Nişanlım ablama karşı soğuk?

Benim ablam annem gibidir aramızda 11 sene var ve beni büyüten odur neredeyse.. Gözünden sakınır. Beni. Biz nişanlanmadan önce ablam nişanlım için bohçalar düzdü onu benden ayırmadı ksrdeşi gibi gördü doğım günlerinde özel günlerde hep hediyeler aldı halini hatrını sordu.. Nişan günğ bile hatta kameramn parasını nişanlım vereceği sıra ablamın, eşi elini cebine sokturmadı kendisi ödedi kameraman parasını.. Biliyorum belkş bu yapılanlar söylenmez.. Lakin ablam hiç ayırmadı nişanlımı benden.. Onun ablası da iyi insandır hiç kötülüğünü görmedim. Bana ailemi arsdın mı konuştun mu VS diye sorduğu zaman sen söylemem onu nen yaparım derdim.. Ama bi gün dedim ki madem o bana söylüyor bende ona ablamı arar mısın bir tane ablam var zaten dedim bana desiki senin abkana saygımı bozmuyorum ama o bana nişan güni ayar çekti

Dedi ayar çektiği de şu öğütt verrmiş ablam benim bir tane ksrdeşim var sahip çık ona vs tarzında.. Dedim ki hatrım varsa ara ben senin ailene öyle hatır bilerek arıyorum dedim. Bana döndü dediki değil senin hatrın dünya yansa aramam. Benim ailem sana ayar çekiyor mu diye söyledi bana.. Çok kırıldım.. Ablam ona bana davrandığı gibi cana yakon davranıp hediyeler alırken nankörlük yapıp ablanı aramam vs diyor ne yapacağım ben bu nişanlımla.. Canım çok sıkılıyor yanıyor.. ..

Nişanlım ablama karşı soğuk?