Entelektüel ağırbaşlı beyefendi zeki ve iyi konuşan bir erkek herkesi etkileyebilirmi?

Entelektüel ağırbaşlı beyefendi zeki ve iyi konuşan bir erkek herkesi etkileyebilirmi?

Bir insanın zeki olması bence ilk başta zaten etkileyici bir şey toplumun genel zekasına baktığımız zaman aşırı ayırt edici bir özellik. Beyefendi ağırbaşlı güzel ama yerine göre neşeli eğlenceli pozitif de olmalı ki o enerjisini biz alalım entelektüel olmayı da abartmaması gerekiyor entel Feridun triplerine girmiyorsa mükemmel
Cevap
17Cevap
Öyle bir pakete denk gelmedim henüz çekici tabii
Daha büyümedim diyedir
18 de takılı kaldık hahsha
Etkileyemez. Bu seçeneklerin arasında yakışıklı diye bir kategori yok yakışıklı bulunursa ancak o zaman bu diğer kategorilerin bir anlamı olur bayanlar için. Kimse demesin ben dış görünüşe önem vermem diye kendinizi kandırmayın boşuna.
Her kadinin erkeklere bakisi tahmin edilemeyebilir. Ama zeka kadini degil sadece herkesi etkiler.
kadınların çoğu bu dediklerini anlayacak kapasitede değil!
Değildir, kadınların sömürmek için ilk sırada yer aldığıdır
kesinlikle ;) hatta sadece zeki olması bile yeterli :D
Bu saydığın bütün özellikler o erkekte mevcutsa ortalama bir dış görünüşü bile olsa kızların çoğunun dikkatini çeker bence.
Bahsettiğin bu insan maymun gibi olmasın yeterli.
Entellektüel ağır başlı zeki tamam ama beyfendi değildir.
Tabikide kültürel anlamda çekicidir. Birde üstüne tip oldu mu offf yeme de yanında yat 🤭
Öyle yapabiliyor musunuz?
Bunu dedi ve aşiret paket azad ile dateye çıktı..
Aklıma Diamond Tema geldi evet çekici.
Abi, onlar da otzbir çekiyor. Kesin bilgi
Sanaldan etkilerler anca
Sanaldan da iyi etkilenilir
Fotoda ki beyfendi çok yakışıklı maşallah
Çok az kaliteli bir kadın kitlesini etkiler.
Bir çok kadının rüyası...
Çekicidir
Bencede etkileyebilir
Tabiki
Bilmem 🤷♂️
Öyledir
Evet
Herkesi degil
Şahsen etkilerim
Topitoş yani
Zehir olsa yut
Etkileyemez