Ne yapıcam yardım edin?

yakın okul arkadaş grubumdaki bir çocuktan hoşlanmaya başladım arkadaşlık ilişkimiz birbirimizi zorbalamak üstüneydi. Bir gece oda arkadaşımla tt akımı olan işte okulda en çok kime yükseliyoruz diye bir video çektik ikimizde hoşlandığım çocuğu söyledik. Ama oda arkadaşıma ondan hoşlandığımı söylememiştim. Ertesi gün komik diye biz bu videoyu arkadaş grubumuza izlettik ama kim olduğunu bilmiyorlardı. Sonra aradan 1 hafta geçti ben hoşlandığım çocukla konuşmaya başladım ve bunu itiraf ettimz sonra biz konuşmamızın 4. Gününde birbirimle açık fotoğraflar paylaştık. Sonra çocuk çok vicdan azabı duyduğunu beni her gün göreceği için pişman olduğunu söyledi. Bende onu alttan aldın sakinleştirdim ve okula hiçbir şey olmamış gibi gittim ama o okula gittiğimizde beni tanımıyormuş gibi yaptı birde arkamda oturuyor. Gün boyu oda arkadaşım hoşlandığım çocuğa yaklaştı konuştu. Hoşlandığım çocukta daha önceden oda arkadaşımdan hoşlanıyordu fakat çocuğun yakın arkadaşı oda arkadaşımla çıkmaya başladığında konuşmayı bırakmışlardı. Ayrılalı bir ay anca olmuştu ama oda arkadaşım hoşlandığım çocuğun yanına o zamandan ber yakın olmaya çalışıyordu. Bütün gün onun yanına gitti çocukla güldüler eğlendiler. Akşam yurda gelince bana hoşlandığım çocukla yakın olduklarını söyledi ttden video attıklarını mesajlaştıklarını söyledi. Hoşlandığım çocuk biz fotoğraflanmadan önce benim tt isteğimi kabul etmemiş oda arkadaşımınkinide ayıp olmasın diye kabul ettiğini söylemişti. Ben ona o gece bu olaydan çok rahatsız olduğumu yazdım. Fakat bugün bir hafta oluyor onlar o günden beri sürekli yazışıyorlar. Oda arkadaşıma çocuk kimseye söyleme dediği için söyleyemedim. Ama oda arkadaşım sürekli onunla konuşuyor ve ne yazıştıklarını bana göstermiyor. Sadece arkadaş olduklarını söylüyor ama geçen gece aynı yanda duşa gitmişler ve çıktıklarında bana onunla aynı anda duşa girdikleri acaba ondan mı hoşlanıyor tarzı bir şaka yaptı. Ve ben hiçbir şey diyemedim. Harici olarak okuldada yakınlar. Bu durum beni patlatıyor. Oda arkadaşıma gerçeği söylesem nasıl davranır bilmiyorum. Ama çocuğun bizim o videoyu çektikten ve benimle yazıştıktan sonra hemen o kıza kaymadı canımı acıtıyor.
Ben perşembe günü partiden sınra çocuğa yazmayı düşünüyorum ben senden biraz hoşlanıyorum o yüzden oda arkadaşımla konuşman beni çok rahatsız ediyor. Eğer onunla konuşmaya devam edeceksen ta sen söyle ya da ben söyleyeyim diye. Sizce doğru fikir mi ne yapmalıyım?
Ne yapıcam yardım edin?