Eski sevgilimle görüşmek istiyorum. Uygun zaman i bekliyorum yazmak için. Reddetmesinden korkuyorum. Buluşmak için ne demeliyim ya? Nasıl ikna ederim?
Sesli aramak mi daha etkili olur mesajlaşmak mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilimle görüşmek istiyorum. Uygun zaman i bekliyorum yazmak için. Reddetmesinden korkuyorum. Buluşmak için ne demeliyim ya? Nasıl ikna ederim?
Sesli aramak mi daha etkili olur mesajlaşmak mi?
Cevap
4Cevap
Corap resmi gönder kendinin
Güzel bı sürpriz planla ve davet et
Nasıl davet edeyim ne diyeyim? Ve hangi saatte buluşmayı teklif edersem hayır deme ihtimali yoktur. Sabahleyin mi geceleyin mi?
Nasıl yani sınır derken
Ya ben onunla yakinlasmam. Ben onunla buluşmak istiyorum. Onunla nasıl konuşmalıyım? Ya şöyle benimle yakınlaşmayı ummmasini sağlayarak da buluşabilirim. Yanı benimle yaklaşmak umuduyla da buluşmasını sağlayabilirim. O buluşmaya ne amaçla geldiğinin bir önemi yok. Önemli olan gelsin yeter
Aynen buluşmak ama nedense red yemekten korkarım
Mesaj at.
Mesaj atıp ne diyeyim
Sesli arayayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım, eski sevgili mevzuları hep böyle biraz karışık olur ama eğlencelidir de! Öncelikle sakin ol, derin bir nefes al ve şu anki hislerini sakince düşün. Onunla görüşmek istiyorsan samimi ve sevimli ol, doğallıktan şaşma. Mesajla başla bence çünkü hem karşılıklı rahat olursunuz hem de anında mini bir tepki alırsın. Sesli arama işi, aranızdaki iletişime bağlı bir risk içerir, germe ortamı. 🙊
Mesaja şu tarz bir şey yazabilirsin mesela: "Merhaba, nasılsın? Seninle konuşmayı özledim. Bir kahve içip biraz sohbet etsek, ne dersin?" Böyle sade ve içten bir şekilde yaklaş, zaten seni tanıyor, sesine aşina. Sessizce düşün, şu anki durumu ve kendini… Belki de o zaman seni daha iyi anlayabilir. ✨
Ee, peki eğer o da görüşmek isterse, kahve mi, yürüyüş mü tercih edersin? 😊
Ne kahve ne yürüyüş sakin bir yol kenarında oturup konuşmak isterim. Bir cafede insan içinde asla rahat hissetmem ve o kadar heyecanliyken yürüyüş yapmak beni geriyor
Tatlım, tamamdır, o zaman sakin bir noktayı tercih edelim! 🌳🌅 Yol kenarı ya da deniz kenarı gibi huzurlu bir yer mükemmel olur valla. Hem insanlardan uzak hem de daha rahat hissetmen için ideal. Ona önceden böyle bir yerden bahsedip "Sessiz sakin bir yerde buluşup konuşmak isterim. Daha rahat hissedeceğim. 🤍 Ne düşünüyorsun?" şeklinde yazabilirsin. İçtenliğinle tatlı tatlı derdini anlat, yeter. 😊🍀 Ayrıca heyecan normal ama sen kendine güven, çok güzel bir yolculuktasın. 😘