Aşk İlişkileri 23 gü Niye uyumadınızzzzzzzzzzz? Angels10 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Ben örgüye taktım kafayı Niye uyumadınızzzzzzzzzzz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birazkülbirazduman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günaydin. Ben de oversize hırka örüyorum ama bir gözüm telefonda sjs 1 1 Yorumla Angels10 23 gü Benim de öyle Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık 😊Eyyam oruçları için o saatte uyanıktım ama geri uyuyamayınca. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Görseldekini sen mi ördün? Çok güzel görünüyor 😻. 0 2 Yorumla Angels10 23 gü Ben ördüm teşekkür ederim 🙂 Yorumla u DedektifMinnie 23 gü Rica ederim 😸. Çiçek kısmına bayıldım. Yorumla
sarıdilber Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Ama deymiş taktığına güzel eline emeğine sağlık benim de uyku kaçtı 1 0 Yorumla
denizzmm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 23 gü Örgü ören insanlara çok özeniyorum asla beceremiyorum.. 1 1 Yorumla Angels10 23 gü Çok zevkli umarım yaparsin Yorumla
Jarisch Takip Et Xper 3 Yaş: 21 23 gü Abla çeyizime bir seylee yap be hayrına kargo benden 0 1 Yorumla Angels10 23 gü Olur ablam yapayım Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evde kalmaktan örgüye başlamış aboo 0 3 Yorumla Angels10 23 gü Evde kaldım ben valla napcaz Yorumla Aristokratımsı 23 gü Evlen artık bak gocadın Yorumla Angels10 23 gü Ruhum kocadı görünüşüm hâlâ 18 lik Yorumla
beyazzenci27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Satıyor musun bunları 0 2 Yorumla Angels10 23 gü Hayır el emeği bu kolay değil Yorumla beyazzenci27 23 gü Ellerine sağlık 🤗 Yorumla
Mavimsiikızıııl Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 23 gü Ben bu kadar öremiyorum :) elinize sağlık. 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Uyudum uyandım çayımı içtim bile 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. Kolay gelsin uykudan kalktım yatamadımm 0 0 Yorumla
Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 30 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Uykumu almışım uyandım 0 0 Yorumla
JURA8 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 23 gü Banyo lifi mi ulan o 0 3 Yorumla Angels10 23 gü Hayır yelek bu Yorumla JURA8 23 gü Kurşun geçiriyor mu Yorumla Angels10 23 gü Geçirmiyor beyfendi Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kime örüyor sun 0 4 Yorumla Angels10 23 gü Canım kendime Yorumla Dudu_Bubu 23 gü 🤭🤭birinin başına çorap örnekten iyi Yorumla Angels10 23 gü Aynen Yorumla Dudu_Bubu 23 gü 🤣🤣kolay gelsin gecen güzel olsun Yorumla
Sarabande0 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. sanane 0 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 21 gü Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Uyku yok 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sanane abla 0 13 Yorumla ofecioarăcurată 23 gü Abla dediğinle aranda 1 yaş var amca ahaksjkajskajaka Yorumla kafkass31 23 gü Her kadın ablamdir abla Senin için de her erkek amcaysa güzel Yorumla ofecioarăcurată 23 gü Geldi konyalı Yorumla kafkass31 23 gü Alakasız, dar bakış açısı. Yorumla ofecioarăcurată 23 gü Babanda annene abla diyerek yapmış anlaşılan😅 Yorumla kafkass31 23 gü Sevgilim dışında her kadın. Sen anlaşılan mamina fazla güveniyorsun. Uzak dur moruk Yorumla kafkass31 23 gü Anana da selamlar Yorumla MâleDominant 23 gü Ne ağladın 31 Yorumla MâleDominant 23 gü Nerenin kürdü allah bilir. Uğraşma şunla Yorumla ofecioarăcurată 23 gü Şu yobazlarla eğleniyorum ahakahajajaj Yorumla kafkass31 23 gü Kürt değilim Azeriyim, fikrimi diyorum ben kimene? Şimdi iktirin gidin, sen de mam için böyle yapmaya devam kanka Yorumla kafkass31 23 gü Kendince eğlendiklerjni sanıyorlar, yazık. Yorumla ofecioarăcurată 23 gü Amca ahakshajaj Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. yeni uyandım 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 65% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pusada bekliyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 208,1b cevap paylaştı. uyku yok 0 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Guru Yaş: 27 23 gü Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İşteyiz mecbur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Günaydin. Ben de oversize hırka örüyorum ama bir gözüm telefonda sjs
Benim de öyle
Çok güzel gözüküyor ellerine sağlık 😊Eyyam oruçları için o saatte uyanıktım ama geri uyuyamayınca.
Görseldekini sen mi ördün? Çok güzel görünüyor 😻.
Ben ördüm teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 😸. Çiçek kısmına bayıldım.
Ama deymiş taktığına güzel eline emeğine sağlık benim de uyku kaçtı
Örgü ören insanlara çok özeniyorum asla beceremiyorum..
Çok zevkli umarım yaparsin
Abla çeyizime bir seylee yap be hayrına kargo benden
Olur ablam yapayım
Evde kalmaktan örgüye başlamış aboo
Evde kaldım ben valla napcaz
Evlen artık bak gocadın
Ruhum kocadı görünüşüm hâlâ 18 lik
Satıyor musun bunları
Hayır el emeği bu kolay değil
Ellerine sağlık 🤗
Ben bu kadar öremiyorum :) elinize sağlık.
Uyku tutmadi biraz doluyum
Uyudum uyandım çayımı içtim bile
Kolay gelsin uykudan kalktım yatamadımm
Uzun süren bir isim var 😅😅
Uyudum uyandım bileee
Uykumu almışım uyandım
İş güç
Bu saatte
Banyo lifi mi ulan o
Hayır yelek bu
Kurşun geçiriyor mu
Geçirmiyor beyfendi
Kime örüyor sun
Canım kendime
🤭🤭birinin başına çorap örnekten iyi
Aynen
🤣🤣kolay gelsin gecen güzel olsun
sanane
Uyku yok
Çok hoş
Sanane abla
Abla dediğinle aranda 1 yaş var amca ahaksjkajskajaka
Her kadın ablamdir abla
Senin için de her erkek amcaysa güzel
Geldi konyalı
Alakasız, dar bakış açısı.
Babanda annene abla diyerek yapmış anlaşılan😅
Sevgilim dışında her kadın.
Sen anlaşılan mamina fazla güveniyorsun. Uzak dur moruk
Anana da selamlar
Ne ağladın 31
Nerenin kürdü allah bilir. Uğraşma şunla
Şu yobazlarla eğleniyorum ahakahajajaj
Kürt değilim Azeriyim, fikrimi diyorum ben kimene? Şimdi iktirin gidin, sen de mam için böyle yapmaya devam kanka
Kendince eğlendiklerjni sanıyorlar, yazık.
Amca ahakshajaj
yeni uyandım
Kolay gelsin
Bu saatte uykulu uykulu örgü mü
Akşam uyudum şimdi de uyuyamıyorum
Uykuyu kovalıyorum
Pusada bekliyorum
uyku yok
İşteyiz mecbur
Bi bilsem.
kaçamak
Bu senin mi? Yaptın