Güncellemeler
1 yıl
Şubemiz bu gece de açıktır, dert dinleyen adam hizmetinizdedir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dert dinleyen adam geldi. İtinayla dert dinlenir, tavsiye verilir, motivasyon ve gazlama yapılır.
Sohbet sonrası memnuniyetinizi dostlarınıza, şikayetlerinizi bana iletebilirsiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aldatıldım onları mutlu gördükçe canım yanıyor abi kalbim parçalanıyor.
Unutman ve senin de mutlu olacağın yeni birini bulman lazım. Onlar ayrılacaktır tahminen, ayrıldıkları gün o çocuk seni başka birinin yanında gördüğünde pişman olacaktır. Hayatına devam etmelisin, 1 yıl sonra dönüp baktığında o çocuğu da aldatıldığını da büyük oranda unutacaksın
Düzgün aldatmayan erkeği nasıl ve nerden bulacağım kiminle konuşsam var bir falsosu. Beni aldatan kişi işsiz parasız kısa boylu vasıfsız şişman biriydi o bile yaptıysa kime güveneceğim
Günümüz ilişkilerinde en büyük problemi bu güvensizlik ortamı. İyi aile çocuğu bulmak çok zor, o yüzden denk gelirse ve karşılıklı sevgi ilgi olursa hiç kaşına gözüne bakmadan evlenip geçmek lazım. Erkekler doyumsuz varlıklar maalesef, fırsatı olan fırsat yarattığı kadınla oluyor. Nasıl bulursun, nasıl anlarsın tarif etmek zor olsa da en azından kötüyü anlamanı sağlayacak bazı yollar var.
Nasıl anlayabilirim ki özellikle sosyal medyada oluyor tanışmalar nasıl anlarım
Sosyal medyadan anlayamazsın. Tanıştığın insanla yüz yüze görüşüp bir ilişkiye başlıyorsan kesinlikle ciddi bakmamalısın, bir bağ kurmamalısın. Bunları zamana bırakmalısın ve birbirinizi tanımalısınız. Belki 3 ay belki 6 ay sonra yavaş yavaş ciddi duygular beslemeye başlamalısın. Kalp bu nasıl 3 ay bekle diyebiliriz diye düşünüyorsun sanırım ama bunu yapmak zorundasın, yoksa daha çok umut besler ve sonu kötü olur üzülürsün.
Çok haklısın be abi hep bunları bilmemekten geliyor başımıza ne geliyorsa
Çağımızda ilişkileri profesyonel iş ilişkileri gibi düşünmek ve yönetmek lazım. Ben bu adamdan hoşlandım ama bu beni ilk fırsatta bırakabilir, zaten tanımadan aşık olmam deyip başlamak lazım ilişkilere.
Keşke bu soruyu daha önceden sorup bu taktikleri daha önceden öğrenseydim 2 ay tanıdığım biri için bu hallerde olmazdım
Yani sizle denk gelseydim
Bu tip yorumları veya önerileri çevrenden yapacak kimse yok mu? Ablan, senden büyük kuzenin, teyzen falan?
Yok benim kimsem yok sabah da bir yorumunuzu gördüm çok mantıklıydı
Hangi yorumdu, ya da hangi konuyla ilgiliydi yorumum? Merak ettim şimdi :)
Benim gibi aldatılan biri vardı öyle biri için en fazla 1 hafta üzülmeye değer demiştiniz tavsiyeleriniz iyiydi yani
Bu soruyu boşuna açmadık, soru detayında yazdıklarım boşuna değil. İtinayla dert dinlenir, tavsiye verilir, motivasyon ve gazlama yapılır :)
Neden bu kadar iyisiniz karşılıksız iyilik yapıyorsunuz
Bilmiyorum, can sıkıntısından giriyorum buraya bazı zamanlar. Soruları okuyunca ve böyle sorun yaşayan insanları görünce de elimden geldiğince yorum yazıyorum, empati yapıp onlar adına "biri bana şunları söylese moralim düzelirdi" diyorum. Benim hayatım genelde karşılık beklemeden yapılan iyiliklerle geçti zaten, özel hayatımda da böyleyimdir :)
Sizin gibi insanlar kaldı mı çok tuhaf 😊
Kalmış demek ki :)
Hep var olsunlar bunca şrfsizin içinde...
Yeni nesilde çok yok böyleleri, sen yeni ve eski neslin arasında sıkışmış biri olarak yeni neslin bu garipliklerini kabullenemiyorsun haklı olarak. Zamanla yeni nesle ayak uydurup bozulmazsın umarım
Yapamıyorum eski kafalıyım keşke sizin döneminizde yaşamış olsaydım
Yaşın kaç bilmiyorum ama 23-24 diye tahmin ediyorum, aslında az biraz alışmış olmalısın böyle şeylere. Bazı şeyleri kabullenmesen de anlaman ve zorla kabul etmen gerekiyor hayatta, yoksa üzüntü dert can sıkıntısı... bunlar peşini bırakmaz :)
Alıştım gibi ama her seferinde ne kadar kötü deneyimler yaşasam da sonra karşıma çıkan kişiye yine hiç bir şey yaşamamışım gibi güveniyorum 22 yaşına geldim kimseyi güvenmemeyi öğretemedim kendime. Her tanışmada yeni bir sayfa açmış gibi başlıyorum geçmiş ilişkilerin acısını bu kişiden çıkarmayayım diyorum ama sonuç hep hüsran. tabi bunların çoğu sosyal medya ilişkisi belki de sorun bu.
Sosyal medyadan başlayan ilişkiler böyle maalesef. Çok ciddi olmuyor ve genelde ilgisizlik, aradığı heyecanı bulamayıp uzaklaşma veya aldatma gibi şeylerle bitiyor. Özellikle aldatmaya çok müsait, çünkü erkekler genelde doyumsuz, seni sosyal medyadan bulduğu için başkalarını da bulurum düşüncesiyle göz ucuyla gezinmeye devam ediyor ve bir yerde senden uzaklaşınca gidip hemen başkasını buluyor.
Bir de yakın zamanda evlenmek gibi bir düşüncen varsa (ki yaşın 22, sanmıyorum) kendinden 4-5 yaş büyük birini bulmayı deneyebilirsin. Onlar zamanında yeterince çapkınlık yaptıkları için artık bu kadar yeter, adam olup yuva kurmalıyım moduna giriyorlar. Kesin çıkar biri diyemem ama daha ciddi kişiler çıkma ihtimali yüksek diyebilirim :)
Ah be abi hep 30 lu yaşlardaki adamlarla konuşuyorum hem ciddi hem aklı başında karakterli olurlar diye inan ilk başta anlattığın o doyumsuzluk hepsinde var. Gerçek hayattaki yaşıtlarım çok ciddiyetsiz, sosyal medyadan da doğru kişi yok ciddi ilişki için. Evlilik olmasa da tek eşli bir ilişki bulmak bu kadar mı imkansız anlamadım. Yalnızlığı mı sevmek en doğrusu bilmiyorum
Daha 22 yaşındasın, önünde çok zaman var. Çok üzülme ve kafana takma. Ama senin yaşlarında ilişkilerden sıkılmış hatta bıkmış ve uzun süre sevgili yapmayan tanıdıklarım oldu. Belki de bir süre yalnız kalmak en iyisidir. Dediğin gibi erkekler doyumsuz ve bu neredeyse tüm erkeklerde var. Umarım seni hak edip sadece senin olacak iyi bir adamla karşılaşırsın en doğru zamanda ve çok beklemeden :)
Teşekkür ederim, sizin de her şey gönlünüzce olsun teşekkür ederim beni dinlediğiniz ve mantıklı yorumlarınız için
Cidden mi abi ya
Denemesi bedava