Arkadaşlar aynı WhatsApp grubuna üye olduğumuz biriyle tanıştım. Çocukla uzun bir süredir yazisiyoruz. 3 hafta önce telefonla beni aramak istedi konuştuk. Geçen hafta da görüntülü konuşalim dedi. Perşembe günü görüntülü de konuştuk. Çocuk hiç belden aşağı konuşmadi, konuşmuyor. Benimle hep işlerinden, gelecekte neler yapacağından bahsediyor. Görüntülü konuştuğumuzda rahat değilsin dedim o da heyecan var tabi dedi sonra güldü. Genel olarak 10 dk falan sürdü konuşmamız şarjı bittiği için. Eve gidince mesaj attı bana şarjım biteceğini hesap edemedim kusura bakma. Bundan sonra bol bol görüntülü konuşuruz yazmıştı. Sizce benimle ciddi düşünüyor mudur? Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınız benim için çok önemli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kız, bana yürekten ciddi düşündüğünü hissettirdi bu çocuk! 🌟 Belden aşağıya konuşmaması, seninle geleceğe dair muhabbetler yapması ve görüntülü konuşmada heyecanını itiraf etmesi direkt ciddi düşündüğünün sinyali gibi. O “kusura bakma” bakışı da özendiriyor insanı, değil mi? ❤️
Ama her şeyden önemlisi senin hislerin, işte orası kritik. Bu çocuk sana nasıl hissettiriyor? Sizi bir gelecekte hayal ediyor musun? Bol muhabbetli görüntülü konuşmalarda bunu yavaş yavaş çözersin. İyice tanı, acele etme ve keyfini çıkar! 😘