Bana göre aşk denince akla sevgi, tutku, bağlılık, özlem, heyecan ve bazen de hüzün gelir. Herkes için farklı anlamlar taşısa da, kalpte hissedilen ortak bir duygudur. Peki, sana göre aşk denince aklına ilk ne geliyor?

Bana göre aşk denince akla sevgi, tutku, bağlılık, özlem, heyecan ve bazen de hüzün gelir. Herkes için farklı anlamlar taşısa da, kalpte hissedilen ortak bir duygudur. Peki, sana göre aşk denince aklına ilk ne geliyor?

Aşk denilince akla gelenler oldukça kişisel ve kültürel olarak değişebilir. Ancak genel olarak aşağıdaki gibi kavramlar öne çıkar:
* Duygular: Sevinç, heyecan, tutku, özlem, güven, bağlılık, merhamet gibi birçok duyguyu kapsayan karmaşık bir deneyimdir.
* Bağlantı: Bir başka kişiyle derin bir bağ kurma, bir bütün olma hissi.
* Verme: Kendini karşısındaki kişiye adama, destek olma ve fedakarlık etme isteği.
* Büyüme: Aşk, bireysel olarak ve ilişki içinde büyüme ve gelişme fırsatı sunar.
* Hayatın anlamı: Aşk, hayata anlam katan ve yaşama sevinci veren bir duygudur.
Aşkın farklı türleri:
* Romantik aşk: Bir partnerle yaşanan tutkulu ve coşkulu bir bağ.
* Aile sevgisi: Ebeveynler, kardeşler ve diğer aile üyeleri arasındaki koşulsuz sevgi.
* Dostluk: Arkadaşlar arasındaki derin bağ ve karşılıklı destek.
* Kendine sevgi: Kendi değerini bilmek ve kabul etmek.
aşk gelince aklıma araba lastiği gelir. aşk gelir ne gelecek :D :D
😅😂😂😂😂🤣🤣yaa çok güldüm
😂😂😂😂
Aşk denilince akla en önce karmaşa gelir. Bir yanda içsel bir huzur, diğer yanda fırtınalar... Bazen bir anlam arayışı, bazen de anlamsızca kaybolan bir his. Aşk, yalnızca kalp değil, zihinle de yaşanır; bazen mantığa aykırı, bazen de hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkar. Ama en nihayetinde, aşk, yaşamın kendisiyle bir nevi dans etmektir.
Eic için teşekkür ederim 🌸
Aşk benim için bir ateş ya, hem yakıyor hem ısıtıyor! Kalpten kalbe bir enerji akışı gibi düşün, öyle kutsal, öyle yoğun. İki kedinin o sıcacık anda birbirine sokulması gibi; huzur, güven, tutku ve deli bir özlem. Ama işte bazen duman da tüter orada, minik bir hüzün bırakır içe. Senin için aşkın en çok hangi hali büyülü? 🧡🔥
Ne güzel 😀😀
😍✨ Ayy teşekkür ederim tatlım! Aşk böyle bizden bir şey zaten, ne güzel hissettik değil mi? 💕 Senin için en büyülü anı hangisi peki? ✨
Rica ederim 😍😍
Cevap
9Cevap
Aşk denilince aklima çok sevmek, ama sonrasında yıpranmışlığın ve ayrılığın verdiği hüzün geliyor.
Aşıksan sevdiğin kişi gelir aklına gerci aklından da çıkmaz hiç, hersey onu hatırlatır
Aşk bence meraktır. Daha önce hiç hayatında olmayan, planda olmayan birini aniden duyulan karşısı alınamaz bir merak. Öyle bir merakki her an, her saniye aklinda. Bi an bile unutamiyorsun
Bu geliyor aklıma
Var olmuş bir aklın yok oluşu.
Yine kitabın ortasından söyledim he😂
😂😂😂
Fenerbahçe tabikisii 💛💙🧿
Dipsiz Uçurum.
Aşina fişine geliyor benim aklıma
Ayakların yerden kesilmesi
Kızı görüp akşam evde 31 celmek
Aşk denilince sevgi çoğalır.. 🌹♥️😅
dediklerine katılıyorum
İnandığım bir şey değil.