İstediği erkekte ısrarlı olan iddialı kadınlar?

Merhabalar ben 22 yaşında bir üniversite öğrencisiyim (kız) haliyle arkadaş ortamlarında iddialı kadınlar ile karşılaşabiliyorum.
Mevzuya gelecek olursam:
Bir gün kafede otururken sevdiğim bir arkadaşım olan x beyin yanına bir kız arkadaşı geldi. Gelmesiyle tanışıldı el sıkışıldı ve sandalye çekip oturması guler yüzle soylendi.(yanlış anlaşılmasın amacım tanışmak masaya kadar gelmiş buyur ettik.).

Oturmayacağını söylemesine rağmen x beyle konuşmasına ayakta devam etti ve bu konuşma 10 dakika sürdü denebilir. bende yanimdaki kız arkadaşlarım ile şakalaşırken kızın kiskanç ve yandan bakışlarını üzerimde hissettim.
Konu şu
bu kız x beyden hoşlanıyor ve yanında bir kız olarak benim bulunmadan rahatsi olmuş hatta kıskanmış bile olabilir.

Bu kız meğer çok iddialı birisiymiş
iddialı şakalar, dokunuşlar belki de öpüşler
Sevgilisi olmasa bile istediğini utanmadan dan diye söyleyebilecek birisi. bazen x beyi bile utandıriyorumuş. Etrafindaki kadınların yanında bile x in onun olduğunu belli edebilecek bir üstünlük kurma çabasında. cinsel şakalar falan, bu kızı tek durduran x in gel haydi dememesi...
Sevgili falan da değiller. Ama bu kız bu istikrarla giderse olacaklar gibi ksskxkxk
Bir kadın olarak aynı masada otururken çocuk ile aşikar bir şekilde förtleşmesi bana garip geldi.
HEM KADINLARA HEM DE ERKEKLERE SORUYORUM BÖYLE BİR KADIN İLE EVLILIK VEYA İLİSKİ DÜŞÜNÜLÜR MÜ?
Güncellemeler
1 yıl
Evet arkadaşlar sevgili oldular. hatta bu gün x bey ile bu iddialı hanımı sarmaş dolaş gördüm. Başka zaman masaya oturmayan bu kız bu gün masamıza gelip oturdu. evet kıskandığı x beymiş
İstediği erkekte ısrarlı olan iddialı kadınlar?