Sevgilim beni kıskandığı zaman bana dedi ki aklıma rahmetli Bergen geldi oda çok güzel diye kocası kıskanıyordu demesi ne alaka ya?

Ben dışarı çıkmak istiyordum işte sevgilimde canlı konum at o zaman dedi sonra demek bensiz de dışarı çıkabiliyorsun ben sensiz gezmeye gitmek istemezdim istemiyorum gitme dedi bide evde kalmamı evde durmaya alışmamı istiyor zaten 1 hafta evde durdum alışmak için 1 hafta yetmez en az 2 hafta kalman gerek evde dedi ki evlenince tek dışarı çıkamam diye şimdiden evde durmaya alış diyor işte sonra bende çıkmak İstiyorum diyince kıskanıyorum çıkmanı istemiyorum dedi sonra işte aklıma rahmetli Bergen geldi oda çok güzel diye kocası çok kıskanıyordu onu dedi ama bunu örnek vermesi ne alaka saçma yani

Güncellemeler
1 yıl
Bide bana eğer biz ayrılınca bile sevgili yapamazdın sen benimsin demişti yani bunları demesi ne bilm tuhaf geliyo çünkü sensiz yapamam falan gibi konuşuyor bazen ayrılsak kafayı yerdim diyi
Güncellemeler
1 yıl
Diyor
Sevgilim beni kıskandığı zaman bana dedi ki aklıma rahmetli Bergen geldi oda çok güzel diye kocası kıskanıyordu demesi ne alaka ya?