Geçmiyor, pompalayan damarına s0ktuğum dinlemiyor awq
11 Yorumla- Soran29 gü
Ayyy çok tatlı yorum🤗😂
En İyi Cevaplar
- 29 gü
Kimse söz geçirebilirim falan diyor ama ben buna inanmıyorum yani belki bir komando gibi televizyon sesli kıstığı gibi kalbinin sesini kısabilir ama kesinlikle söz geçiremez söz geçmez hele ki birine karşı derin duygular hissetmeye başlanmışsa..
13 Yorumla- Soran29 gü
Harika yorum çok doğru✔
- 29 gü
Kim*
Kumanda**
Sesini*bunları düzeltince güzel bir yorum 😂👍🏻 - Soran29 gü
Olur öyle sabah sabah anca ayılmalar 🤗☺🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- 29 gü
Geçer, geçmeyen o kalbi söker atarım...
10 Yorumla u
29 güBence geçebilir mümkün önemli olan insan aklıyla hareket etmesi mantıklı düşünmesi gerekiyor. mesela bağımlılığı bırakmak gibidir. ilk başta imkansız gelir zor gelir yapamazsın gibi gelir ama gerçekten istersen yenersin bağımlılığı... işte kalp de böyledir gerçekten istersen söz geçirebilirsin.
12 Yorumla- Soran29 gü
🙏💫🤗😇
- 29 gü
🥰🙏🤗
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Acı gerçekleri içine hıçkıra hıçkıra çığlık atarcasına haykırırsan söz geçirirsin.
İnsan bakmamayı da, vaz geçmeyide kendine öğretebiliyor. Bazen kendinden çok sevdiklerin için hayattan vaz geçmeyide kendine öğretirim.
Hayat seni daha büyümeden sana olgunlaştırır.
10 YorumlaDuygular, düşünceler, bilinçli seçimler ve dış etmenler, kalbimizi etkileyebilir. Kendimizi tanıyarak, duygusal zeka kullanarak ve bilinçli tercihler yaparak bazı duygusal durumları yönetmek mümkündür. Ancak bu, her zaman kolay olmaz ve duyguların bazen kontrol dışı bir şekilde ortaya çıkması da normaldir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı. Geçmez kalp o akıl mı? aklınla kalbin farklı çalışır aşık olmak kalbinin, laf anlatmak aklının işi söz geçiremezsin 🙂
11 Yorumla- Soran29 gü
Tam bilge sözü 🙏
İş kalbe düştüyse bu zor. Başta mantığın süzgecinden geçirilirken bir şeyler oldurulabiliyor fakat aynı durum kalpte geçerli değildir. Elbette bir noktada kontrol sağlanabilir ama bu hakimiyeti elinize alacağınız anlamına gelmez.
20 Yorumla- 29 gü
Söz her şeye geçer! Bazen sadece kontrol etmek istemezsin bırakırsın kendini ama işler rahatsız edici boyuta gelirse kalp ruh bunlar sesini kesip oturmayı bilecek beyin hüküm sürecektir! Aksi halde değersizleşip yok olur insan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı. Kalbe söz geçseydi, aşk acısı çekmezdi kimse.. Ama gerçek anlamda bir acı çeken ve tecrübe kazanan bir kalp, artık mantık ile iş birliği yapar. Daha tedbirli atar aşka adımlarını..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Nüğöedün tupruğam, nasıl gidiyür?
Kalbin kendi aklı var, bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu. Aklı olan başka akıl sevmez, kele bir de inatçıysa, çeker durur.😊
10 Yorumla- 29 gü
Kalbe söz geçer, ama sabır ister. Zamanla hislerini yönetmeyi öğrenir, neyi besleyeceğine sen karar verirsin. Kalp de bir süre sonra seni dinlemeye başlar.
10 Yorumla - 29 gü
Kalbe söz geçer elbet. Ama acısı fazla olur. Acısı göz yaşı olur, yalnızlığında ya yastığa akar ya da içine akar durur. Sonrası kalp alışır acıya, kabul bağlar.
10 Yorumla - 29 gü
Kalpler Allah'ın elindedir. Bir bakmışsın hesapta olmayan yöne kaymış. Bir hadis der ki " ey kalpleri halden hale koyan Allah'ım, kalbimi dinin üzerine sabit kıl..."
10 Yorumla - 29 gü
Kalbi sandığınız tüm duygular beynin kimyasal tepkileri aslında ve evet geçer. Biraz sakin kalıp zaman tanımak lazım sadece.
20 Yorumla Sözü kalbe mi, akıla mı geçirmek lazım? Gururun yüzden kalbini taşlaştırabilirsin ama aklına söz geçirip, aklından çıkara bilir misin?
10 Yorumla- 29 gü
Kalbe söz geçseydi aşk olmazdı. O kalp ki kor olmazdı, o kor ki maşuğu yakmazdı. Kalbe söz geçmez ama akıl kalbi perdeler...
10 Yorumla - 29 gü
Ben bu yılı beyin yılı ilan ettim kalbe yer yok artık
20 Yorumla u
29 güGeçmeli... kalp kötüyü iyiyi ayırt edemiyor mantık hep olmalı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Mümkün. Kalbi etkileyen beyindir. Beynini kontrol edersen kalbine de söz geçer.
20 Yorumla- 28 gü
beyine gecirmek lazim once kalbin asik oldugundan falan haberi yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı. Geçmez gerçekten sevdiyse insan mumkün olmazzz
10 Yorumla- 29 gü
Geçer geçer geçirmesini bildinmi kör gözle iğneye iplik. bile geçer...
10 Yorumla - 29 gü
Öyle bir geçirttirirler ki aklın şaşar kalpten tiksinirsin.😅
10 Yorumla - 29 gü
Zor. Ben BİLE süper zorlanıyorum, ki size 3 kıta uzak o iş.
10 Yorumla - 29 gü
İnsan kendi kâlbine baskı yaparak sadece akıl ve mantık odaklı yaşarsa olur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geçmez, geçmiyor.
20 Yorumla- 29 gü
Gerçekten bir şeyler hissettiysen asla getiremezsin rol yaparsın kendini de kandırırsın ama tek başına yine duygularınla kaldığında o duygu yine seni buluyor...
10 Yorumla - 28 gü
geçmez insanın kalbine söz geçirmesi biraz zor önce aklında bitirmesi lazım sonra kalp ama önceden kafanda tamamen bitirmelisinn
10 Yorumla Eğer bir kere ona söz hakkı verdiysen ve sonuc kötüyse ipleri geri eline al
20 YorumlaSöz benim ağzımdan çıktıysa geçecek tabi 🤣
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Gönül ferman dinlemez
10 YorumlaBen geçiremiyorum, geçirebilen insanlara çok özeniyorum.
11 Yorumla- Soran29 gü
Bende
Geçer geçer. Yetkiyi çok eline vermemek gerek.
20 Yorumla- 29 gü
Kalp kendi başına bir dünya 😀
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı. Geçmez kalp inatçı dediğim dedik çünkü
20 Yorumla- 29 gü
Geçirebilen var da çoğunlukla geçmiyor.
20 Yorumla - 28 gü
Geçiririz ahshhaa
10 Yorumla - 28 gü
Öyle bir geçiririm ki
10 Yorumla Beyin gerçekten varsa mümkün
10 Yorumla- 28 gü
Kalp dediğin senin düşündüğündür
10 Yorumla - 29 gü
Pek gecmez zorlarim da iste
10 Yorumla - 29 gü
Aşık olduktan sonra iş işten geçer
10 Yorumla - 29 gü
Kalbimizi rendelediler be. d
10 Yorumla - 29 gü
Kalbe söz geçer tabi ama bunu başarabilene
10 Yorumla - 29 gü
geçer
olmayacak yerlere gidiyor sonra10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır geçmiyor
10 Yorumla- 29 gü
Mantıklı kişiler kalbe söz geçirir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. otursun oturduğu yerdew
10 Yorumla- 29 gü
Geçiriyoruz mecburen..
10 Yorumla - 29 gü
Bilmem pek aramiz yok bu aralar
11 Yorumla- 29 gü
asik olup mal. mal geziyorsan sorun yok
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Geçireni görmedim
10 Yorumla- 29 gü
Ona söz dinletmek zor
10 Yorumla - 29 gü
Geçer tabi ki neden gecmesin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok zor
13 Yorumla- Soran29 gü
Geçmiyor bee 🥰🥰
m
29 gühttps://youtu.be/7I3h7czMJeI?si=AzEgjmMn4NxJ9UDi
Dinle o zaman- Soran29 gü
Offf 😇😭
- Gizli Üye(30-35)28 gü
Geçmeli yaa yoksa o canım rezil ediyor insanı
10 Yorumla ehhh
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 39,5b cevap paylaştı. Evet ama uzun uğraşlar sonucu
10 Yorumlam
29 güBen geçiririm
20 Yorumla- 29 gü
Geçer tabi
20 Yorumla - 28 gü
geçmez
10 Yorumla - 28 gü
Geçer
10 Yorumla - Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi