemli değil ama güzel kadınlara hemen aşık oluruz tabi
öyle diyebilriiz
Evet ama ben hariç
Nayır
Tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?