Sevgilim kızları takip ediyor kısıtlamama izin vermiyor ama bana gelince kısıtlıyor?

Sevgilim, benim gördüğüm bir sosyal mecrada iş arkadaşları olan kadınları çoğu zaman kendisi ekliyor (ondan büyük ve yaşıtlar var), ve onların isteklerini kabul ediyor. Benim kıskandığımı bile bile hem de. Sanki bana kendinin özgür olduğunu kanıtlamaya çalışıyor ve beni hep kendisini böyle kabul etmeye mecbur ediyor, kabul etme derecemi test ediyor sanki. Kısıtlamak istiyorum ama izin vermiyor. Bana gelince ise zaten dekolte giyinen bir kız değilim, kıyafetime hâlâ karışıyor. Az ünlü erkek influencerları bile takip etmemi istemiyor, tüm erkek milletini takip etmeme engel oluyor ve takipten silmemi istiyor. Hatta benim bilmediğimi sandığı başka bir sosyal mecrada iş arkadaşları ve tanıdıkları kızlardan ziyade, aşırı dekolteli kızlarla birlikte birkaç kadını da takip ediyor. Neden böyle davranıyor? Bunu böyle kabul etmeli miyim?

Sevgilim kızları takip ediyor kısıtlamama izin vermiyor ama bana gelince kısıtlıyor?