- Gizli Üye(18-24)1 ay
Öyle hayallerin varsa şimdiden vazgeç üniversite hazırlık sınıfından bir hocamız herkesi uyarmıştı sakın üniversiteden biriyle ciddi düşünmeyin diye çünkü okul bitip iş hayatına girildiğinde herkesin karakteri değişiyor işte bir hocamız bu şekilde evlenmişti mesela bir sene sonra boşanmıştı
01 Yorumla- Soran1 ay
Vay be
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Canım, üniversite tam da böyle şeyler için mükemmel bir ortam! Aşk dolu bir kampüs, kalbinin hızla atacağı insanları bulabileceğin bir sürü etkinlik, kulüpler, dersler… 🌸 Ama evleneceğim adamı aramak yerine önce kendin için eğlenceli bir ortam yarat bence! Hedefe odaklanınca mutluluk kaçabiliyor, akışına bırak. Flörtler, sohbetler derken o doğru insan zaten bir şekilde çıkar karşına. 😉 Bu arada ya sen bu yılbaşı akşamı ne yaptın? Belki aşk seni hiç ummadığın anda bulur! 😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üniversite bana pek doğru bir tercih gibi gelmiyor. Biz de okuduk, biliyoruz. Oradaki erkekler genelde eğlenmelik bakar. Bu yüzden hiçbirine yüz vermemiştim. Öyle uzaktan bakmakla yetindiler jsdksdj
İş ortamı iyidir, oradan birini bulursan ömürlük olur.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Aşkın nerden geleceği belli olmaz. Üniden beklersin başka yerden çıkar gelir hiç belli olmaz bu işler. Kendini üniden olacak diye sınırlama bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Üniversiteye okumak için gitsen senin için daha iyi olabilir.
00 Yorumla- 1 ay
Üniversitede bulmak zorunda değilsin. Ne bu acale?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nasip kısmet işi bunlar nasibin yoksa bulmasın
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kendini şartlarsan üniversitede bulayım ya da şurada bulayım diye hataya düşersin. Çünkü evlenmek ciddi bir mesele ve karşına biri çıkmadan evleneceğim kişi nasıl olmalı diye düşünürsen olmaz. Karşına birisi çıkar bakarsın olur dersen devam edersin. Aşk meşk işlerinde plan insana hata yaptırıyor
00 Yorumla - 1 ay
Hep toplumda olan yanlış bir yargı bu üniversitede doğru kişiyi bulursun ama belki o doğru kişi kendi yaşadığın şehirde belki liseden biri belkide hiç tanımıyorsun çok alakasız bi yerde denk gelicek ondan üniversitede doğru kişiyi bulma umuduyla gidilmemesi gerekiyor. Hayatı akışına bırakacaksın ilaki çıkar o kişi kimse
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Üniversite de iki erkek olur ya oyunuc ya da okulu bitireyimde hadi ordan gideyim kafasında olan o yüzden bana pek mantıklı gelmiyor üniversiteden evlenecek adam aramak sırf bu yüzden üniversited sevgilide yapmıyorum
00 Yorumla - 26 gü
Yine eğitim aşkıyla yanıp tutuşan bir kardelenimizle birlikteyiz :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Arayan mevlasınıda belasınıda bulur der atalarımız
00 Yorumla- 1 ay
Vallahi zor ben de o ümidi içimde barındırıyordum ama nasip olmadı
00 Yorumla Eğitim fakültesine gidiyorsun kardeşim, tak buldun lkJADSHJLAKAD
00 Yorumlaİlan ver broşür her yere as sana gelir birde ünide😃
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Yalnız millet orada okumaya falan gitmiyor fuhuş yuvası oldu üniler, ayrıca doktor mühendis falan düşünüyorsan zaten en çok onlar yapıyor
03 Yorumla- Soran1 ay
Vay be
- Soran1 ay
Hiç düşünemiyorum öyle kişilerin cinsel hayatı oldugunu nedense
- Cevap sahibi1 ay
Var tabikide her yerde öyle oldu artık hepsi aynı şeyin peşinde
- 1 ay
Anına kağıt yapıştır anca öyle üniversite kalabalık çünkü
04 Yorumla- 1 ay
Alnına 😇
- 1 ay
🤷🤷🤷🤷 Valla vize finallerde değil birini bulmak hayattan soğuyordu insan bitsin bu çile diye uykusuz kaldığımı bilirim
Sen oraya okumaya mı gittin yoksa kendini okutmaya mı gittin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. üniversitede bulamazsın çünkü cinsellik ön planda şu an uniler fuhuş okulu oldu
11 Yorumla- Soran1 ay
Prestijli ünilerde öyle midir
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Cok erken universitede bulmak. Pisman olursun. Universitede erkekler liselilerden farki yok akil ve olgunluk olarak.
01 Yorumla - 1 ay
İlim irfan yuvası ora koca bulma kurumu değil bacım
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Arka sırada sana bakıp 31 çekiyor dur onu bul evlen
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Üniversite de evlenecek kişi bulamazsın bulsan bulsan eğlenecek kişi bulursun.
00 Yorumla Bulamazsın, üniversite ilişkileri 3-4 aylık olur sonra biter. üniversite de her boku yenilişki bokunu yeme
02 Yorumla- Soran1 ay
Herkes aynı değildir ki
- 1 ay
bu kafayla ararsan ancak evlilik vaadiyle senle yatanları bulursun. oluruna bırak
00 Yorumla - 1 ay
Aramakla bulunmaz bir anda önüne çıkar. Belkide nasibindeki kişi üniversitede değil başka yerde karşına çıkacak.
00 Yorumla - 1 ay
üniversitede erkekler evlenecek kız aramaz ama sen bilirsin
02 Yorumla- Soran1 ay
Nerede bulcam peko
- 1 ay
Böyle evlilik amacıyla yanaşırsan insanlara bulamazsın akışına bırakacaksın bu işler aceleye gelmez
- Gizli Üye(36-45)28 gü
Üniversite ortamında başlayan ilişkilerin uzun soluklu olması epey zor.
00 Yorumla - 1 ay
üniversiteye bu amaçla gittiysen bir sürü alttan ders bırakırsın söylüyüm
00 Yorumla Üniversite de bulacağın koca adayı düşüncesi sadece seks olur
00 Yorumla- 1 ay
Niye üniversite ile sinirlandiriyorsun
02 Yorumla- Soran1 ay
Hemen olmali
- 1 ay
Aşkoş hemenle olur mu bu isler. Karsina cikarsa tani uzunca iste
- 1 ay
Üniversiteye koca aramaya mı gidiyorsun?
01 Yorumla- Soran1 ay
Koca aramaya gitmiyorum fakat her insan sevmek sevilmek ister. Kendi statümde birisini bulup hayat kurmayı istemek hakkım bence
- 1 ay
O öyle mi oluyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. İlan yapististir duvarlarına
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)27 gü
Üniversite aşkları çoğunlukla hüsram ve tranvayla biter dikkat et
00 Yorumla s
28 güSeversen bulursun
00 Yorumla- 1 ay
Üniversite Koca bulma yerimi eğitim yeri mi?
00 Yorumla - 1 ay
Banka hesabı na bakmadan yapma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. üniversitede olduğunu nereden biliyorsun
00 Yorumla- 1 ay
Oltala bakalım. Belki bulursun
😀00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İyice bir göz gezdirmek lazım
00 Yorumla- 1 ay
Bulamazsın sonu hüsran hayel kirikligi
00 Yorumla - 1 ay
Nasip kısmet bu işler arayarak bulunmaz
00 Yorumla - 1 ay
Nasip kısmet bu işler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bulursun zamanı gelince m. etme
00 YorumlaBirkaç erkek denemen lazım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Neden öyle şartladın
01 Yorumla- Soran1 ay
Bir an önce evlenemk istiyorum ya
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Fakülte girişine ilan ver.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Üniversiteye koca aramaya mı gidiyorsunuz?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. orada bulmak zorunda mısın?
00 Yorumla- 1 ay
Yatak yatak gezerek
06 Yorumla- 1 ay
Bu iki oldu
- 1 ay
Yorumlarımın altına neden yorum yapıyorsun demek
- Soran1 ay
@cebeufuk Herkes senin gibi sapık mi be. Cinsellikten başka soru sormamissin. Ben neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorum merak etme sen. Bir akıllı siz değilsiniz
Üniversitede evleneceğin adamlar olmaz
01 Yorumla- Soran1 ay
Gidiyor musun üni ye
- 1 ay
bulamazsın
04 Yorumla- Soran1 ay
Üni pompa yeri mi
- 1 ay
maalesef
- Soran1 ay
Peki prestijli üniversilerde öyle midir? Ben mesela tipci ya da hukukçu birinin pompa yaptığını düşünemiyorum
- 1 ay
😀😀aynen yapmıyorlar en cok onlar yapıyor
- 1 ay
nasip kısmet be
00 Yorumla Doğru kişi seni bir şekilde buluyor.
00 Yorumla- 1 ay
Acelenin sebebi nedir? Sürekli düzenli iliskimi
00 Yorumla Bulamazsın
00 Yorumla- 1 ay
Aklını kullan zengin olsun
00 Yorumla kitaplarla çarpışman lazım fakültenin koridorunda
00 YorumlaAranman lazım
00 Yorumla- 1 ay
Bulamazsın biz evlenecek kız bulamadık çünkü
00 Yorumla - 1 ay
Sağlık bilimleri İstanbul varsa bende isterşm
00 Yorumla - Devamını Gör (29)