Bizim okulda bir tanesi hariç 3 tane müdür yardımcısı bir tane etkisiz eleman müdürümüz var bu arada lisede öğretmenim 2 yıldır çok şükür atandım neyse diğer 3 müdür yardımcısı hele iki tanesi hiç odasından çıkmaz da bir tanesi en azından nöbetçi iken Gezer düdük falan çalar
ama bir tane müdür yardımcımız var en büyükleri en kıdemlileri baş müdür yardımcı diye geçiyor bu arada okul müdüründen de 15 yaş falan büyük en fazla onun oturması lazım adam 6 katlı okulu 7 teneffüs bir öğle arası her teneffüs Gezer, müdür yer öğretmenler kavgaya dalsa çocuklara ayıramıyor merdiven başından bir bağırsa çocuklar çil yavrusu gibi dağılır bunu en küçük müdür yardımcısı yapması gerekirken bilgisayara devamsızlık ları bile o gider hatta bayrak töreninde müdürün yerinde konuşmaları bile o yapar hatta her sabah soğuğun ayazında tek başına kıyafet kontrolü bile yapıyor neden bu kadar parçalıyor bu adam kendini anlayamıyorum diğerlerinden çok çok fazla para mı alıyor ki korkuyorum hasta olacakk. Bir de bu yüzden mi bu kadar çok çalışıyor bu liseden mezun olmuş yoksa şehrin en kötü liselerinden biri kendini niye bu kadar parçalıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aaaammmaaaaaaannnnnnnnn
Hay senin hayranlığınada efsanede keşke emekli olup gitsede bizde kurtulsak artık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sen adama aşık mı oldun naptın 😂
Yok canım daha neler 😀😀 o da nereden çıktı
Adama aşık gibi anlatmışsın resmen sanane donuyosa donuyor napıcan 😂
Ahsgs 😀😀😀 ya ama normal mi yaptı kendi nöbetçiyken geçtim kendisi nöbetçi değilken de okul geziyor kıyafet kantarını yapıyor ondan başka 3 tane yardımcı bir tane etkisiz eleman müdür var niye parçalıyor kendini
Hadi müdürümüz 36 yaşında bir şey ponçik ondan bir beklentimiz yok da dana gibi gibi 3 taneden yardımcı var orada 😀
E tamam adam onların yerine de çalışıyor işte niye çalışsınlar 😂
Ahsgs of Of deli edecek bu adam beni soğuğun ayazında çıkmış tek başına kıyafet kontrolü yapıyor hayır bir de görsen çöp gibi ya o terörü nasıl estiriyor onu anlayamıyorum ki, 😀
Zaten bugün milli eğitim'e yazacağım gizliden sorumluluğu tek bir adamın üzerine yüklüyorlar diye 😀😀😀
Sen gitte o adama evlenme teklifi et 😂
Adam benden 24 yaş büyük be yuh
Yavrucum adamı neden bu kadar düşünüyorsun o zaman sanane diyorum 😂
Ben de bilmiyorum 😀😀 bir çeşit hayranlık duyduğumu düşünüyorum ne bileyim diğerleri bu kadar yan gelip yatarken okulun bütün ülkünün omuzlarında olması onun hala bu kadar genç ve dinamik olması Of bilmiyorum
Sende biraz psikopatlık var bence 😂
Ahaha 😀😀 işini iyi yapanı takdir etmek ne zamandır psikopatlık oldu
Bu kadar etmek biraz manyaklık ama 😂
Ama sen onu görev başında bir görsen 😀 öğretmenler odasında otururken sesini duyamazsın o kadar çirkingendir 😀😀 ama öğrencilere gelince birinci kattan bir bağırır 3 kattan sıçrarsın
6 katlı okulu tek başına çekip çevirmek kolay mı 😀
En nefret ettiğim hoca tipi 😂
Ahaha 😀😀😀 bizimkilerin de kabusu merak etme
İşte kızarak bağırıp çağırarak hocalık olmaz bence
Ne yapalım çocukların ondan başka korktuğu kimse yok ki okulda bir o kadar da vicdanlıdır o kolay kolay tutanak tutmaz
Tamam sen o adama bi ver bence yazık 😂
Ya yürü git sen herkese g**tveriyor olabilirsin ama ben sana benzemem 😀
Valla benim kimseye senin kadar hayranlığım yok bence sen ver bu kadar hayranlığa bu yakışır 😂
Ya anlamıyorum diğer müdür yardımcılarına oğlum siz niye oturuyorsunuz neden demiyor bu adam 😀😀
Gitte sen de tut kulaklarından kaldır çalıştır hadi 😏
Zaten bugün öyle olacak küçük müdür yardımcısı utanmadan kendi görevini efsaneden istiyor o da kalkıp yapıyor asıl onun kafasını kıracağım 😀
Aynen kardeşim zil zurna aşık adama... Bide adam 55 yaşında moruğun teki.. 🤣🤣🤣🤣
@Muro8384 lan defol git millet yanlış anlayacak 😀
Hahahahahahahahahahahaha
Niye yanlış anlasınsın ki millet
Tam 3 aydır o moruğa ait sorular açıyorsun burada.. Aşıksın işte daaa 🤣🤣🤣🤣🤣
@Muro8384 ya canımsın mısın İnsan kendinden 24 yaş büyük bir adama aşık olur mu mantıklı mı 😀😀
Evet ben senin canınım 😂
Niye olmasın... Gönül bu, ota da konar bookada 🤣🤣🤣
@Muro8384 öyle her yere konsaydın sana bile konardı 😀😀 ben başkasına benzemem mantıksız hareket etmem
Bana mı konardı.. Hiç zannetmiyorum... Senin gönlün bir moruğa bile konabilir ama bana asla konacağını sanmıyorum 😊
@Muro8384 merak etme benim gönlüm mantıklı olmayan hiçbir şeye konmaz ben ona sahip çıkarım 😀😀
Aşkla mantığın ne alakası var pek anlayamadım *
@Muro8384 ya mantıklı mı kendimden 24 yaş bir adama aşık olsam ne olacak benimki bir çeşit hayranlık
İyide bu nasıl bi hayranlık anlayamadım... Profilinde 80 tane soru var adamla ilgili.. Yani ilgi duymayan bi kadın bunları yapmaz bence..
@Muro8384 onunla ilgili soru sormam ona aşık olduğum anlamına mı gelir
Ben aşık demedim şimdi ilgi duymak dedim... Yani ilk hoşlanma ile başlar böyle şeyler..
@Muro8384 bir yıldır birlikte çalışıyoruz senin evin gibi olsaydı çoktan ona yazardım bir şeyler yapardım değil mi
İşte bende onu merak ediyorum.. ilgi duyuyorsun ama hiçbişey yapmıyorsun.. ilginç..
@Muro8384 ya bir şarkıcıya bir oyuncuya hayranlık duymak gibi bir şey onlara da bir şey yapmadığım gibi buna da yapma 😀😀 ki ben ona ilgi duyup bir şey yazsam bile o asla o gözle bakmaz bana
Aaaammmaaaaaaannnnnnnnn
Hay senin hayranlığınada efsanede keşke emekli olup gitsede bizde kurtulsak artık 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Muro8384 Allah korusun pis olmazdı ki zaten emekli olmaz ama ara sıra tayini isteyeceğim diyor yüreğim ağzıma geliyor 😭😭😭
O zaman inşallah tayini çıkarda gider diyelim 🤣🤣🤣
@Muro8384 Ya sen ne istiyorsun işinde gücünde adamdan👡😀❤️
Bu arada kalp senin için değil efsane için aklına bir şey gelmesin 😀😀
Hahahahahahahahahahahaha
Tamam tamam öyle olsun
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Muro8384 soruma cevap ver ne istiyorsun sen kendini işine vermiş koskoca bir okulun yüz yükünü tek başına omuzlamış bir adamdan 😀😀
Dedimya işte emekli olup gitmesini
ya da tayininin çıkıp gitmesini 🤣🤣🤣
@Muro8384 neden gitsin yazık değil mi ona 😀😀
Hem adam yıllar önce mezun olduğu lisede çalışıyor niye gitsin
Lan ne boş yaptınız tamam awk en iyi en kral öğretmen seninki anladık bi sus artık 😏
Ben yazmadım ki herif salça oldu benim de suçum var
Tamam yavrucum bak herifte atmış yorum git onun yorumunda tartışın birazda
Tamam koçum biraz sakin... Saygı 😉
@Muro8384 😀😀😀
Bak senin yüzünden azar yedik
Bana istediğini söyleyebilir sıkıntı yok.. Ama seni kimse azarlayamaz..
Yav dayı bi s. git başka yerde yürü ya
Adam gibi konuş lan.. Sana küfür etmedik.. İstemiyorsan bas engeli.. Ne küfür ediyon..
Gelmişsin 40 yaşına 19 yaşında velet sana baksın diye uğraşıp duruyorsun awk profiline baksak en az 200 kadın takip ediyorsundur gelmiş burada ahlak saygı dersi veriyorsun bana madem yürüycen git kendi yorumunda yürü ben bu bildirimleri almak zorunda mıyım
Bak koçum birincisi o benim arkadaşım yürüdüğüm falan yok.. ikincisi 19 değil 31 yaşında.. profilime de girip bakabilirsin 2 kişi takip ediyor 8 de ben takip ediyorum.. Haa ben bi yanlış yaptım yorumuna yorum yaptım.. Ama bu sana küfür etme şansı vermez.. Ayrıca saygıyı bana göster de demedim.. Karşındaki bir kadın o yüzden saygı dedim.. O yüzden küfürlü konuşmazsan sevinirim..
Haklısın ama mecburluk
Neden mecburluk