Bu davadan sonuç alabilir miyim bakın bi offf?

çocukken 7 8 yaşalarındayken tecavuze uğradım hala 4 5 mekanda geçen olayları hatırlatabiliyorum. 15 yaşında anlamlandırmaya başladım geçmişte olan bu şeyleri. Hepsi babamın intikamıydı. İntikam almak istedi. Sırf annemi koruyup ona karşı geliyorum diye. O adamın sapık oldugunu bile bile korumadı ya annen onu babamdan babamın bağrışlarıjdan korumaya çalışan bendim üstelik 8 yaşındaydım daha. İkinizin arasınsa meze olmaktan başka bir şey olmamışım şu yaşıma kadar ikinizde her şeyi biliyorsunuz sustunuz. Ben sunan 18 yasındayım olaylara kardesimde sahit aliem arkamda faşan değil hatta köstek bile oldular ergenliğim boyunca anne baba değil seytan bunlar. eğer ben ilerde sikayetci olursam o adamdan sonuc alabilir miyim kardesim sahit. En büyük şahit annem ve babam bildiklerinin farkındayım ama bu konuyu hic acmadım yük gibi geliyor sonuc alabilir miyim sizce kimsenin duymasını da istemiyorum su an sikayetci olamaam ama 3 4 yıldır içim içimi yiyor hala o adam uzakta olsa bile intikam istiyorum. Su an üniversite okuyorum sikayetci olmam için beklemem gerekiyor. Napıcam bilmiyorum

Bu davadan sonuç alabilir miyim bakın bi offf?