Evlenince, erkeğe neden evine bakma eşine bakma sorumluluğu düşüyor?
Böyle düşünen varsa evlilikte dusunmesin bence. Kadın nasıl çamaşır bulaşık ütü evin genel temizliği yemek vs yapıyorsa üstune bi de çocuk doğurup bakıyorsa, erkekte bi zahmet evine eşine ailesine baksın dimi?
Böyle düşünen varsa evlilikte dusunmesin bence. Kadın nasıl çamaşır bulaşık ütü evin genel temizliği yemek vs yapıyorsa üstune bi de çocuk doğurup bakıyorsa, erkekte bi zahmet evine eşine ailesine baksın dimi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir para kısmını halledemiyorum oda olsa zaten neden kahrını çekeyim ki mantıken 🙂dediğin gibi evi çekip cevir cocuklara bak birde işe git para kazan ki hem. calisip hem evine katkıda bulunanlar var çok saygı duyarım gayet normal buluyorum. fakat parayida kazanırsak erkek bu hayatın olarak neresinde oluyor. prensesler gibi otursun babasının evinde
Aynen öylee walla
Erkek kavramı giderek değişiyor. Erkek değil erkekimsi
Öyle gerçekten. O sorumluluğu da biz alalım erkek evinde otursun o zaman. Çok garipler gercekten
Bu tip erkek sayısı çok yeni nesilde.. kadınlar daha erkek
Aynen öyle. Sonra erkekler erilligini kaybetti deyince laf yapıyorlar. Benim çevremde var böyle erkek. Hamile karısının zorla çalışmasını istemişti çalışmasa kadına para felan da vermiyordu. Kadında ailesinin evine gitmişti. Hamile halde nerde çalışayım diye
Tam malmis o da. Herkes para odaklı bakıyor. Eril erkek azalıyor
Cinsel olarakta yaşam olarakta böyle
Aynen öyle. Eve çift maaşın girmesini istiyorsan kadına evlenmeden diyeceksin ben senin kesin calismani isterim diye. Kadında ona göre evlenir ya da evlenmez
Parasal konuların konuşulduğu evlililler pek ileriyi görmüyor bence. Erkek erkekliğini bilmeli evine bakmalı. Ha kadın çalışır çalışmaz o kendine kalmış bu konuyu sorun etmemek lazim
Aynen öyle
Sizin yaş kac. Böyle erkekleri sallayin
24 yaşındayım ben
Aynen böyle sorumsuz erkeklerle isim olmaz
Umarım erkek çıkar karşına. :) erkeğe eril. olmak kadına da cilveli olmak yakışıyor. :)
Umarim yani duzgun bir adam olmadigi icin kimseyi tercih edemiyorum
Evet bence de öyle erkeğe erillik olmak kadına da dişilik cilveli olmak yakışıyor
Eşiniz şanslı olacak. :) dişiliğini kullanan kadınlara hayranım
Teşekkür ederim:)
Rica ederim. :) yansın gecelrr
Eril erkek kalmadı bu devirde hepsi kız gibi
Haklısın öyle cidden