Evlenmek istemeyen erkek?

2 yıl 10 aydır bir ilişkimiz var. Arada 2 ay ayrı olduğumuz süreç vardı bundan 1 buçuk yıl önce falan. Biz bir ara beraber yaşadık. Beraber evcil hayvan sahiplendik. Cinsel birlikteliğimiz de oldu (o benim ilkim) yani evli gibiyiz ama farklı evlerde yaşıyoruz şu an. (Türkiye'de değiliz ben tek yaşıyorum o da bir arkadaşıyla ayrı yaşama sebebimiz ise iş yerlerimiz çok farklı yönlerde arada 1 saatten fazla yol oynar birimiz diğerine taşınsa)

Neyse konumuza gelecek olursak elbette arada tartışmalar olan bir ilişki. Bundan 3-4 ay önce sorduğumda bana ciddiye gittiğini ve 2-3 yıl sonra evlenebiliriz demişti. Yeni yıl zamanı tartıştık ve bugün bir karara varmak için konuştuk bu böyle gitmez diye. Normalde ben hep onun dediği olsun ayrılmayalım tarafıyım ama bu sefer konuştuk ve kafasında genel olarak evlilik düşüncesi olmadığını söyledi ama şey dedi şu an yok yarın olur belki. Ben 20lerin ortasındayım o da 30. Ben evlenmek istiyorum 30 olmadan anne olmak istiyorum dedim yani en azından 2027de evlenip bir süre çocuksuz geçirmek tabi Allah nasip ederse. O ise şu an aklında evlenmek olmadığını söyledi. Bir nedeni yokmuş. Ben de dedim ki madem böyle öyleyse devam etmemizin bir anlamı var mı ki? Ne kadar seversek sevelim farklı hayatlar istiyoruz ama bu sefer hayatından komple çıkacağım dedim hani hiçbir iletişim olmadan geri dönüş olmayacağı gibi hayatından yok olmak.

Normalde bir şey de öyle istiyorsan öyle olsun der ama bu sefer biraz düşünmek için zaman verelim mi dedi. 2 hafta sonra tekrar konuşacağız.

Maddi durum açısından sorun yok. Düğün altın vs öyle şeylerde gözüm yok. Ben zaten ona dedim ki benim evlenmek istememin sebebi rahatça beraber eve çıkmak. Aileler bir şey demese evlenmeden de olur. Ki o da evlenmeden mesela şu an beraber yaşamaya tamam. Ama neden evlenmek istemiyor acaba? Çünkü farkında ki evlenince hayatını da kısıtlamam baskı da yapmam yani. Ve sizce ben ne düşünmeliyim bu konuda? 2 hafta sonra görüşünce yani

Evlenmek istemeyen erkek?