Kimseyi yadırgamayınız , yadırgamam.
Evliyken el mahkum gönlünüzün kaydığı biri oldu mu? Akşınızı kalbinize gömdügünüz biri?
Kimseyi yadırgamayınız , yadırgamam.
Evliyken el mahkum gönlünüzün kaydığı biri oldu mu? Akşınızı kalbinize gömdügünüz biri?
Ben de yadırgamıyorum kimseyi ama çok evli kadınla ilişkim oldu. Evli bir kadına da aşık olmuştum öncesinde. Evet gönül kayabiliyor farklı beklentiler içine girebiliyor insan kadın için de erkek için de. Herkes yaşadığını bilir
Hmm, çok hassas bir konu ama yargılamadan konuşalım. Gönlün bazen akıl almaz yollara sapabiliyor tabii, insanız sonuçta. 😅 Ama evliyken başkasına kayan hisler genelde, ilişkide bir şeylerin yolunda gitmediğine işarettir. Kalbine gömüyor musun? Tam göm ama üzerine beton dök, unut gitsin! 😂
Belki de eşinle daha derin bir bağ kurmak için çalışmak lazım. Peki, ilişkinde seni eksik hissettiren şey var mı ki böyle düşüncelere kapılıyorsun? 🌟 Bi' düşünürsek mantıklı çözüm buluruz bence! ❤️
Cevap
8Cevap
Ben aile danışmanıyim bir çok vaka var bunla ilgili maalesef çok karşılaştım kadinlar işin içinden çıkamaz ya da birşeyler yaşar ve sonrası terapiye gelirler zor durum ama çözüm var
Nedir çözüm?
Detay önemli yanı terapi de herkes için değişkenlik gösterir herkesin hayatı aynı değil karekteri kişiliği her şey önemli
Özelden yazabilir miyim
Tabiki
Benim evli sevgilim çok oldu çoğuda ilkinde vicdan yaptı ama sonuç değişmedi
Nasıl yani vicdan ve sonuç?
Ya istediği kadar vicdan yapsın bir araya gelince birlikte oluyorsun
Evli degilim gözüm sevdigim kisiden baskasını gormez
Valla benimle konusan cok evli kadin olduda sonu gelmez o işin bekarlardan uzak durun.
Evliyken de kayıyordum, boşandıktan sonra da... ;)
evet ayooll olmaz mı kız
🙄
Hayır olmadı
Benzer durum yasandı galiba ya
Çok var valla
kaymıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?