Kocam beni aşağılayıcı mi konuştu acaba?

6 .5 senelik evliyim 4.5 yaşında çocuğum var sezaryen doğum oldu. 68, ile hamile kaldım. Bu yaza kadar da 81 kg falandjm yani en fazla 76, kadar düştüm. Bu aralar tartıda sabahları elbisesiz ve bişey yiyip içmeden WC de gittikten sorna 73.5 74 falan görünüyorum.

Bı iki hafta önce Dr kist var rahimde dedi meğer bu da etkili imiş kilo vermememde. Neyse. İşte pantolon almış eşim bana. 42, 44 beden birinj seç dedi. bende göreyim nasıl duruyor dedi bende 44 kalsın tayt giycem altına kıştayz dedim oda ya göbek egzersizi yapsan o bir gitse var ya dedi. Neyse işte gittim mutfağa geldim sende bı çocuk yap sezaryen ile kistin de olsun dedim görürüz. senin göbeğin daha çok ayrıca dedim sen kaç kilosun dedim 67 falan dedi. Tartini getir tartilalim dedi. Kompleks yapıp tartı aldın dedi. Yo dedim çocuğa zayıf dihkrdun onun icn aldım dedim yoo kendin için dedi. Geldi başka odaya Canım sıkıldı be. Siz olsaniz?

Güncellemeler
1 yıl
Yazıklar olsun dedim demek bu göbeğe dedin he dedim göbeğimi içeri çektim o anda tabi dedi spora git valla spora git seni yazdıralım dedi
Kocam beni aşağılayıcı mi konuştu acaba?