Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor? eski sevgilim engelimi kaldırdı yazdım cevap vermedi neden beni engellemiyor?

7 ay önce ayrıldık,1 yıl online son 4 ayı yüzyüze olan bir ilişkiydi, görüşmeden önce aramız bozuldu. bir ay geçti bir çocukla tanıştım arkadaşça konuşuyorduk. eski sevgilimde İstanbul’a geldi görüşmek istedi 4 gün görüştük bütün kafamdaki sorular seni görünce silindi bundan sonra asla seni bırakmam yemin ederim dedi barıştık. birkaç gün sonra yeni tanıştığım çocuğu silmemi istedi sildim. ama yazmaya devam etti yalvardı üzüldüm cevap verdim sonra tekrar sildim ama 3 kez görüştük, kısa görüşmeydi her seferinde sevgilin hakkında birdaha yorum yapmam diyip kıskanıyordu yapıyordu. hiç arkadaş gibi yaklaşmıyorsun birdaha bana asla yazma dedim sildim engelledim numaram bile yoktu zaten instadan yazıyordu. Sevgilime bunu 2 ay sonra anlattım terketti. Ayrılırken bile sarıldık zor koptuk beni hızlı trene bindirdi. ablasını aramış ablası da ondan beklemezdim demiş, arkadaşı ben olsam sokak ortasnda bırakırdım demiş. her yerden engelledi beni. arkadaşımka konuşmuş, biz onunla evlenecektik güvenimi kırdı, gece uyuyorum dese inanmam artık demiş. whatsap engelimi açtı.3 gün konuştuk ağladım affetmedi.2,5 ay boyunca ara sıra kendisine yazdım cvp yok. oyundan cs’den Rus kızları ekliyordu. Soğudum artık bakmıyordum aylar geçti.5,5 ay sonra spotfyda fotomu değiştirdim o da değiştirdi onu çektiğim fotoğrafı koydu.20 gün sonra tekrar değiştim o da değişti. steame baktım kızları silmiş,26 kasımdada Instagram engelimi kaldırdı. bende bu sırada yeni tanıştığım oyun arkadaşlarıyla pubg oynuyorum bunlarıda görüyordur.1 ay sonra Rus birini ekledi kıza Rusça çok güzel gülüşün var yazmış. Kızın telegramına baktım kıza kedi resmi atmış. ve 4 gündür akşamları kız oyuna girdikten sonra kızı siliyor steamden. ertesi gün tekrar ekleşiyorlar. akşam tekrar siliyor 4 gündür böyle ,2 gündür bakmıyordum. bugün baktım oyunda ekli değildi. telegramında hala duruyor kızın. Kız başkalarıyla oyuna giriyor ondan siliyor bence. eski sevgilim verdiği ilgiyi göremezse siler. başkasıyla oyuna girmeme bile izin vermezdi hep birlikte oynıcaz derdi. spotfy hesabına kızın adını yazıp kalp koyup şarkı listesi açmış rusça şarkılar eklemiş.1,5 ay önce engelimi açmıştı yazmayınca bu kızla tanıştı, bende ona yazdım. merhaba dedim, cevap yok. ertesi gün tekrar yazdım. engelimi açmışsın, geçenlerde beni oyundan senin arkadaşının arkadaşı ekledi ( bunlar doğru ) ve Google play hesabıma bir konum üzerinden giriş yapılmış senden beklemiyorum bunu ama konum kaldığın yer görünüyor telefonumu bıraktığımda bağlamış olabilir misin. Bunları sana o zaman soracaktım engelli olduğumu görünce, burdanda yazasım gelmedi dedim. Sana en son 4-5 ay önce bakmıştım birilerini ekliyordun soğudum direkt bakmadım sonra. bunlar olunca da sormak istedim dedim. Engelimi açıyorsun cevap vermiyorsun saçma. Sana kolay gelsin dedim. Neden beni engellemiyor?
Eski sevgilim ne yapmaya çalışıyor? eski sevgilim engelimi kaldırdı yazdım cevap vermedi neden beni engellemiyor?