En uzun aşk acınız ne kadar sürdü?
Sonucu merak ettim
Acı biber de olur
Çokta uzun sayılmaz
Hala çekiyorum
Kısa bir zaman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sevip aşık olmuş, aylar yıllar sürmüş ve karşı taraf ayrılıp, bitirmek istemiş ise uzun sürer.
İlk günler kabullenememe, öfke, nefret, hüzün ve yoğun acı vardır. Tazedir çünkü.
İlerleyen günler ve haftalar bu duruma alışma, kabullenme, hüzün, biraz nefret ve azalan ama yine de etkisi devam eden bir acı vardır.
İlerleyen aylar yalnızsındır, geçmiş anı olmuştur, yaşananlar arada sırada aklına gelir artık alışmışsındır. Azda olsa acı olabilir.
Bir yıldan sonra iki yıl belki daha da olduysa artık bitmiştir, hatıra olarak kalmıştır, acı yoktur. Sadece yalnızlığın verdiği eksiklik ve belki arayış vardır.
Kişiden kişiye değişebilir bu durumlar ama dediğim gibi sevip , aşık olan insan için zordur ayrılık acısı.
En az bir yıl sürer.
Güzel bir yazı olmuş eline sağlık 😊
Tecrübe :D
şak acısı bilemezsin ki bunu belki 1 gün belki 1 yıl hayat bu bunun içinde tesadüflerde var. bugün aşk acısı çekersin yarın pat karşına bam başka biri çıkar herşeyi unutursun. değişen birşey bu.
ama benim gibi olursa değil 1 yıl 10 yıl boyunca çekersin ben çekiyorum ama güzel oluyor en azından ondan başkasını gözüm görmüyor ve acısınıda çekmeyi seviyorum sırf o olduğu için
En uzunu 1.5-2 yıl gibiydi, platonikti. sevdiğim çocukla 3-4 ay çok yakındık. sonra uzaklaştım vs. derken hiç görmeden de sevmeye devam ettim. sonra ise kendisi ile dalga geçen eski sevgilisi ile tekrar yeniden sevgili olduğunu duyunca, soğudum ve artık sadece güldüğüm biri.
Benim bu soruyu sorma amacım sizlerin fikirlerini, yaşanmışlarını merak etmemdendi. Soruya istediğim cevabı verdiğin için teşekkür ederim.
ben teşekkür ederim :)
O biraz sevgiye bağlı birşey zaman vermek yanlış olur.
Anlıyorum
Cevap
22Cevap
Bu soruyu hatırlıyorum ve galiba yine sen sormuştun ama anket değildi :/ Ablacım boşuna çaban geçmez senin acın :( Artık sorup sorup durma acılarımızı depreştirme bizim :(
Hehe farklı bir soruydu o kusura bakma depreşen acıların için
Yok be hatırlıyorum buydu soru yani tam aynısı olmasada yine de aşk acısının süresini falan sormuştun heralde. Vay arkadaş bende de ne hafıza varmış sorsan sabah ne yediğimi bilmem :D Her neyse öyle işte
İlk aşk unutulur mu demiştim
Yok be onu sen mi sormuştun? :/ soruyu hatırladım da senin sorduğunu hatırlayamadım. Sen bu tarz bir soru daha sormuştun ama aşk acısı ne kadar zamanla unutulur diye dimi?
Yuooo
Allah Allah :/ Ben böyle bir soru daha gördüm demek ki sen sandım. Neyse o zaman sorry yanlış anonsmuş :(
Np😅
Hatırladıkça devam ediyor. genelde mutsuz olduğum zamanlar hatırlarım sanırım ölene kadar devam edecek.
Mmm
5 yıl gecti ilk ve tekti. Hala rüyalarda , şarkılarda , yüzlerde.
O kadar da fazlaymış
Kimine gore fazla kimine gore az. O olmadıktan sonra az ya da çok bir önemi yok.
Ne zaman o doğru kişi dediğimiz kişi karşımıza çıkar ve geçmişte yaşanılan iyi kötü şeyleri çok güzel şeyler yaşayarak aklımıza getirmediğimizde biter bu acı.
Mmm
Yapılan araştırmalar sonucu 22 hafta söyleniyor. Sonrasında alışılıyor yokluğuna. Aklınıza gelse bile acıtmıyor.
Mmm
Antep biberi yiyene kadar sürdü :))) bende benimkini acı sanıyodum antep biberini bir ye ask mı acı yoksa o mu görürsün bide uzun sürüyo :))))
Hahah
Gercekten asik oldun ise mezarda biter onun icin asik olma
Tamam olmam
Eyvallah hafız
Başkası gelene kadar :D
Hahah güzel mizah
Yeniden aşık olana kadar sürer.
👍👍👍
Yaşanan durumlara ve kişiye göre değişir.
Aşk diye bir şey var mı ki acısı olsun? :)
5 sene garanti sonra ufakdan geçiorr
Ne kadar sevdiğine bağlı :)
Tabi orası öyle
seviyorsan 1 ömür sevmiyorsan 1 dk
4 yil şu an 6 yil oldu araa aklima geliuo
Ovv
Ya adlinda yeni birini bulana kadar isin asli ben o kadar sevmistim ki yeni birine bakmiyodum ondan sure uzadi
bıraktığı acıya bağlı
Bazen yıllarca sürer. Nefretle biterse kısa sürer.
Mmm
2 yil falan surmustu, sen?
Benim de o civarlarda
Eminim
senin yaşlarda uzun sürer
Bünyeye bağlı
👍👍👍
max 2hafta sürdü
Sonucu merak ettim
Mmm
3-5 yıl
ömür boyu