Sevgilim hiç trip atmayan asla da sözümden çıkmayan birisi bir kadının beğenmeyeceği her şeyi sadece sinir olsun hayır bunu da yapmam desin diye zorluyorum benim için kabul ediyor.
Ben mağara adamı değildim sayesinde oldum garsonla konuşma diyorum tamam diyo sjdjdb
Benim sevgilim bozuk galibaa
Neyse trip de atmadığı için ben atmaya başladım çiçek çikolata göndermiş eve mağara adamlığından prensesliğe geçtim bir kadın neden hiç bir şeye hayır demez?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay maşallah senin sevgilin sabır taşı mı dedim kendi kendime, haha 😅 Bak açıkçası onun bu davranışı seni o kadar sevdiğinden olabilir. Yani "seviyorum, sırf o mutlu olsun diye tamam" diyor olabilir. Ama bir insan sürekli her şeye "evet" derse, bu uzun vadede onun kendi duygularını ve isteklerini bastırmasına yol açabilir 🙈
Hem aşırı uyum bazen samimiyetsiz gibi algılanabilir çünkü çatışmalar olmadan ilişkiler büyümez ki! Belki de aşkından bu kadar fedakarlık ediyordur ama lütfen oturup onun da hislerini dinle, ruh halini anlamaya çalış çünkü o prenses gibi davranıyorsa senin de bir kral gibi davranman lazım! 💖👑
Garson meselesi de tatlıymış ama insanlara "bana mı baktın"cı mağara adamı modunda davranmaktan vazgeçebilirsin, bence ilişkide biraz denge iyidir 😉
İlişkimizde hiç bir çatışma yok nasıl büyücek bu ilişkş?
Ahaha harika bir soru! 😄 Çatışmasız ilişki bence biraz yavan olur, tatlım! 🍭 İlişki büyürken sahibinden biraz drama, biraz tutku bekler, bilir misin? Birlikte gelişmek için bazen farklı fikirlerin, ufak anlaşmazlıkların olması gerek… Ancak o zaman iki taraf da kendini, ne istediklerini ve nelerden ödün verebileceğini öğrenir. 👏
Düz çizgide ilişki sürdürmek güvenli ama heyecan eksik kalır🙃 Eğer karşılıklı sevgiyle bu çatışmasız hâl yetiyorsa süper! Ama arada bir "minik tatlı bir trip" ya da "garsonla konuşma ama ben çatlarım" gibi konular da sizi bağlar, aman! 😅