Uzak durması için evet. Onun dışında diretirse numaramı bulmalar, yazmalar falan fistan, o zaman sevgilimi bilgilendiririm o kadar. Yine ben hallederim zaten, ağzına zçarım.
11 Yorumla
Soran1 yılKız instagram dan takip atmış çocuk kabul etmiş. Ama sevgilisi olduğunu kızda biliyor. Dediğin gibi çocuk umarım gerekeni yapar. Ama derslerde yanyana oturuyorlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılŞu an konuşuyorum konuşma sebebim ara sıra can sıkıntısı ve sohbeti hoşuma gidiyor. Ümit vs vermiyorum çünkü bazen konuşmanın sonunda hazırlanıp sevgilimle çıkacağım diyorum ve fotoğraf paylaşıyorum.
113 Yorumla- 1 yıl
sevgilinin haberi var mı bu adamdan
Cevap sahibi1 yıl@Nemesis3435 bu çocuk sevgilimden çok önce hayatımda vardı liseden arkadaşım 10 yıldır muhatap olduğum biri. Bana senj seviyorum demedi zaten ama hep hissetim sevdiğini. Konuşmalarımız aşksal anlamda değil gündem film dizi vs bu şekilde. Ve sevgilim biliyor onu. Ama bana karşı duyguları olduğunu bilmiyor
Cevap sahibi1 yılSevgilimin kıskanacaği özelliklere sahip değil. Yakışıklı değil, kısa boylu kısacası görünüş itibariyle çirkin.
Soran1 yılSiz ümit vermeseniz de o umitleniyordur ister istemez. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
Cevap sahibi1 yılLiseden arkadaşım benim sevgilim var ve tipsel olarak benden çok uzakta zaten ben sevgili olsaydım lisede olurdum? Yani sevgilimi çok sevdiğimi de biliyor söylüyorum. Bana karşı duyguları olduğunu hep hissetim bu arada onun da hayatına birileri falan girdi yani arkadaşım oluyor kendisi. Onun için zor değil ölüp bitmiyordur imkansız biliyor o da.
- 1 yıl
sorun sevgilinden yakışıklı mı değil mi değil ki. bir ilişkide bu profilde bir insan olamaz. senin erkek arkadaşın ona aşık bir kızla hergün konuşsa ne hissedersin. ya da sana şu benzetmeyle anlatim. sen açık giyinip yolda yürüyorsun adam senin her yerine bakıyor rahatsız edici bişey ama sonuçta ellemiyor bişey olmaz dersek mantıklı mı hayır. senden hoşlandığını söylememesi önemli değil sonuç olarak biliyorsun bunu ve bu erkek arkadaşın içinde yapılmış bir yanlış. bir nevi ihanet bence
Cevap sahibi1 yıl@Nemesis3435 hayır ihanet 2 şekilde olur cinsellik ve duygusal anlamda bağlanma. Bende ikisi de yok ne cinsel ne duygusal bağlılık hissediyorum. Ee ihanet olmuyor. Ve ben onun bana olan hislerini bildiğimi hissetiğimi ona hissetirmedim. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın olduğunu düşünün değer veriyrosunuz ama kaybetmek istemiyorsunuz benim için öyle biri.
Erkek ve kadın için aynı şey değil. Ben elbette sevgilimin ona aşık bir kadınla konuşmasını istemezdm çünkü erkek de cinsel anlamda aşık olmasa da bir şeyler hissedebilir yani sevmese bile o kişi ile muhatap oldukça ne bileyim bir cinsel çekim hissedebilir. Ama biz kadınlar duygusal varlıklarız o sınırı gayet koruyoruz. Ha ihanet değil de sınır ihlali desen anlardım ikisi bambaşka şeyler.- 1 yıl
Bilmiyorum ben buna katılmıyorum açıkçası ama tabi takdir sizin 🙏
Cevap sahibi1 yıl@Nemesis3435 biz 10 yıldır arkadaşız ve bu 10 yılda benim hayatıma 2 kişi girdi ayrılık sürecinde de hayatıma birinu aldığımda da varlığını hep hissetim aynı şekilde onun da. Bir şeyler aramızda geçseydi o depresyon sürecinde ayrılık sürecinde geçerdi ve itiraf ederdi o da biliyor olmayacağını. Onun da duyguları aşırı yoğun olsaydı birileirni almazdı herkes nerde durması gerektiğini bildiğinde ne ihanet olur ne başka bir şey. Soruyu soran bence aşkından yanıp tutuşan biri ile olan muhatapliği sormuş bizde öyle olmuyor
Cevap sahibi1 yıl@Nemesis3435 siz daha çok duygularn farklı yöne evrilmesi riskinden ötürü yanlış buluyorsunuz ama evrilmedi benim için. Evrilmez de. E o da nerde durması gerektiğini biliyor
- 1 yıl
şimdi şöyle soruyu soranın bu amaçla sorduğunu bende düşündüm. ama ilgisi olan biriyle konuşmama konusunu öznel cevapladım. bence aldatmak yani kelime kökü yanıltmak olan kavram sadece cinsel ya da sözsel olmuyor. mesela umut vermek, her durumda yanında olmak, değer vermek değer görmek, gizlice konuşmak, bazı şeyleri saklamak, hayatının büyük bir bölümünden haberdar olması vs dikkat ettin mi sanki arkadaştan değil sevgiliden bahsediyor gibi oldum. kast ettiğim şey bu ilişki sadece öpüşünce el ele tutuşunca 'aşkım' diyince olmuyor ki davranışınızın ve ona ayırdığınız zamanın içeriğide onu sizin hayatınızda bir yere taşıyor.
ve evet duygular yüzeysel olmasada bilinç altında gittikçe büyüyerek nüksedebilir. elinizde birine zaman ayıracak boşluğunuz varsa bu partneriniz olsun bence sevginizi ilginizi vaktinizi emeğinizi bir kişiye hak edene vermelisiniz diye düşünürüm ben.
şöyle söylim; sizin bir bebeğiniz var komşu kendi bebeğini size veriyor gündüzleri benim bebeğimede bakar mısın diyor e kardeşim benimde bebeğim var nasıl seninkine bakim. bir şekilde eksik kalır senin bebeğine ayırdığın ilgi.
toparlamam gerekirse;
sevgiliyle yaşadığın vakti başkasıyla yaşamak
sevgini ilgini zamanını bölmek
bildiğin bir ilgiyi sevgilinden saklamak
başına gelmesini istemediğin bir şeyi partnerine yapmak
yanlıştır fikrimce
Cevap sahibi1 yıl@Nemesis3435 bakış açınız farklı. O halde siz erkek ve kızın arkadaş kalabileceğini dr inanmıyorsunuz? Ve benim ona ayırdığım zaman sevgilime ayırdığım zamanın yanında hiçbir şey. Hayatınız tek kişiden ibaret olamaz eğer öyle olursa hayat bu yarın bjr gün ayrılık söz konusu olursa intihara kadar gider. Ve ben onunla konuştuğumu sevgilim biliyor saklamıyorum sadece onun bana karşı olan hislerini bilmiyor. Büyüyerek nuksedebilir diyorsunuz 10 yıldır aynıyız duygu yönden bir şey olmadı o da emin olun ölüp bitmiyor hayatına birini alabiliyor.
- 1 yıl
yok ben arkadaş olmanızla alakalı yorum yapmadım. sadece size ilgi duyan bir karşı cinsle arkadaşlık edilmez bence dedim. kimse kimse için intihar etmez ya bu bence koca bir yalan öyle olsa insanlar anne babaları ya da evlatları ölünce intihar ederdi. içinzde büyüme konusunu şurdan kaynaklı söyledim. çok çeşitli aşk türleri var
saman alevi gibi yanıp sönen
nefretle başlayıp güçlenen
zamanla iyiye gidip oluşan
ve uzaktan yaşanan.
çok var böyle uzaktan sefer ilişkilerine şahit olur hatta akıl bile verir. ben sizinki öyle demiyoru lütfen beni yanlış anlamayın. ama ona gerek yok. arkadaşlığın tanımını bilirim aile kavramını tanırım ama aşkın felsefesini emin olun çok iyi biliyorum aşkın olduğu yerde böyle insanlara yer yoktur zarar verir. bugün değil ama bir gün. tercihleriniz umarım sizin dediğiniz gibidir ben sizi değil kendi düşündüklerimi anlattım sadece yanlış ifade ettiysem kusura bakmayın.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy bak şimdi, tatlım, böyle şeylerde net olmak lazım bence. Eğer bir ilişki içerisindeysen o ilişkiye sadık olman en önemlisi. Sevgilim olduğu halde hala gözüm başkalarında oluyorsa ya ilişkimde bir eksiklik vardır ya da ben duygusal kaos yaşıyorumdur 🫠
O kişiyle konuşmak yerine onunla mesafemi koyarım çünkü sevgilime olan saygım ve aşkım buna izin vermez. Gerçi bunlar bazen filmlik drama yaratıyor ama gerçek hayat öyle olmuyor maalesef! Sen olur mu böyle bir şey yapar mısın? 😅10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır engellerim direk ben
11 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılKonuşurum ama sevgili anlamında değil birde ricam olcaktı son iki soruma yorum yaparmısın lütfen
11 Yorumla
Soran1 yılAnladım bu da farklı bir düşünce. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılBen karaktersiz kardeşim konusmama gibi bir huyum var
11 Yorumla
Soran1 yılBencede bu durum çok ters. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
1 yılHayır öyle bişe olamaz.
11 Yorumla
Soran1 yılBencede olmamalı. Bizim sınıftan bir kız. Sevgilisi olan erkeğe yürüyor.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet konustumda bı kaç defa
14 Yorumla
Soran1 yılBence yanlış. Ama düşüncenize saygı duyuyorum. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
Soran1 yılPeki sonra ne oldu. Anlatmak istemezseniz de saygi duyarım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmamayı tercih ederim.
11 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli keşke herkes sizin gibi olsa. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
1 yılevet konuşurum. oda mutlu olsun
12 Yorumla
Soran1 yılBen katılmıyorum düşüncenize. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
- 1 yıl
:) sen katılma ve görüşme. kızlar için sakıncalı.
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 yıltabi ki hayır. engeller geçerim
11 Yorumla
Soran1 yılBu da güzel bir yöntem. Bencede çok yanlis bu durum. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tek konusacağım uzak dur demek olur
120 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli keşke herkes sizin gibi düşünse. Çevremden bir kız böyle yapıyorda. Ondan sordum
Soran1 yılİnşallah. Bende böyle yapmalarına anlam veremiyorum
Soran1 yılHaklısınız
- 1 yıl
Sanki karı kocalar sevgiliden bir şey olmaz ama nişanlı evli vs olsa olur sevgili bugün var yarın yok karısı değil
- 1 yıl
@Kalplivceld doğru sevgililiğin bir resmiyeti yok sevgililikte yapılan bir yakınlaşmayı da yanlış görüyorum ama güvene dayalı bir iişkin varsa ve buna bukadar rahat sırtını dönüyorsan berbat bi klişiliğe sahip berbat bir insansındır kaç sevgilisi aldatmış kızla erkekle olmak ister
Soran1 yılBence karakter meselesi. Yani aldatma cinsiyet ayrımı değil kişilik ten kaynaklanıyor bence. Beni aldatan biri ile ben sevgili olmak istemem. Sevgilisi olana hamle yapmam. İnsanlar maalesef bu tarz şeyler yapabiliyor.
- 1 yıl
Evli nişanlı olsa hak veririm ama Allah inancıyla düşünüp yapana beddua ediliyorsa şöyle bir şey var, sevgililik zaten zina ve yapanlara bela getirir. Sevgilisini aldatmadan önce veya kızın araya girmesinden önce zaten mevcut sevgiliyle zina yapıp büyük bela işliyorlar ayrılması ya da nişanlı evli devam etmeleri daha uygun olurdu. Aksi halde birinin zina yaparken ayırırsa biri beddua tutmaz. Ayıranada bir şey olmaz çünkü sevgili. Söz konusu nişanlı olup ciddi yoldan dönülse evet beddua tutardı. Ama sevgili bugün var yarın yok karısı değil verilen bir gelecek sözü yok Allah katında büyük günah
- 1 yıl
@Kalplivceld anlıyorum hak veriyorum burada demek istediğim beddua falan değil aradaki güven bağına zarar verecek bir şeyi bu kadar kolay yapılması tamam sevgililik zina buna bir şey demiyorum burada demek istediğim sevgiliyken yapan nişanlıyken de yapar evliyken de yapar karakter meselesi olarak görüyorum
Soran1 yıl@Kalplivceld sevgilisi olan birinden hoslanabilirsin ama hamle yapmazsın. Ayrılırsa konuşursun. Ama kızın yanlisida bu. Erkektede suç var o da soğuk davranmıyor.
Soran1 yıl@mukan34 bencede bu iki tarafında yaptığı yanlış. Yani karaktersizlik. Biri sevgilisi olan birine yürüyor. Karşı tarafta bunu bilmesine rağmen soğuk davranmıyor. Bunu istemediğini belli etmiyor. Kızda umutlaniyor. Erkektede suç var kızda da. Sevgilisi olan birisi bunlara izin vermemeli sevgilisi olan bitinede bir kız bence yazmamali. Size katılıyorum.
- 1 yıl
Bu kısma bir şey diyemem sevgiliyken yapılan diğer kısımlarda da olabilir evet. Ama seven biri zaten sevgiliykende bakmaz çok sadık adamlar var belli ki o da hayatındaki kişiyi sevmiyor ve şunu demek istiyorum sevgili olduğu halde başka kıza bakıyorsa sevgilisinin ahı tutmaz nişanlısının tutardı ama sevgili tutmaz zaten bela olarak görülüyor Allah katında. Belki de Allah katında bela olarak görülen sevgiliden kurtulup diğer kızla ciddi yola girecek belki sevgilisi olan kız doğru kişi kaderindeki kişi değildir bilemezsiniz
- 1 yıl
Soran yanına oturdu diye kimse kimseden hoşlanmaz ki. Bir insan gözlerine bile baksa yanlış anlayabilirsin açık açık evet ben hoşlanıyorum demesi lazım kızın veya erkeğin aksi halde kimsenin günahını almayın derim. Arkadaş ortamında sınıf ortamlarında kızın yanında erkeğin oturması normal. Eğer hayatındaki kızı sevmiyorsa bu kızı seviyorsa sevgilisinden ayrılmalı kendi yoluna bakmalı. İkiside olmaz yani. Ayrıca bu dediğin kızda seviyor gibi durmuyor sadece yanında oturmuş ki
Soran1 yıl@Kalplivceld en basit soruları soruyor. Bir tek o yokki sınıfta. Birde kız zaten oğlana sürekli muhabbet açmaya çalışıyor. Tüm sınıf kızın ilgisini anladık hareketlerinden felan belli zaten
- 1 yıl
Çocukta boş değil ama tek taraflı değil demek ki
- 1 yıl
@Mukan34 sevgili yapmakta yanlış ona kalırsa. Sevgili yapan zaten ayrılırda başkasıylada konuşur dediğim gibi nişanlı olsalar haklısın büyük sorun yanlış derdim ama gelip geçici belkide sevgilisi olan kızda öyle düşünüyordur çünkü o yıllarda hiçbir sevgili evlilik yolunda gitmiyor kız olmasa zaten okul bitince ayrılacaklar
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zor soru ya 😊
117 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Bennj Konuyla ilgisi ne acaba? 😊
Cevap sahibi1 yıl@Bennj taam taam öyle olsun 😊
Soran1 yılNeden öyle dedin :)
Cevap sahibi1 yılYani bu yenisi çok ilgimi çeken biriyle kafam karışır yalan yok.
Cevap sahibi1 yıl@Bennj Dikkat çekici, enerjisi yüksek ve evli 😂
Cevap sahibi1 yıl@Bennj Güzel ifadelerine teşekkür ederim ama yazmıycam kimseye
Cevap sahibi1 yıl@Bennj yazmıycağımı söyledim. Sadece buradan...
Cevap sahibi1 yıl@Bennj 32 yaşındayım ve çalışıyorum.
1 yılKızın senin sevgilini sevdiğini nasıl anlıyorsun ya yanlış anladıysan
012 Yorumla- 1 yıl
Bizzat sorman lazım ayrıca belki de çocuğun sevgilisi olduğunu bilmiyor olabilir çocuk niye uzak durmuyor kızdan belli ki sevgilisi yok sanıyor kızda
Soran1 yılÇocuk kızla yan yana otururken sevgilisi ile mesajlasti. Sınıftan biri kimle mesajlasiyorsun dedi sevgilimle dedi. Çocuk Zaten sevgilisi olduğunu da dile getiriyor.
Soran1 yılÇocuk kıza mesafe koymadı uzak durmadı. Onun yaptığıda yanlış bence. Kızda umitleniyor olabilir. Ama yinede sevgilisi olan birine hoslansan bile bunu açıkça belli edip yanından ayrılmaması hoş değil
- 1 yıl
İyide yanında oturdu diye hoşlandığı anlamına gelmez ne alaka
- 1 yıl
Öyle rastgelmiştir burada kızı suçlayamazsın
Soran1 yılKız başlarda sürekli cocugun yanına gidip soru sordu. Sınıfta o kadar kişi var ve saçma basit şeyleri bile sordu. Muhabbet kurmak için. Hoşlandığını da tüm sınıf anladi. Sadece yanında oturduğu için değil. Başta çocuk kızla hiç muhabbet etmiyordu. Kızın heyecanı sürekli yanına gitmesi felan belliydi hoşlandığı. Şuanda da yan yana oturuyorlar
- 1 yıl
Hmm burada işler değişir işte ne gibi soruları soruyordu ki acaba o da önemli şimdi mesela bende gidip sınıfımdaki kişilere soru sorarım ama hiç fark etmez kız erkek diye dışardan hoşlanıyor gibi göründüğünün farkında değilim açıkçası
Soran1 yılYa burada önemli olan şu yani ikide bir soru sorması ve sadece ona sordu. Tenefüste en yakın arkadaşıyla mutlaka dışarı çıkardı. O çocukla konuşmak için yakın arkadaşı ile dışarı çıkmadı. Bende sınıftaydım. Hep muhabbeti kız açtı.
Soran1 yılYani kizlarada sorabilir başkasına da sorabilir. Çocuktan daha çalışkan kişilerde var ama sadece ona soruyordu soruları. Sonra muhabbet açıyordu.
- 1 yıl
Yani arkadaşıyla çıkarken çocuğu mu gözetliyor sizin sınıfa gelip
Soran1 yılİkiside bizim sinifta. Çocuk üst sınıfta. Alttan ders alıyor. Çocuk alttan ders aldığı günler çocuğun yanına oturuyor. Bir gün çocuk geç geldi. Kızın on siradi boştu. Ona ters bir yere oturdu. Kız ilk tenefus defterini alıp hızlı adımlarla yanına gidip soru sordu sonra yanında oturdu. Hep muhabbet açmaya çalışması sadece ona sormasi konuşmasi kızın ilgisinin oldugu anlasiliyor. Çocugun olduğu günler dışarı bile çıkmıyor aralarda
- 1 yıl
Evet hoşlanıyor belli yanına gitmesinden
Sevgilim varsa diğer kızlar dünya ahiret bacımdır
11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel bir düşünce. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
1 yılEvet affetmem
16 Yorumla
Soran1 yılBen size katılmıyorum. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
- 1 yıl
Sen hala arkadaşlık ediyor musun onla
Soran1 yılSınıf arkadaşım muhabettimiz pek yok
- 1 yıl
Takılma böyle şeylere hayatını yaşa dahs Büyük dertler çıkacak önüne hayatta
Soran1 yılÖyle haklısın. Anlam veremiyorum bazen. Bazı şeylere
- 1 yıl
Yaşının gerekliliklerini yaşa
1 yılKonuşurum
11 Yorumla
Soran1 yılAnladım. Bana yanlış geliyor. Ama düşüncenize saygı duyuyorum. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
1 yılO kadarda değil
13 Yorumla
Soran1 yılDeğil mi bencede çok yanlis. Ama maalesef çevremden bir kız böyle yapıyor.
- 1 yıl
🧀🧀🧀
Soran1 yılBencede
1 yılSevgilimle aramda sorun varsa konuşurum
15 Yorumla
Soran1 yılBence yinede yanlış olur. Ama sizin düşüncenize saygı duyuyorum. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
- 1 yıl
Yakın oluyor mu onunla peki
Soran1 yılYan yana oturuyorlar
- 1 yıl
Farklı yakınlık
Soran1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılAsla
14 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli. Bencede yanlış bir davranış. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
Cevap sahibi1 yılO kız böyle takilir biriyle sonda da efendi bakir bir erkek ister evlenmek için.
Soran1 yılEvet öyle de olabilir. Bazı kızlar maalesef öyle
Cevap sahibi1 yılSen nasılsın peki
1 yılAsla
10 Yorumlakonuşmam
10 YorumlaIyi olmaz konusmak
18 Yorumla
Soran1 yılBencede. Benim çevremde bir kız böyle yapiyorda
Soran1 yılSizin fikrinize katılıyorum
Soran1 yılYok
Soran1 yılNeden sordun
1 yılBaş engeli
00 Yorumla