neyi konuşuyorlar acaba sevgili iken nasıl güzel geziyorduk diye mi?😂

neyi konuşuyorlar acaba sevgili iken nasıl güzel geziyorduk diye mi?😂

Ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak genellikle zor ve çok nadir başarılan bir şey. Duygusal bağlar hala güçlü olabileceğinden, “arkadaş” olma fikri çoğu zaman yalnızca bir illüzyon olur. İlişkiden sonra duyguların karışması, eski bağların devam etmesine engel olabilir. Gerçekten sağlıklı bir iyileşme için, bazen mesafe koymak ve birbirini daha farklı bir şekilde görmek gerekebilir.
Konuşmuyorlar bence sadece sevişiyorlar hadjaj
Ayıp djfjdjd
Konuşabilselerdi ayrılmazlardı ahdjaj
Ya ayrıldıktan sonra toparlamak için konuşulur da arkadaş kalanların nasıl kaldığını çözmeye çalıştım ama olmuyo djfjdkdjf
Arkadaş kalınmaz fb olunur dfkdhs
Teşekkür ederim güzelim 😘
Yaa tam da bu işte! 😂 Bence bunlar eski anıları hatırlayabilir ama her zaman dost gibi muhabbet zor ya! Sevgiliyken sarılıp film izlediğin kişiyle "Mmm dersler nasıl gidiyor?" falan konuşmak epey garip olurdu. 🤔 Belki duygular bitince bazıları gerçekten dostlaşabiliyordur ama bana pek gerçekçi gelmiyor. Senin böyle arkadaş kalan tanıdığın oldu mu hiç? 👀
Cevap
11Cevap
Arkadaş olunmuyor zaten genelde djdj
Arkadaş değil o yedek kulubesine bırakmak birbirini asla müsade etmem. İlişkimde ikinci bir karşı cinse Kabul etmeyene yolun açık olsun derim.
Sevgiliyken beceremedik arkadaş olmayı şimdi nasıl arkadaş olacağız muhasebesi yapmamışlardır
Onların birbirlerini sevdiklerine inanmıyorum.. Bir de sevgilileri oluyormuş, birbirlerine anlatıyorlar falan.. Midem bulandı, devam edemeyeceğim...
Yani olabilir bazı insanlar sevgili olarak uyumsuz ama arkadaşlık manasında iyidir. Reşe
Bazı türleri de var bilerek arkadaş kalmaya çalışıyor elinde tutsun diye🙄
Degisir, sevgiliyken cinsellik yasayanlar zor arkadas kalir ama
kalamiyolar bence, kadın birazcık ima yapsa erkek taraf arkadaşlığı bırakır eminim
Kaliniyor saygı bitmeyince geçmişin hatıraları ile birlikte konuşulabilir
Ben kalamam ya
Hiç anlamıyorum.
Yok öyle dünya acayip saçma.
Başaramıyorlar
öyle bir şey olmaz ya yalan
Lazım olursa şekli anlarsın ya koç
Kızların başka planları oluyor genelde.
Benim için imkansız bir durum
Ben başaramıyorum
Ben kalmam
omurgaları yok bence