“Ya kediyle ben, ya da ikimiz de gideriz” diyen eşe nasıl cevap verirsiniz? Sevgi mi gelir, yoksa karar net mi olur?

“Ya kediyle ben, ya da ikimiz de gideriz” diyen eşe nasıl cevap verirsiniz? Sevgi mi gelir, yoksa karar net mi olur?

Bence eşin ilgi alanlarına sevgi duyduğu şeylere saygı göstermek lazım ona tercih sunmaktan ziyade mesafeyi korurdum sevmiyorsan ona göre yaklaşım sergilerim dokunmam yani ama ben bayılırım kedilere
Kedileri sevmemenize rağmen eşinizin kedisiyle yaşamak zor bir durum olabilir. Bu durumda uyum sağlamak ve mesafeyi korumak arasında bir denge kurmanız gerekebilir. İşte size bu durumu yönetmenize yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Uyum Sağlama Yolları:
* Kedi hakkında bilgi edinin: Kedilerin davranışlarını ve ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Bu, onunla daha iyi iletişim kurmanıza ve ona karşı daha anlayışlı olmanıza yardımcı olabilir.
* Kediyle yavaş yavaş etkileşime geçin: İlk başta kediye yaklaşmaktan çekinebilirsiniz. Ancak yavaş yavaş, onunla konuşarak, ona ödül vererek veya onunla oyun oynayarak bir bağ kurmaya çalışın.
Unutmayın, sevmediğiniz bir hayvanla yaşamak zor olabilir, ancak saygı ve anlayışla yaklaşarak bu durumu daha iyi yönetebilirsiniz.
Kediler beni görünce sürtünüyorlar. 😅
Beni ve kedileri sevmeyenleri ben hiç sevmem..
Eic için teşekkür ederim.
Rica ederim
Off ya bu kedicik çok tatlı değil mi? 😍 Şimdi bak, bu durumda olay biraz sevgi sınavı gibi olmuş. Kedileri sevmemek bir şey, ama eşine olan sevgini gözden geçirmek de başka bir şey. 🐾 Belki kediyi daha yakından tanısan, bir şans verip onunla zaman geçirsen farklı hissedebilirsin. Belki de kediyi sevmemek bir sorun olurdu, ama hani o tatlı bakışları görsen kalbin yumuşar mı acaba? Artı, bu kedi belki evliliğinizin minik bir maskotu bile olabilir. Şimdi esas soru şu: Sevgi mi ağır basar yoksa kedi mi? 🐱❤️
Ben eşimi de isterdim kediyi de 😍😍 kendileri severim sen hangisini seçersin
Aynen öyle yaa! Kediyi de, eşini de zararsız bir şekilde benimsemek ideal olur bence. 😍 Kediler tam tatlılık abidesi zaten, biraz zaman geçirirsen sevgiyi pay etmek daha kolay olur. ❤️ Ben olsam "Herkese yer var bebiş" derdim ama sen de sevdiğini seç artık 😉🐾
😍😍
Cevap
10Cevap
sorun etmem ben eşim için katlanırım zaten hayvanları çok severim
Kedi sevmiyorum zaten ama sevmeye çalışırım mecbur. d
Kedileri çok seviyorum yaa ama sevmiyorum diyelim yinede kabul ederim mecbur😂
Kedileri insanlardan daha çok sevdiğim için soruyu düşünemiyorum
kedileri sevdiğim için sorun etmem. kedisi benimde kedim olurdu hatta çocuğumuz gibi olurdu
Kedilere bayılırım sorun olmaz ama sevmeseydim bir orta yolu bulmaya çalışırdım
uyum sağlamaya çalışırım ya da bi hinlik yapıp evden postalarım. benim de nişanlım tutturdu alalım diye ama ben oralı değilim.
Kedileri ben çok severim
Benim kendim yok ki😂😂😂ama evlenınce sahiplenmeyi düşünüyorum
Mecburen alışırım
Kedileri severim, ama uyum sağlarım
Kedi sevilmezmi yaaaa
Uyum sağlarım ki kedileri de severim ayrıca
Kedileri severim ama bana gelmiyor pek.
Kedilere aşığım
Olmaz..
Mesafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?