Aşk acısı nasıl geçer çok kötüyüm acil?

Arkadaşlar 1 yıldan uzun bir süredir birine aşığım kız 1 yıldan beridir ne kalbimden ne aklımdan çıkmadı geceleri onu düşünüyorum uyuyamıyorum onu düşünürken titriyorum içim kıpırdıyor derdimi anlatacağım kimse yok artık ağlıyorum bu aşk uyku düzenimi yemek düzenimi herşeyimi alt üst etti hoşlanmaktan vazgeç gibisinden şeyler lütfen yazmayın keşke bu benim elimde olan bir şey olsaydı emin olun benim elimde değil dayanamıyorum artık ve en çok zoruma giden böyle sevdiğim bir kız ile küçük bir muhabbetimizin bile olmaması onun kadar ortamım yok benimle olması bana göre imkansız çirkin biri değilim ama kız beni tanımadığı için açılamıyorum da bu aşk içimde kaldı hergun sert yumruklar ile dışarı çıkmaya çalışıyor inanın bu aşktan dolayı midem de anlam veremdigim acılar yaşanıyor midem de kelebekler uçuşuyor misali lütfen bu soruyu yanıtlayın yanıtlaması için birilerine gönderin unutursun da demeyin ben kendimi tanıyorum hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım dayanamıyorum bu aşktan dolayı dayanamıyorum dayanmıyorum dayanmam için onun yanında olmalıyım onu Kendi gözlerim ile görmeliyim dayanmıyorum dayanmıyorum içimde büyük ağrılı bir aşk barındırıyorum bu aşk bana çok acı çektiriyor

Güncellemeler
1 yıl
Onu görmek için kaldığı semte gidiyorum ama göremiyorum bu beni daha da üzüyor
Aşk acısı nasıl geçer çok kötüyüm acil?