Bu adam ne yapmaya çalışıyor gerçekten evlilikte görüşmesine mi gitmiştir acaba?

Yaklaşık 3 aylık ilişkimiz vardı babam öğrendi ona küfür etti o yüzden ayrılmak istedi sonra özledim dedi geri yazdı devam ettik babamı bahane ederek ve benim evlilik yaşım geliyor artık babam verecek gibi değil hem oyle ağzında küfür olan bu kayinbabam olsun istemem dedi yine ayrıldı 2 hafta sonra hesabım açıktı bı anda hikayemi beğendi ve erkek takipçin var kabul etmissin dedi ama ben GT bile yapmamıştım ve kimseyle konuşmadim ama inanmadı hesaplarla konuştu bu hespla konuşma oldumu diye tabiki olmadı cevabi geldi sonra 2 gün geçti beni aradi dediki bizden olmaz senden rica ediyorum bizim için dua etme ve ben şu an evlilik görüşmesine gidiyorum takip ettiğim bı kizla benle kız için dua et dedi ve kızın ismni bile söyledi vazgeç diye söyledim dedi Ben anlamıyorum 3 gün önce takipçilerime karışan adam bana böyle diyor birde sanki ayrıldıktan sonra ben yazıyordum sürekli ama yazan oydu her defasında sonda da boyle bı şey yaptı kalbim acıdı

Bu adam ne yapmaya çalışıyor gerçekten evlilikte görüşmesine mi gitmiştir acaba?