Bir insan seksi bulmadığı biriyle evlenmez lafı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ve bunu diyen biri hakkında. Söyleyen kişi erkek.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evlenmen için önce hoşlanman sonrasında yakınlık kurman lazım. Ten uyumu olmayan evliliklerin %61 i bitiyor.
Cinsellik kaynakli sebepler yatakta iyi olunamadigi ve her imksinin cinsellige birbirine zit oldugu icindir bence. Iletisimi kuvvetli, cinsellikte zit olmadiklari hicbi cift yatma sebepli bitmez diye dusunuyorum. Ten uyumunun icinde dokununca irrite olmamak vardir. Kimse cinsellikten memnun kalmadigi kisiyle evlenmek istemez zaten ama o baska bu baska. Isin icinde ya duygular olmali ya da yatakta uyum olmali
Evlilik hikâye, sana bunu diyen kişinin amacı başka
Nedir amaci. Evliligi kullanip yataga atmaksa bu degil amaci. Oylece laf arasinda demisti. O kadar sey dedim bunla ilgili hic bisey demedi
Kafasında hazır bir kurgu yok, gelişine söylemiş amacı yine belli.. Seks kelimesi geçiyorsa amaç hep sekstir bir sohbette
Ama o da yok. Sohbetler cinsellikle alakalida olmuyor pek. Hadi boyle yatmaya duskun, isi gucu cinsellik desek oylede degil. Kafasi baya bi enteresan. Bak oylesine bi tek gecelik icin tanimadan olmaz diyor tanimam lazim diyor. Ne alaka oylesine bi sekslesmek icin tanimak falan. Ama evliligi hep cinsellik uzerinden diyor. Insan evlilik icin anlasmaya, kafa yapisina, kisilige, ic gorunuse bakar sonucta. Ama bu bu ikisini birbirine karistirir cinsten konusuyor. Biriyle yatmaya gelince tanimam lazim, evlilik seyinde ise cinsellikten baska bisey dedigi gorulmedi
Buna ne diyorsun.
Ya varya bide hani belli bi sporla popo buyutup, beli inceltip seks objesi gibi formlar. Bu kisi bayiliyor oyle seylere. Oyle kisiyle evlenirmis bile. Diger erkekler karin hakkinda mastürbasyon hayalleri kurarlar ama dedigimede sahane dedi. Nede olsa onlar hayal kuracak duracak ben ise bagirta bagirta becerecegim dedi ya ciddi. Ne dusunuyorsun bu erkekle ilgili. Ben mesela erkek olsam diger erkeklerin karimla ilgili mastürbasyon hayali kurmasini istemem katiyen ve seks objesi gibi bi kizkada evlenmem anca yatar gecerim. Bu erkek nasil bi kafa yasiyor ya
Böyle düşünen bir erkek ileride karısını paylaşır, bu onun fantezisidir
Oha cidden mi. Bu nasil bi rezalettir ya. Gitsin f*ck veya 2erkekten olusan ucli veya grup seks yapsin. Karisini paylasmak ne demektir ya. Igrencliktir bu
Bir erkek karısının düşünülerek mastürbasyon yapılmasına seviniyorsa, onu paylaşır. Başka erkekle tost yapar
Hic saglikli ve normal degil ama. Karisini paylasmak ne demek ya. Oncelerde bana uclu icin fikrimi sorup sonrada kendisi beni baska erkekle paylasmak istemedigini soylemisti
Üçlü fikrini mi sordu ahaha
Tamam işte, daha fazlasını da yapmak istiyor seninle... Bazı erkekler de üçlü ister ama iki kadın olarak
Genelde her erkek soruyor ya uclu seksi. Evet buda oyle dedi ama kadin olarak, seni baska erkekle paylasmam diye. Ama boyle diyipte ne diye seks objesi kadinlarla evlenmeye olumlu bakipta ne diye diger erkeklerin karisina bakmasind a ve mastur asyon malzemesi yapmasina seviniyor ki. Cok sacma. Seks objesi bi kadinla ciddi dusunulmez anca yatilir tamam yani. Cok acik sacik giyinen kadinlara opospi diyor ama kendisini seks objesine sokup sergileyenlere hayran oluyor.
Kendi adına konuşsun aşkla seksi karistirmasin kasar mi aliyoruz hayat arkadaşı mi
Iste bu ya. En iyi cevap. Sordugum seyi diyen erkek bana harbiden kafadan sikintili geldi. Hem oyle sey diyor hemde tek gecelik seyler f*ck seyler icinde tanimam lazim once diyor. Alttarafi bi yatacagin kisiyi tanimak ne alaka. Asil ciddi ilismielrde, evkenme seyinde tanima seyleri olur. Yatmaga gelince tanimak lazim der ustelik poposi cok harikaydi, bakmaktan gozumu alamadim diye dedigi halde. Ama evlilik seylerinde anlayis, kafa dengi, sevmek seylerini asla demez direkt seks. Eskortla evlensin o halde.
Dis gorunuse taparcasina biri bu. Kadin bakimli olmali, seksuel bolgeler buyuk olmali, disiligini gostermeli, kadin gibi kadin olmali, yanima yakismali, beni tasimali gibisinden acaip bi dis gorunuse tapma kafasi var bunda. Tabikide millet seks icin evlenmiyor, seks icin seyler belli yani. Ama bu kisi demekki seks icin evlenir anca gibi. Soyledigi asiri sacma
Doğru tabi ki evliliğin %90ı cinsellik zaten seksi değilse ne olacak elizabete devam 😃
Senin biriyle evlenmen icin illa seksimi olmasi lazim yani. Ee eskorttan ne fark kaliyor o halde. Seksidir, disiligini gosterir, tipini iyi pazarlar ya.
Akıllıysa evlenmez avareyse evlenir sjjs
Kimse seksi bulmadigi biriyle evlenmez demesi cok sacma ama. Ilk defa boyle bisey duydum. Eskortlarla evlenir demekki o zaman bu kisi ne de olsa seksilerdir, disiligini gosterirler, tipini iyi pazarlarlad
Bence doğru seksi bulmadığı biriyle evlenmez kimse doğru demiş yani. Arzuladığin biriyle evlenirsen mutsuz olursun çünkü
*arzulamadiğin
Ama hersey arzulamak degilki. Arzulamak gecici bisey. Bu arzulama isleri fb seyler, tek geceliklerde anca. Insan evlilikte sevmeye, kafa dengiye, anlasmaya, hayati birlikte yasamaya bakar. Zaten seven insan ve kafa dengi olan ciftlerin hicbi seks sorunu olmaz ki. Arzulamalarla yol alan insna her daim aldatmaya aciktir bence sanki. Arzulamak bitiyor, gecici seyelr ve yerini baskasini arzulama dongusuyle ilerliyor.
Tamam her şeyi doğru demissin de arzulamak da geçici değil zaten arzulamadiğin birinde aşık olmazsın ki. Seviyosan aşıksan arzuluyosun da demektir ayni anda olur yani. Sevgin aşkın geçmiyosa arzun da bitmemiştir.
Ama sadece arzu varsa sevgi yoksa o zaman olmaz tabi.
Demek istedigim sadece arzu kismi. Bu kiside hic sevgi, ask duymadim. Anca dis gorunusler ve seksilik. Zaten tabikide sevdigini arzularsin, seversin evlenirsin. Ama bunun konusmasi iddiali iddiali, "kimse seksi bulmadigi biriyle evlenmez". Ilk kez boyle bisey duydum, bayada sacma geldi. Birde begendigi tipte kadin disiligi yuksek olmaliymis, kadin gibi kadin olmaliymis, seksi olmaliymis, kibar olmaliymis, seksi giyinmeliymis, bakimli olmaliymis. Meme popo buyuk, karin dumduz olmaliymis. Yanina yakismaliymis. Hic bi kisilik karaktere ozgu ozellik yok. Yatak konusundada erkeksi, vahsi, sert, memesi kucuk olmayan, zayif olmayan falan. Sanki tablo aliyor. Ha bide ustune bide kisitlarmis, erkek cinsinden arkadasi olamazmis, erkeklerle samimi olamazmis, giydigine karisirmis, gidecegi yere karisirmis.
Erkekler için doğru olabilir
Bir insan beğenmediği kişiyle evlenmez
Begenmek baska sey seksi bulmak baska sey. Seksi demek full cinselligi cagristiran demek.
Beğenmediğin birini seksi bulabilir misin
Ikisi farkli sey ama. Seksi bulmak farkli, begenmek farkli. Begenmedigim birini seksiyse eger tabikide seksi bulabilirim.
Katılmıyorum
Buna ne diyorsun.
Ya varya bide hani belli bi sporla popo buyutup, beli inceltip seks objesi gibi formlar. Bu kisi bayiliyor oyle seylere. Oyle kisiyle evlenirmis bile. Diger erkekler karin hakkinda mastürbasyon hayalleri kurarlar ama dedigimede sahane dedi. Nede olsa onlar hayal kuracak duracak ben ise bagirta bagirta becerecegim dedi ya ciddi. Ne dusunuyorsun bu erkekle ilgili. Ben mesela erkek olsam diger erkeklerin karimla ilgili mastürbasyon hayali kurmasini istemem katiyen ve seks objesi gibi bi kizkada evlenmem anca yatar gecerim. Bu erkek nasil bi kafa yasiyor ya
Hastalık bu
Erkek denmez bu kişiye
Sogudum ya. Sporla popo buyuten meme buyuten, bel incelten kadinlar varya onlara bayiliyor bu. Seks objesi resmen yani bedenleri. Boyle insanla sevgili olurmusun evlenirmisin dedim. Neden olmasin, harika olur dedi. Normal bi erkek boyle kisilerle evlenmez. Kendisini seks objesine sokan kadinin opospiden eskorttan farki yok bence. Onada boyle dedim. Dediki, fizigiylemi karar verecegim opospi olup olmadigina dedi. Ama cok acik, kisa giyinen kadinlara opospi diyor. Kendini seks objesi gibi gosterenlere opospi demeyip hatta evlenmeyede olumlu bakiyor. Diger erkeklerin karin hakkinda mastürbasyon malzemesi olarak kullanmalari igrencliktir dememede sahane diyip onlar hayalleriyle yetinecekler, gunun sonunda bagirta bagirta becerecegim dedi ya
Böyle biriyle mi konuşuyorsun
Evet
Senin hakkında da böyle düşünecek farkında mısın
Nasil dusunecek. Beni baskasinin becermesi hayalinimi kuracak. Swinger yapalimmi diyecek, uclude erkekmi isteyecek. Ben onun o cok hayran kaldigi seks objesi bedeninde degilim, olmamda zaten, ne geregi var sonicta oyle sacma bedene
Bu saydıklarının hepsini düşünecek
Böyle bir erkekle konuşmak büyük hata
Bugun falci dediki. Hani gercek insan falci, yuzyuze olan. Bu kisi kapali kutu dedi. Sevgi karsilikli, o da seviyor ama sen daha cok seviyorsun dedi. Bu cocuga dikkat et dedi, guvenme dedi. Bi yol var uzun, bu cocukla gideceksin. Tatil gibi dedi. Bu cocukla sakin basbasa kalma dedi. Bu kisi hakkinda cok sey ogreneceksin ve soguyacaksin dedi. Guvenme, dikkat et, asla onla yalniz kalma dedi falci. Kotu birimi dedim. Hayir dedi aslinda iyi dedi. Ya acaba satanist, tarikat falanmi bu sence. Bana cikarkende dikkat et dedi. Sana sevgililer gununde cicek alacak dedi. Cocuk sevgili degikkz diyordu bikac ay once. Hem cinsellikten kaciyor hem normal bulusma bile yok. Bi sinema icin dedi kesin gideriz diye eyleme dokmedi. Gecenlerdede bi hamburgerciyi demisti guzelse gidelim diye, ama eyleme dokmedi. Falci bana bin kez dikkat et, onla yalniz kalma dedi ya
Sıkıntılı işler çok açık her şey sen görmek istemiyorsun
Cok sikintili. Bana hamburgerciyi diyor guzel gidelim diyor devami yok. Sinema icinde aynini yapti. Ee ama ogrencileriyle bulusuyor. Benle bulusmuyor ogrencileriyle bulusuyor. Eski ogrenciler bide. Falcininda onla yalniz kalma, dikkat et demeis falam ya bu cocuk satanist falanmi acaba
Sen ne goruyorsun. Madde madde hepsini soyler misin. Acik olan herseyi
Bu adam senin fotoğrafını videonu çeker bunları yayınlar millet yorum yaptıkça zevk alır
Seni sahipleneceği biri olarak değil
Herkes yorumlasın ben zevk alayım olarak istiyor
Oha yuh. Ama rahatca video cekmesi icinde bayiltmasi lazim degil mi. Ustune bide yayinlayip yorum aldikca zevk almak nedir ya. Cok pislikce
Eee adam böyle olduğunu direk sana söylemiş ne bekliyorsun
Onu düşünen bir şekilde çeker
Direk bana boyle sey demedi aslinda. Bu boyle seks objesk seklindeki kadiari cok begeniyor. Sporla bel inceltip popo buyutuyorlarya hani. Sonra ben dedimki oyle biriyle evlenir misin diye. Evet neden olmasin sahane olur dedi. Bende dedimki ee ama diger erkekler bakar, mastürbasyon malzemesi yaparlar dedim. Bu da demezmi hosuma gider diye, onlarin hayak ettigini ben bagirta bagirta beceriyor olacagim gunun sonunda diye. Hayir yani mantiken seks objeos biriyke evlenilmez zaten. Anca yatar durursun. Haid f*ck dese neyse evlenmek nedir. Ustune bide rahatsiz olmasi lazimken hosuna gidiyor. Hemde bide kisitliyormus, cok acik giyinemez, yakin erkek arkadasi olamaz, erkeklerle mesafesi olacak diyor hemde seks objesi seklinde kadin istiyor. Cok degisik
Bu adamdan olmaz ilerde üçüncü bir erkek ister
Ucuncu erkegi basinda demesi gerekmezmiydi ama. Uclu seks icin mesela fikrimi sormustu. 2 kadin seklinde falan. Seni baska erkekle paylasmam, uclude tabiki kadin diye demisti
Ya bide falcinin dedikelri kafami cok karistirdi. Kapali kutu, guvenilir degil, dikkat et, sakin onla yalniz kalma dedi. Neden diyorum ne oluyor dedim bisey demedi. Kotu bi insna o zaman dedim hayir, iyi bir insan dedi. Boyle seyelri olan biri iyi olamazki. Cikarkende dikkat et dedi bana, yalniz kalma onla dedi
Biz 2 kere bulusmustuk. Ekim ayiydi o da. Kendisi eve gidince haber et demisti. Bende hic sevmem oyke sey dedigimde surat asar gibi bi tavir vermisti, sen et yinede demisti. Ikinci bulusma sonrasindada haber et diyip ben etmedigimde eve kacta geldigimi sormustu
Uzak dur bu adamdan
😥😥 Neler seziyorsun. Ya bi insan kotu pis islerdeyse zaten kotu biridir. Ne demek iyi biri diye. Falci psikolojimi bozdu. Dikkat et, onla tek kalma falan diye. Ama iyi biri oldugunu diyor, sevdigini diyor tabi benim daha cok sevdigimi
İyi değil de insan bir erkek kadınını kıskanmıyorsa sana bakmalarını dokunmalarını hayal ediyorsa ne bekliyorsun ki bu adamdan
O seks objesi kadinlar icin ama diger erkeklerin ona bakmasi onun hosuna gitmesi. Ben normal, siradan bi insanim. Seks objesi seyine girmem. Ne oyle incecik belde koca popo ve derin bel cukuru
Fark etmiyor
Önemli olan onun kadınına bakmaları
Nefes alsın yeter
Bu kişiden kişiye değişir bence
Çekici bulmadığı diyelim
Aynen öyle. Seksi bulmuyorsa evlenmesin zaten
Asil mesele bence sekslesecegi insanlar icin tanima ayagina giripte evliliklerde arzulama seysine girip bu ikisinin sacma oldugunun farkinda olamamasi. Sevmekle cinselligi birbirine karistiriyor bu kisi bence. Bilmem poposunu asiri begendigi, seksi buldugu kisi icin seks yapmasi meselesine gelince once tanimam lazim diyor😂😂
Cinsel çekim yoksa niye evlensin
Abartmadın ya her şey o demek değil
Bencede hersey o demek degil. Hadi tek geceliklerde, f*ck ararsin bu kriteri sonucta. Ne alaka evlilikle, seksi bulmak.
Seksi olmak için illa fiziğe gerek yok her şey fizik değil koku bakım giyim bunların hepsi etkileyen şeyler biraz cilveli olmak millet * derdinde afedersiniz sanki * için evleniyor sanki
Dis gorunuse taparcasina biri bu. Kadin bakimli olmali, seksuel bolgeler buyuk olmali, disiligini gostermeli, kadin gibi kadin olmali, yanima yakismali, beni tasimali gibisinden acaip bi dis gorunuse tapma kafasi var bunda. Tabikide millet seks icin evlenmiyor, seks icin seyler belli yani. Ama bu kisi demekki seks icin evlenir anca gibi. Soyledigi asiri sacma
Sen erkek gibi erkekmisin acaba ya bu nasıl bir anlayış göğüsleri büyük olsa ne küçük olsa ne senin için değil onlar kilolu ya da çok zayıflar ilişkiye girip mutlu etmiyor mu ya bunlar cidden canımsın mal bunlar ya
Seks yapmak için evlenmek kullanmak yarın bir gün de fantezi uğruna kadının delş eder az kilo alsa beğenmez bu bu kader büyük olay değil gir seviş seks yap yat sohbetbet bakımlı olsun güzel koksun biraz cilve diğer her şey herkeste var
Aynen oyle ya. Dogrusu budur. Kisi isterse yuzde yuz baya seksi olsun, yatakta oylece yatiyorsa, kivrak degilse, erkegi ucuramiyorsa ne alakadir yok seksi olmali yok buyuk meme popo, ince bel olmali, bakimli, kadin gibi kaodn olmali falan filan. Gaiba bu erkek yatmiyor oylece izliyor sanki, p*rno izler gibi.
Kesin, kesin ben beklerim bundan. Hemen bedeninde bisey degissin aninda bosanma davasi acabilir, sasirmam ben bu erkege. fantezi icinde deli eder. Aynen oyle ya, sevisirsin, sekslesirsin, sohbet edersin. Sus bebegoyle, eskortla falan evlenmesi lazim resmen bu kisinin.
O kadar haklısın ki emin ol uzak durulur sırf bu yüzden
?
evet:)
yanlis
Evlenir
Saçmalamış
Hyr hiçte bile
yuzde bın dogur