Aşk İlişkileri 1 ay boyunca bu kızla vakit geçirmen gerekiyor. Hangisi? Zeywzeywzey Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 5 ile 2 nin sayı kel kaldı Güncellemeler1 yıl Hani erkekler sarılın seviyordu 3 ile 5 i alan yok 1 ay boyunca bu kızla vakit geçirmen gerekiyor. Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki numara. Esmer yeşil gözlü olanı seçer çoğu:d 0 1 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Çok değişken geldi Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı. boydan görmek lazım hiç zenci biriyle tanışmadım sarışın ya da zenci olabilir :) 0 0 Yorumla
Selin_Skn Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3 diyelim bi değişiklik olsun (: 2 0 Yorumla
TesettürlüGözlerim Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl evli değilsem istemem ne işim var elin kadınlarıyla le havle. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Renkli gözlü çok tatlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 1 dışındaki birisi olabilir zaten sayılı gün çabuk geçer 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden 1 dışında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1 güzel gelmedi diğerleri güzel Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. 1. olsun ömürlük olsun 😂 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden 😄 Yorumla Semih6934 1 yıl Yüz şekli güzel yani saçı siyah kumral da sarı da olsa hoş görünüyor 😄 Yorumla
kutsalornitorenk Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Hiçbiri, tanımıyom etmiyom 0 8 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Tanıman gerekmiyor Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl En üstteki kızıl saçlı, peruğu olan kel bi hanım varsa onu tercih etçem ama Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden kel 😄 Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Şaplak atçam, şlap şlap Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Kendi kafana at Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl Kel diilim, saçlarım da dökülcek gibi diil, berbere gittiğimde orman bakanlığından izin çıkarmazsam berber dokunmuyo, baya gür Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl O kadar. Vay be Yorumla kutsalornitorenk 1 yıl tabisi Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Esmer ile Koreli arasında kaldım 😂 0 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. 1. Numara çok net :)) 0 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı. 2 numara bide verirsen 4 olsun😀 0 5 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Ezmerciyiz Yorumla omurcancan 1 yıl Ee tabi ki Yorumla omurcancan 1 yıl 4 . De veriyorsun demi 😀 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl No 😄 Yorumla omurcancan 1 yıl Olmadı hangisini seçeceğim şimdi Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl cibutili ile olur 0 4 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Senden hoşlanmadım Yorumla pizzatti 1 yıl Allah aşkına hoşlansaydın lütfen hoşlan Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Hayır... Yorumla pizzatti 1 yıl akwjejje Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. ikinci 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden Yorumla DeliAdam31 1 yıl fiziği bana göre Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 1 numara 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden Yorumla s Taciiiii 1 yıl Daha sempatik bide diğerleri gibi plastik diil Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı. İkinci 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden Yorumla ayazwinston 1 yıl Gözler Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayalim 4 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 2 numara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Fark eder mi sence 0 2 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Eder tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tc erkeklerine etmez Yorumla
Üzgünçocuk06 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl İkisi de 0 6 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl 5 kişi var yalnız? Yorumla Üzgünçocuk06 1 yıl Hepsi o zaman 😂 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl 😄😄 Yorumla Üzgünçocuk06 1 yıl Mesajın neden kapalıysa bari takip et beni 🙂 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Neden Yorumla Üzgünçocuk06 1 yıl Öyle işte Yorumla
sentabi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Niye 0 5 Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Yüce gönlüm böyle taleb etti jsjsjs Yorumla sentabi 1 yıl Abla aracı mısın Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Denebilir Yorumla sentabi 1 yıl Ahaha Yorumla Zeywzeywzey 1 yıl Aracı derken neyi kasteddin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
İki numara. Esmer yeşil gözlü olanı seçer çoğu:d
Çok değişken geldi
boydan görmek lazım hiç zenci biriyle tanışmadım sarışın ya da zenci olabilir :)
3 diyelim bi değişiklik olsun (:
evli değilsem istemem ne işim var elin kadınlarıyla le havle.
Renkli gözlü çok tatlı
1 dışındaki birisi olabilir zaten sayılı gün çabuk geçer
Neden 1 dışında
1 güzel gelmedi diğerleri güzel
1. olsun ömürlük olsun 😂
Neden 😄
Yüz şekli güzel yani saçı siyah kumral da sarı da olsa hoş görünüyor 😄
Hiçbiri, tanımıyom etmiyom
Tanıman gerekmiyor
En üstteki kızıl saçlı, peruğu olan kel bi hanım varsa onu tercih etçem ama
Neden kel 😄
Şaplak atçam, şlap şlap
Kendi kafana at
Kel diilim, saçlarım da dökülcek gibi diil, berbere gittiğimde orman bakanlığından izin çıkarmazsam berber dokunmuyo, baya gür
O kadar. Vay be
tabisi
Esmer ile Koreli arasında kaldım 😂
1. Numara çok net :))
1 sanırım ama zor soru
En üstteki 1 numara
Hiç bırakmadan😀
2 numara bide verirsen 4 olsun😀
Ezmerciyiz
Ee tabi ki
4 . De veriyorsun demi 😀
No 😄