Geri dönsün diye zikir varmıs ondan yapıcam🥱🥱şakasız yapıxam kurtuluş yok benden
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence saçma. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. Kendi hayatına odaklanmalısın. Dönse bile inan bana sen kendine değer vermediğin sürece hep seninle kalsa da bir anlamı olmayacaktır. Onun peşinde koşmak yerine kendi odaklanma zamanın gelmiş de geçiyor bence. Bırak onu artık. Sizin yollarınız ayrılmış. Eğer yollarınızın ayrım noktasında bekleyip durursan belki gelir diye gelse dahi siz hep aynı yerde kalmak zorundasınız birlikte olmak için çünkü ilerlediğinizde yollarınız farklı olduğundan ayrılmak zorunda kalacaksınız. boş ver böyle kalsın bu mesele. O yoluna gitmiş sen de ilerle artık. Kendini kendin sev.
Ama ben seviliyodum onun tarafından şu an konuştuğum var ama onun değerini daha çok anladım böylelikle eskisi gibi olsun istiyorum😭aşksızım kimse onun gibi önem vermedi bana şu an konuştuğum kişi ciddi ilişki düşünmüyor bile onu özlüyorum o öyle yapmazdı bu yüzden zikir çekmek istemiştim 😭
Peki tamam sorularım buradan geri dönüş var mı yok mu onu düşüneceğim:
1) Nasıl bitti ilişkiniz?
2) Kim hatalıydı?
3) Sen mi gittin o mu gitti?
4) Şu an ondan sonra sevgilin olmasını takacak bir insan mı?
1) İlk ben gidince sonra o değişti bana karşı kırıldı baya benden adım bekledi ben adım atmayınca ikimizde gurura yenildik sonra her şeyi gözüme sokmaya başladı gönderme filan sonra bitti işte noktayı koydu😭
2) ben hatalıydım
3) ben hep gidiyordum en sonunda o bitirdi
4) takacak bir insan
Yani sen şimdi ilişkiye başlasan onun değerini anladığın için bir daha gidip durmazsın öyle mi bu konuda sana güvenebilir mi sen bu konuda kendine güveniyor musun? Yoksa şu an değer görmediğin için sana değer gösteren birisiyle ilişkide olmayı istediğinden eski sevgilini bu anlamda kullanmak mı istiyorsun?
Şu anki sevgilinle derinliği olmayan çok da samimi olmadığınız bir ilişki mi yaşadınız yoksa kıskanacağı türden bir şey miydi?
Evet bir daha gidip durmam😭😭😭güveni kırıldı ama cidden gitmicem bir daha
Yeni konuştuğum kişi bana sevgili gözüyle bile bakmıyor flört gibiyiz ve samimiyim cidden iyi birisi ama unutamadığı birisi var ama aslında onu seviyorum galiba dndjdjd ama o beni üzüyor her ne kadar iyi davransa da ondan kurtulmak istiyorum
Şimdi evet duygularının karmaşık olduğunu seziyorum dnjjjjf şimdi netleştirmelisin öncelikle sana değer vermeyen bu elemanı eski sevgilinle beraber aynı anda sevemezsin bu iş biraz karışık olur mazallah ilerleyen süreçte en ufak boşlukta aldatmaya bile meyledebilirsin soru şu: Bu eleman sana değer verseydi eski sevgilini yine de ister miydin?
😭evet istediğim gibi olsa o aklıma gelmezdi hatta mutluydum baya sonra beni üzdüğü gün onu özledim aklıma geldi her üzüldüğümde o geliyor aklıma
Ama ben buradan eski sevgiline tam olarak değer verdiğini hissedemiyorum. Yani onun verdiği değeri özlüyorsun ama sen ona değer vermekle ilgilenmiyorsun gibi geliyor. Bunu da eski sevgilin zaman içinde ya da hemen ilk başta anlayabilir ve sınırı yeniden çizip bitirmek isteyebilir.
Hayır onu özlüyorum sadece aşık değilim😭bu arada yorumların için teşekkür ederim🥺
Bak eğer sevgiline değer vereceğin konusunda kendine güveniyorsan bunu ona açıkça söyleyip pişmanlığını ifade edip özür dilemelisin en azından derdim. Asla yalvarma ama özür dilemek yalvarmak değil bir erdemdir bunu böyle görürse de onunla işin olmasın zaten. Bu adımı yapmadan önce de yani yapmakta kararlıysan da flört ettiğin çocukla bağını koparmalı ilişkinizi bitirmelisin ki en azından bir adım olsun. Seni reddedebilir, istemeyebilir bunlara hazır ol ama eğer samimi olursan ve dediğin gibi iyi bir çocuksa ben eminim seni yıpratmayacaktır. Yeni çocukla ilgili bir şeyler sorarsa yalan asla söyleme ancak detayları ballandıra ballandıra anlatmana gerek yok sonuçta film çekmiyoruz. Onun haricinde zikir bilmiyorum bu konuyla alakalı ama böyle namaz sonrası ya da herhangi bir vakitte böyle içten edilen bir dua genelde kabul olur fakat kesinlikle duana hayırlısıyla ve afiyetle diye ekle bu istediğin şeyin hen hayırlısının hem de kolayının kabul olmasını sağlar ve önemlidir. Eski sevgilim lütfen benimle barışsın dersen tek başına barışır ama belki sana zehir gibi bir hayat yaşatır bilemezsin o açıdan önemli.
Kısaca:
Özür dilemelisin öyle sadece duayla zikirle olmaz çabayla beraber dua olmalı.
Sabırlı olmalısın sana olumsuz bir tepki verebilir şuna dikkat et sınırı kesinlikle mi çizdi yani olmaz asla barışmak istemiyorum mu demek istedi yoksa biraz düşünmem lazım tadında mı konuştu? Eğer kesinlikle olmaz diyorsa bu konuda ısrarcı olmanın anlamı yoktur.
Samimi olmalısın, dürüstçe hislerinden bahsetmelisin, pişmanlığını söylemelisin.
Bir daha böyle şeyler yapmayacağını çok değiştiğini sana güvenebileceğini göreceğini söylemelisin.
Bir de içinden geldiği gibi dua et Allah belki kabul eder.
Rica ederim bu arada<33
Flört ettiğim çocukla bitiremiyorum😭eğer bitirirsem bir daha konuşamıcak olmak korkutuyor beni kimse yokken onunla konuştum yalnızlığımı paylaştım tamam beni sahiplenmiyor ama of bilmiyorum
Eski olandan ise özür dilemek korkutuyor beni çünkü ben onu bırakmadan önce daha neşeliydi gözleri parlıyordu bana bakarken sonda ise bana kızgındı en son ve kıskandırmaya bile çalıştı saçma sapan ve zaman baya geçti üzerinden 😔
Kafanı şişirdim kusura bakma😔💖💖💖
Ama eğer bitirmezsen geri dönüp özürler dilemenin anlamı yok ki. Eğer böyle düşünüyorsan flört ettiğin çocukla arandaki ciddi bakmama ve değer vermeme problemini çözmeni söylerdim ama zaten sana değer vermeyen bir insanı neden hayatında tutuyorsun ki? Yalnızlıktan korkmak insanı uzun vadede hep pişman eder. Onu terk etmekten korkuyorsun diğeri beni kabul etmezse yalnız kalırım diye. Bir ihtimal eski sevgilinin de şu an sevgilisi olabilir bilmiyorsun yani. Yalnızlıktan korkma derim sana. Birileriyle birlikteyken yalnız hissetmek daha kötü çünkü. Bilemedim yani. Kararı sen ver. Birisini seçmen ve bu seçimin sonunda yalnızlık varsa da bununla baş etmen gerekiyor.
O kadar haklısın ki ama beni sahiplenmeyen çocuk işini anlatıyo bende onunla dertleşiyorum iyi davranıyor bana değer veriyorum sana diyo samimiyim
Evet eski olanın ise büyük ihtimalle sevgilisi yok gibi duruyor adam akıllı söyleyemedim ki içimdekileri ikimizde gurur yapmıştık benden bekliyodu yazamamıştım korkmuştum
Peki karar verip düşünmem lazım yazdığın için çok teşekkür ederim çok düşünücem dediklerini🤍
Rica ediyorummm hayırlısı olsun senin için de en güzel şeyleri diliyorumm<33
Süreci paylaşmak istersen bir şeyler yaptığında benim keyifle dinleyeceğimi söyleyebilirim ayrıca. Merakla bekliyorum yani o şekilde söyleyeyim. Kolay gelsin şimdidennn.
😭😭😭Seninle konuştuktan sonra stalkladım onu baya değişti düşüncelerim. Eski sevgilim olanın flörtü olduğunu stalk yaparken gördüm😭 hem de kızlar balık etli yani benim zıttımlar ben zayıfım ordan bir kere kendimi çirkin hissetmeye başladım ve de yetersiz😔soğudum ondan onu sevmiyorum sadece onun için özel olmayı seviyodum
yani ben şu an flörtüme daha fazla yaklaşmaya başladım daha sıkı bağlandım 😔 ciddi düşünmese bile bana şu an ilgi veriyor yapay birisi değil aramızda bağ var😔 onunla konuşunca mutlu oluyorum hemen eski sevgilim gibi iki tane ilgi verince hemen aşk aşk demedi mesela bu yüzden onu cool buluyorum evet malım ama eski sevgilim öyle mi şu an bir kız ona aşk dese kabul bile edebilir hemen belki de ama bilmiyorum tabii
Not:Allaha dedim ki eğer kötü olacaksak eski sevgilim için dua etmeme izin verme.
bunu dedikten sonra bir daha içimden zikir çekmek gelmedi soğudum ondan hatta onu bıraktığım terk ettiğim için kıskandırmaya çalışmasını bile hatırlayınca ne kadar mal ve gerizkelaı olduğunu anlamaya başladım o kötü birisi soğudum midem bulanıyor maalesef..
işin garip tarafı şu flört olduğum çocuğun sosyal medyasında daha fazla kızlar var baya ama eski sevgilimde bir tane bile kız görünce soğudum işte
Özetle boş ver sen beni erkekler mal😔🤍🤍😖umarım senin karşına çok güzel birisi çıkar
Ya kıyamam sana ya o zaman umarım flörtün de bir bakarsın ciddi düşünmeye başlar umarım diyeyim ama insanlar pek değişmezler o yüzden sende böyle bir beklenti de oluşturmak istemem belki bir süre sonra bu işlerin boş olduğunu anlarsın ve bekarlık sultanlıktır deyip aman bir erkeğin ilgisine mi kaldım diye de düşünerek hayatına odaklanıp slayyy bir girl olursun bilemiyorum artık djjhhddd ben hâlâ o aşamaya gelemedim onu da söyleyeyim ama gelsek var ya çok mutlu olacağız. Benim bir ilişkim var ama dünyanın en toksik ilişkisi falan. Arada çok iyi oluyoruz bazen de çok çok kötü oluyoruz. Beni fazlasıyla ihmal ettiğini fark ettik bu akşam birlikte ama gerçekten çok iyi bir insan hani dhdjhdd ne bileyim ben gerçekten söylediğimi yap ama yaptığımı yapma insanıyım birazcık bilmiyorum hâlâ umut var bizim adımıza gibi geliyor inşallah senin de benim de ilişkilerimiz güzelleşir diyeyim ben hayırlısı olsun hepimiz adına<3
Bu arada bir ihtimal ismin Nesibe olamaz değil mi djjdfhhbdns gece gece gelen tesadüf perileri sebebiyle sorayım dedim
ya cidden slay bir kız olmak istiyorum😔bu arada bence umudun varsa düzelir ilişkin onu sen daha iyi hissediyosundur belki işleri filan yoğundur o dönemde o yüzden vakit ayıramamıştır ne kadar toksiksiniz onu bilemiyorum ama bence çok mutlu olursunuz 🤍 bu arada ismim zeynep buradan başka birisiyle karıştırmış olabilirsin
Yok ya burada nesibe diye birisini tanımıyorum da tesadüf olur ya niye olmasın hep umut ederim birileriyle yollarımın kesişeceğini falan bu kız konuşamadığım bir sevgilimin arkadaşının sevgilisiydi kız ayrılmak istemişti falan çocuk çok unutmamıştı bir süre ama sonra benim hep başıma bunlar geliyor bundan sonra flört edeceğim kafasına girip kızlar eklemişti sonra bıraktı mı bilmiyorum onunla bağlantım koptu benim doğrudan arkadaşim değildi zaten ama kız eski sevgilisinin arkadaşı olduğum için sanırım konuşmak istemedi benimle ayyyy ne uzattım kısacası biraz içimde kaldı
Biraz🤏🏻
🤏🏻
Dkdjjdjs
İsmin güzelmiş Zeynep🩷
Ayrıca ben senin slay bir kız olabileceğine inanıyorum, sen de kendine inan olur mu?
Benim bu sitedeki ismim de Müjgan djdjhdjdj pek kimse bilmiyor hatta bu ismi bana takan üye bile unuttu sanırım mühim değil Müjgan olmayı seviyorum.
Biz epey toksiğiz inan bana yani hayal edemezsin djdjddjhhhd ama niyetler kötü değil en azından şimdilik zaten o yüzden bitirmiyoruz sanırım
Mesele vakit meselesi değil ki be Zeynep. Bazen bir dakika bile yeter bazı şeyler için bir saate gerek yok. Bir mesaj yeter diyaloğa gerek yok. Bilmiyorum ama açık konuşmak iyidir ben konuştum, o da anladı. Çözülür belki kim bilir? Teşekkür ediyorum güzel dileğin için<33
Ben de inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla ve afiyetle slay bir kız olmayı başarırsın diyorum o hâlde.
Ya bu çocuk kaderinse gelir zaten ama kaderde yoksa çokta zorlamamak lazim
Vaay kurtulus yok benden demen cok cekici 😃
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!