Öğretmenim görüştüğüm flörtüm subay. Yılbaşında birlikte olalım dedim nöbetim var nerede olurum bilmiyorum dedi. Sonra yılbaşı günü ben ona 1-2 mesaj attım 7-8 saat bakmadı içine girip. Aynı taburdan bir askere sordum o gün benimki ihtiyatlıymış yani olası bir problemde olaya müdahale etmesi gerekiyormuş aslında yalan söylememiş. Ama olay olmazsa da o akşam boşta aslında. Sonra evi bana yakın evinin önüne gittim arabası evin önünde ışıklar açık ama evde 3 arkadaş yaşıyorlar evde kim vardı bilemedim ses soluk yoktu evde. Ben de sinirlendim mesaj attım” beni kandırdığın için teşekkür ederim kim bilir nerdesin fotoğraf da atmadın müsait değilsin sanırım yeni yılın kutlu olsun iyi geceler” diye. Gece 11 de mesajı gördü açıklama yapmadan engelledi. Daha önce de tartışmalarda ayrılıkta engelleyen sonra engeli açan bir yapıdaydı ama bu sefer yediğim engeli anlamadım ben neden yani. O asker arkadaşa tekrar sordum erkek arkadaşımın timi cidden göreve gitmiş. Yani boş yere üstüne gitmiş oldum. 4 gün sonra instagramdan yazdım oradan da engelledi pat diye. Çok mu sinirli anlamadım 12 gündür böyle durum hala engel kalkmadı sizce neden engelledi haklı mı ve o engel kalkar mı?
NOT: Başka bir kız vardır vs demeyin burası küçük yer her şey duyuluyor ve iddalı olacak belki ama memurlar içinde benim kadar güzelini görmedik o da bunun farkında benimki gezmiyor bile zaten dağa göreve çıkıyorlar düzenli bizim ilişkimiz de yaklaşık 1 yıldır var bu engelleme olayı olmadan 3 gün önce yanyanaydık gayet güzel vakit geçirmiştik…
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer