Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aslında ilk görüşte aşkı tabu olarak nitelendirmek doğru olmaz. Daha ziyade, bu konuya ilişkin farklı görüşler ve inançlar bulunmaktadır. Bazı kültürlerde ilk görüşte aşk romantikleştirilirken, bazı kültürlerde daha çok şüpheyle karşılanır. Bu durum, toplumun genel değer yargıları, bireysel deneyimler ve inanç sistemleriyle yakından ilişkilidir. Birçok insan, hayatında en az bir kez ilk görüşte aşk yaşadığını iddia eder. Bu deneyimler, insanların duygusal dünyalarını derinden etkileyebilir ve unutulmaz anılar olarak hafızalarda yer eder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 27 gü
Ezberini bozacağım ama, aşk zaten "ilk görüşte" olan şey... Aşk zamanla gelişmez, olursa ilk andaki etkilenmeyle olur. "Aşk" sözcüğünden ne anladığını bi gözden geçir derim... Aşk, bir insanı tanımadan ona kapılmak, çekilmektir. Tanıdıkça yaklaşıyorsan, zamanla ona çekiliyorsan o aşk değil, daha sağlam, daha güçlü bir şeydir. Bu yüzden de aşık olmak aptallıktır, bir gün bitmeye mahkum bir ilişkinin kapısından girmektir...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında ilk görüşte aşkta beyin sizin beğeni şablonunuzun minimal süzgeçten geçirerek önünüze servis ediyor. İlk intibadan yola çıkarak kalple anlaşıyorlar. Birliktelik sağlandığında ise büyük tablo önünüze çıkıveriyor ve bingo! Geçmiş olsunlar, off yinemiler, keşkelerle dolu hayalkırıkları size misafir olabiliyor.
10 Yorumla- 25 gü
İlk görüşte hoşlanma olur, zamanla aşık olursun.
İlk gördüğün tanımadığın bir insana aşık olamazsın, aşık olmanın nedenleri vardır.00 Yorumla - 27 gü
İlk görüşte neyine hangi huyuna karakterine asik olucakki bence o sadece dış görünüşü begennmek birazda arzulamak
00 Yorumla İlk görüşte aşk diye bir şey mümkün değil en fazla etkilenme olabilir. Aşk emek ister, yaşanmışlık gerektirir
00 Yorumlaİlk görüşte hemen aşk değil belki ama, ilk görüşte KIVILCIM desem cevap geçerli sayılır mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ilk görüşte hoşlanma olur ama aşk değil bir insanı tanımadan aşık olunmaz ki
00 Yorumla- 27 gü
bazen arkası dönükken saçlarıan bile aşık olabilirsin bunu unutma :)
00 Yorumla - 25 gü
İlk görüşte aşk sadece fizikseldir. Karşıdakinin kişiliğini bilmezsin. O yüzden buna aşk diyemezsin.
00 Yorumla - 25 gü
İlk görüşte aşka inanıyorum
00 Yorumla - 26 gü
İlk görüşte aşka inanmam
00 Yorumla m
27 güİlk görüşte hoşlantı olabilir anca
00 Yorumla- 27 gü
ilk görüşme istek hoşlanma olur
00 Yorumla - 27 gü
Yalan gereksiz boş şeyler
00 Yorumla - 27 gü
Öyle bir duyguya aşk demiyorum ben..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu konu hakkında fikrim tam oturmuş değil
00 Yorumla- 27 gü
İlk görüşte aşk olmaz beğenidir ya da his.
00 Yorumla - 27 gü
Kesinlikle inanıyorum
00 Yorumla - 27 gü
gerçek müdür 2-3 günde bir oluyor bende
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,7b cevap paylaştı. Tabu oldu artık
00 Yorumla- 26 gü
ben asko inanmayorum
00 Yorumla - 26 gü
Aşk diye bir şey yok
00 Yorumla - 27 gü
Yok ben inanmıyorum
00 Yorumla - 27 gü