u
27 güGelemiyorum ben kısıtlanmaya, ben zaten nerde nasıl davranacağımı biliyorum. Eee ilişkime de sadığım, sevdiğime de. Ayrıca 34 yaşına gelmiş kocaman bir kadınım :D hâlâ çocuksu yanım ağır bassa bile.
02 Yorumla- 27 gü
Sen hep böyle kalacaksın 🫠
- 27 gü
dimiii bebeğim ☺️🫠
En İyi Cevaplar
Mnakoyim herkes nerede nasıl davranılması gerektiğini biliyorsa kim bu rock! kürek davranışlar, mekana uygun giyinmeyenler, o benim kardeşim kankam diyenler?
Kimse nerede nasıl davranılması gerektiğini falan bilmiyor abi. Özellikle kadınlar, o kadar toz pembe bakıyorsunuz ki ve empatisiz. Sürekli erkekler kadınları anlamalı, işte kadın şunu yaptı ama düşün bakalım niye yaptı awq
Teşekkürler
00 Yorumla
- 27 gü
Belli bir zamanı yok.. Rahatsız olduğum hiçbir şeyi görmezden gelemem, o da buna saygı duyup gerekeni yapacak.. Sevginin, aşkın, ilişkinin gereği budur..
00 Yorumla
- 27 gü
Herkes kendine uygun biriyle olduktan sonra kısıtlama zaten olmaz. Birçok örnek verilir misal mini seven kızla beraber olup mini giymesine karşı çıkmak nasıl bir kafadır nasıl bir mallık seviyesidir bilemiyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlişkide kısıtlanmaya her anlamda karşıyım. Kimse kimsenin özgürlüğünü bastıramaz, elinden alamaz. Egosunu sözde gücünü farklı yöntemler ile göstersin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimseyi kısıtlamam. Doğru düzgün davrananı kimse eğip bükmeye çalışmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Bazı kadınlar görüyorum, sevgilisi kendisini kisitlasin, kıskansın, hayatı zindan etsin istiyorlar. Sanıyorum geçmişindeki ilgi eksikliğini besletmek istiyorlar. Fakat bence bir erkek kadını özgür birakmali, kısıtlamamali. Özgür kadın ilişkide her zaman daha iyidir
10 Yorumla- 27 gü
Kısıtlamalar başlarsa ilişki biter.
40 Yorumla u
25 güHer iki taraf nasil davranması gerektigini bilmeli.. bilsin ki oteki taraftan dayak yemesin şey yani karışmasın kavga çıkarmasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kısıtlama gelmemeli insan kendini ve durması gerektiği yeri biliyorsa sorun yoktur kendini bilmeyenlerle işimiz olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Güvenim sarsıldığı zaman kontrolcü yanım biraz ortaya çıkar baskı uygulamam ama başı boşta bırakmam tatlı tatlı nefesim ensesinde olur
00 Yorumla- 27 gü
Pardon acaba kısıtlama ne demek? Asla başlamaz ben özgürüm yaşasın özgürlük sjsjsjs bunu bir Türk olarak demek komikti
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Sevgilim diye bağrıma bastığım zaman kısıtlanaya gerek yok ben beni anlayabilen insanla yürumek istedim isterdim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başlayamaz. Sadece beni ikna edebilir bazı şeylere buna izin veririm.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Kısıtlama diye bir şey söz konusu olmaz. Benim esirin, kölem degil
10 YorumlaSevmem öyle şeyleri. Zaten kısıtlayabileceği bi davranış da yapmam
00 YorumlaEğer beni gerçekten sevdiğini görürsem kendimi zincirlerdim
00 Yorumla- 27 gü
Ayrıldığım gün her yerini kısıtlasın yanlız kalıp 😂😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kısıtlama olan yerde sevgi olmaz herkes haddini bilecek
00 YorumlaAsla kısıtlama ya gelemem
10 Yorumla- 27 gü
Kısıtlamanın olduğu yerde duramam, özgür ruhluyum.
10 Yorumla - 25 gü
Seviyor da şaapıyor yiğidim 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevmem kısıtlanacak bir hayatım yok zaten.
00 Yorumla- 26 gü
Kısıtlamak hoş bir şey değil ya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başlamaz güvenmediğim insanı sevmem
00 YorumlaKısıtlama varsa ayrılırım.
00 Yorumla- 27 gü
Kısıtlama olmamalı.
00 Yorumla - 27 gü
Ilişki başlamadan konuşulmalı
00 Yorumla Yapsın sıkıntı yok yaa
00 Yorumla- 27 gü
Kısıtlama olmaz
00 Yorumla - 27 gü
Kimi niye kısıtlıyoruz gerek yokki
00 Yorumla - 27 gü
Kısıtlama olamaz!
00 Yorumla - 27 gü
güven varsa saygılı olmalı
00 Yorumla - 26 gü
Kısıtlamak ne köle mi alıyoruz hayatımiza
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçbir zaman
10 Yorumla- 27 gü
Hiç bir zaman
10 Yorumla - 25 gü
Tabiki evlilikte. Mecbur olacak yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. İyyy kısıtlama ne ya
00 Yorumla- 27 gü
Hiç bir zaman
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. hiç bir zaman
00 Yorumla- 27 gü
Neye kısıt mesela
00 Yorumla - 27 gü
Evlendikten sonra
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Evlenince
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. Özgür olmak gerek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Hamilelik döneminde bence
00 Yorumla- 27 gü
Soo pop buradan
00 Yorumla
Detaylı bilgi