Arkadaşımın sevgilisine aşığım?

Öncelikle merhaba lütfen okuyun bunu. Biliyorum çok utanç verici ama arkadaşım sevgilisini pek ciddiye almıyor ama o adam sevilmeyi sonuna kadar hak ediyor çünkü çok olgun ve ciddi birisi. Arkadaşım bazen duygularını dile getirmede iyi değil onun mesajlarını ben ona yazıyorum, güzel sözler ve anlamlı derin duyguları ben yazıyorum arkadaşım çok şıp sevdi olduğu için biliyorum bunu da bırakacak ama ben olsam bırakmazdım. Bazen aynı konuşma grubunda bulunuyoruz arkadaşımın cıvık mesajları bazen midemi bulandırıyor çünkü adamı gerçek anlamda umursamadığını biliyorum ciddi bir ilişkileri yok ama adam çok komik, dürüst ve iyi biri. Lütfen bana ön yargı ile yaklaşmayın durumumu anlayın uzak durmaya çalışıyorum ama vicdanım acıyor

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar onların tanışmalarına biraz ben vesile oldum. Ben o adamı rüyamda gördüm ve bunu arkadaşıma üstü kapalı bir şekilde anlattım (başka bir adamı görmüşüm gibi) arkadaşım bana özendi bunu o adama "seni rüyamda gördüm" diyerek anlattı gözümün önünde yalan söyledi benim rüyamı çaldı ama üzülmedim önemli olan onun mutluluğu ama keşke sadık olsa aynı anda çok kişi ile konuşmasa iyi olur çünkü o adam sevilmeyi hak ediyor. Gerçek sevgi bazen vazgeçmektir bu yüzden uzak durmaya karar verdim
Arkadaşımın sevgilisine aşığım?