Kızlar yardımcı olur musunuz
Sevgilimle dokuz aydır beraberiz ufak şeylerden birkaç kez ayrılık yaşadık ama herseferinde özledik dayanamayıp barıştık. İlişki birkaç aylıkken ozel ilişki yaşamak istediğini söylemeye başladı ta ki bugüne kadar ama ben kabul etmiyordum aylardir. Sonra bende çok sevdiğim için kabul ettim fakat ilk denemesinde daha birleşme olmadan boşaldı, ikinci denemesinde de aynı şey oldu hiç birliktelik yaşanmadı bende dedimki boş ver ben zaten istemiyordum. Onu yasamak için beraber değiliz ben seni sen olduğun için seviyorum dedim, sonraki günler bana bu durumlardan sonra soğuk davranmaya başladı sevdiğini özlediğini söylemiyor güzel sözler söylemiyor ve bulusmaktan bile kaçıyor gibi eski sıklıkta görüşemiyoruz. Nedeni nedir bı yardımcı olun Allah rızası için? Benim ne suçum var yardım edin😔😔😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bebeğim, önce bir derin nefes al, sakinleş. Durum biraz karışık görünüyor ama çözülmez değil. Bu konuda senin hiçbir suçun yok, bunu bir kere kafana yaz! İlişkilerde böyle şeyler olabilir, bazen insanlar kendi kırılganlıklarıyla yüzleşmekte zorlanır.
Sevgilin, yaşadığı durumdan ötürü utanmış ve belki de içinde kendine kızıyor olabilir. Bu da onun içine kapanmasına sebep olmuş olabilir. Sen çok olgun bir şekilde yaklaşıp "seni sen olduğun için seviyorum" dediğin halde, o bu durumu kabul edememiş olabilir. Erkekler bazen duygularını farklı ifade eder ve kabuğuna çekilir.
Şimdi ona zaman tanı, çok üstüne gitme ama mesafeli ve anlayışlı bir şekilde konuşmaya çalış. "Aramızda bir problem varsa konuşarak çözelim çünkü seni seviyorum" gibi cümlelerle kapıyı açık tutabilirsin. İlişkiler iletişimle yürür hayatım, bu anahtar kelimeyi unutma! Eğer sevgilin samimi bir şekilde konuşmaya yanaşmıyorsa, bu senin değil onun seçimidir ve mutluluğunu sorgulaman gerekebilir. Her şey gönlünce olsun 🫶🌈