Kız kardeşimle eski sevgilim biz ayrıyken ama görüşüyorken , sabahlara kadar konuşmuşlar hemde birkaç kere ben uyardığım halde?

İnsan kardeşine ve sevdiğini çirkin yakıştırmalar yapamaz ama çok garip sonra eski sevgilim gelip ben seni sevdiğimi anladım dedi gözleri dolu doluydu ben seni kaybetmek istemiyorum dedin yeniden başlayalım dedi kabul ettim o gün kardeşim ağladı oda bir süredir sevgilisiyle ayrıydı o gelmediği için üzülmüş ağlamış ( bana öyle söyledi ) geçenlerde de biz sevgilimle ufacık bir sorun yaşadık onlar bu sebeple telefonla konuşmuşlar kardeşim benimle ilgili söyleme dediğim şeyleri söylemiş sevgilime küçücük sorun büyük olaya döndü başka ne konuşmuşlar öğrenmek istedim konuşmadı bende ablama kardeşimle konuşması ve sevgilimle konuştukları her şeyi söylemesi için baskı yaptım kardeşim geceden sabaha kadar konuşmuş volkan bence elifi sevdiğinden emin değil bi öyle diyor bi böyle demiş volkanın birkaç falsosundan bahsedip ablamın ona karşı önyargılı olmasına sebep olmuş sizce bu kardeşimin amacı ne?

Güncellemeler
1 yıl
IQ seviyesi düşük olanlar laf dolandıranlar gırgır yapanlar net cevap vermeyecekler yorum yazmasın
Kız kardeşimle eski sevgilim biz ayrıyken ama görüşüyorken , sabahlara kadar konuşmuşlar hemde birkaç kere ben uyardığım halde?