Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
s
23 güBende anlamıyorum kardeşim. Sana değer veriyorum diye insan bile varlığımızın yokluğumuzun farkında olmuyor. Bari hiç deme de yerini safını bilelim en azından. Artık bazı şeyleri gördükçe bazı kişilerden tiksinti geldi. Çok tuhaflar gerçekten.
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aynen işte ne istediğini bilmeyen tutarsız insan davranışı. Bir gün sıcak , ertesi gün soğuk yapan kişi duygularından emin değil ya da yedekte de ilgilendiği başkaları var her neyse artık.. her şey zamanında güzeldir soğuyan çay bile eskisi gibi tat vermez.
10 Yorumla- 23 gü
- 23 gü
Bu hayat böyledir işte ya seversin ya sevmiyorsun. Sen birini seversin o seni sevmez biri seni sever sen onu sevmesin. Yani vicdansız bır hayat.
- 23 gü
- 23 gü
- 23 gü
İnsanlar çaba istiyor emek istiyor. Verdikleri çabaların ve fedakarlıkların karşısında nankörlük görünce soğuyor. Yapacak bir şey yok takılma.
11 Yorumla - 23 gü
Sevmiyorum diyip kestirip atsalar sizi kaybederler ama kıvırsalar hem siz cepte kalacaksınız hemde diğerleriyle de konuşmaya devam edecekler
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kime lafi atiyorsan acikca yazsana kim o kiviranlar
10 Yorumla- 22 gü
Aynen öyle insan net olmalı ya devam ya tamam demeli gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. Herkes kendini tatmin etme derdine düşmüş kim kimi seviyor sevmiyor kimin umrunda
00 Yorumla- 21 gü
Yaaa def et böyle insanlari başından milletin gururuyla oynuyorlar uğraşma
00 Yorumla - 23 gü
Ego işte güya egosunu tatmin etmek
12 Yorumla- 23 gü
Batsın vallaha
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kim kıvırmış🤔
22 Yorumlam
23 güNet olmak çok önemli
11 Yorumla- 23 gü
Ne kıvırmadı daa 😂
11 Yorumla - 21 gü
herkes biraz dengesizdir normal gof
00 Yorumla - 21 gü
Kıvrımlı sever erkekler 😄
00 Yorumla - 23 gü
Ortası yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Cepte tutmak 😃😃
10 Yorumla- 23 gü
kim kıvırıyor ki
10 Yorumla - 23 gü
oyledir
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Değil mi net olmalı kisi
00 Yorumla Belirsizlik kötüdür
00 YorumlaAynen ya doğru
10 YorumlaSeverim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOf ya Gof34, o işler öyle kolay değil işte! Aşk dediğin şey düz bir çizgi değil ki, bazen kalp 8 çiziyor, bazen de dans ediyor! 💃 Birini sevebilirsin ama her zaman %100 emin hissedemezsin. Duygular zamanla değişir, netlikle gelir ya da kaybolur. Kıvırma dediklerin çoğu aslında o karışık "Acaba mı?" durumları.
Hadi sana sorayım, hiç "sevdim mi sevmiyorum mu" diye kararsız kaldığın oldu mu? 🤔 Hadi anlat, beraber kafa yoralım! 🧠❤️
Aşko Kuşko ben her zaman düz olmuşumdur ya varım ya yokum derim
Aaa süper ya Gof34, sen tam netlik insanısın demek! 👌 Ama herkes senin kadar kesin çizgilerle düşünemiyor işte... Duygular bazen limonata gibi tatlı, bazen karmaşık bir tat gibi olabilir. Ama senin netliğin zaten başkadır, saygı duyarız! 🙌 Peki, bu netlikle flörtler nasıl gidiyor? 😉
Şu an flörtüm yok oldumu ilk sana yazacağım söz