İç dökme sorusu?

Şimdi ben çoğu kız gibi uzun saç kullanmıyorum bu yüzden de başarısız flört girişimlerimde hep erkek gibisin gibi cevaplar aldım ama kız arkadaşlarım hayır çok güzelsin cildin çok güzel falan diyorlar. Bu yüzden de fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum ve hoşlandığım kişilere adım atamıyorum yani nasıl olsa bana bakmaz diye. Ben tıp fakültesinde okuyorum normalde mantıklı olmaya çalışıyorum ama bu konuda açıkcası yardıma ihtiyacım var. Bizim okulun ordaki kafede bi garson var ve ben ondan hoşlanıyorum. Adını soyadını öğrendim ve instadan stalklıyorum. Hesabı gizli bu yüzden stalkım takipçi sayısından ibaret. Ve sürekli değişiyor maşallah takipçi sayısı. Ya artıyor ya azalıyor. İstek atsam evet kabul edebilir bilmiyorum çünkü fotoğraf falan yok ya erkekler illa fotoğraf olsun diyorlar. Ama kabul etse bu sefer benim takipçimdeki kızlara da istek atma riski var ve ben gruptaki en çirkinleriyim yani saçım kısa makyaj yapmıyorum falan yani bence öyle. Ve arkadaşlarım hep sen doktor olacaksın garsona mı bakıyorsun diyorlar ve çocuk bi tık kekomsu. Kısaca bana akıl verebilir misiniz?
İç dökme sorusu?