Çekicilikten kastım çıplaklık değil ama sevgilinizin pozu duruşu baya çekici. Çok iyi yani. Ne yapardınız?
Sevgilinizin instagram fotoğrafları “çok çekici” olsa müdahale eder misiniz?

Çekicilikten kastım çıplaklık değil ama sevgilinizin pozu duruşu baya çekici. Çok iyi yani. Ne yapardınız?
Sevgilinizin instagram fotoğrafları “çok çekici” olsa müdahale eder misiniz?

Başkalarının ne düşündüğü ile pek ilgilenmiyorum açıkçası, onun bu potansiyelini ne şekilde kullandığına daha çok önem veririm. Bunu çapkınlık için kullanıyorsa fotoğraf paylaşmasa da yapar bunu
Ay valla eşim instagramda sadece benimle foto atıyor, iş ile ilgili paylaşımlar bir de ailesiyle işte. Ona rağmen profili açık diye çok da samimi olmadığım insanlar "ya enişte de çok tatlıymış baya neşeli biri gibi duruyor" falan diyip beni sinir ediyor. Yani yürüyecek olan çekici olmasa da yürüyor o yüzden istediği gibi kullanabilir benim ona güvenim tam
Eig için teşekkür ederim
Cevap
12Cevap
Etmem daha da böyle mutlu olurım benim sevgilim o kdkdkd
Çıplaklık açıklık falan yoksa - ki olamaz zaten - sorun değil.
Özgüvensiz değiliz çok şükür. İşte bu yavru benim kadınım diyip bir fotoda beraber atarız
Estetiklik daha çok kadına has bir şey, erkeğe has değil çok ama gidip de sixpacklerini bicepslerini açıp da alenen foto çekerse orada bi dursun 🤚🏻 izin mizin yok o konuda
Estetik daha çok kadına has bir şey hee. d
Sorun ne kardeş? 🤔 yaran mı var gocundun 😂
Fotoğraflarımızı yan yana koyup tezini çürütelim mi
Fotoğraflarımızı yanyana koyarsak tek derdin benden daha çekici görünmek olacaksa düşünmen gereken çok şey olur çok 😂
Aynen kanka geyim
Estağfurullah onu demiyorum bi kadın sana fotoğrafını atıyor hani söz konusu çekicilikse de normal bi foto atmayacağım için diyorum 😂
Seni bilmem ama fikrimce gayet normal bi durum. Nude atmıyorum sonuçta. d
Ben de farklı işliyor durum Ya hoşlanmadan etkilenmiyorum
Tezinin saçmalığını kabul ettiğini varsayıyorum ahahha
Ben ederim benim hoşuma gitmez gerekte yok neden atıyoe bukacağını buldu daha neye atıyor fotoğraf haksız mıyım
Ederim kıskanırım. Ben de paylaşmam Haset eden var nazar değdiren var sevdiklerimin fotoğraflarını da çok paylaşmam
Hayır yorum yaparım altına kendimizi belli edelim dimi ndnjdn
Eşim instagram kendi fotoğrafini koyamaz ki izin vermem yani🤣🤣
Sevgilimin her fotisi bana çekici geleceği için hiç paylaşmasın bana atsın jdjgjdj
eee e-ederim tabi sevgilimin tek cekiciligi bana olmasi lazim
Hesabı açık olamaz ve fazla erkek ekleyemez zaten o yüzden istediği gibi takılabilir
Normal haliyse hayır shop yapıyorsa traji komik 😅 bu durumda ederim
Güzel çekici bir kadınla berabersen dikkat çekecek kadın seni seviyorsa sana gönülden bağı varsa bunaltmiyacan, ölümsüz bitmez denilen sevdalar evlikler dahi biti veril., ya da çarşafı giydirecen.
Yani çekicilik ile seksilik arasındaki ince çizgiye dikkat ediyorsa sorun olmaz
Hesabında tanımadığım kız falan varsa kesinlikle müdahale ederdim.
Ben siliyorum foto video ne varsa 😅😅
Eşimin tabi
Hiçbir şey yapmazdım ne yapabilirim ki
Sorun etmem sonuçta benim sevgilim ehehhe
Sadece bir yolu var bence
Müdahale etmiyorum
Kesinlikle ederdim
sosyal medya kullanmasini istemem
Sevgilim olacak kisiye instagram kullndirtmam
kesinlikle müdahale etmem
Hayır etmem ama kıskanırım
onu aşırı kıskanırım