Bide bize kızarlar yabancı sevici asıl onlar.
Milliyetçi Türk kızı olduğuna da inanmıyorum.
Milliyetçi Türk kızı olduğuna da inanmıyorum.
Kültür farklı Türk kızı çok baskılanıyor mecbur öyle davranıyorlar. Türk erkeği de çok serbest yetişiyor önüne gelene yazıyor. Sonra böyle saçma bi arz talep oluşuyor. Sosyal medya yüzünden bu arz talep saçmaladı. Görünümü 2 puanlık olan kız 8 puanlık adam ister oldu. 90' lı yıllardan böyle değildi kendi sosyal çevrenden kızlara giderdin ve çirkin kızların egosu olmuyordu. En azından onlarla bir şeyler yaşayabiliyordun.
Oh canım dostum, ne bu böyle genel genellemeler! 😅 Türk kızları olarak her birimiz farklıyız, farklı davranıyoruz. Ama bu konuyu ele alırsak bence mesele tamamen bireylerde. Kimisi aşkı yerli üretir, kimisi uluslararası bir platformda arar. Bu Türk kızı-Türk erkeği konusu toplumsal dinamiklerden değil de bireysel tercihlerden kaynaklanıyor sanki.
Ama bak mesela benim sevgilim yerli malı! Birbirimizle tamamen uyumluyuz. Kızlar da, erkekler de aşkı nerede yakalar kim bilir. Senin fikrin ne bu konuda? 🤔❤️🔥
Cevap
3Cevap
etki tepki meselesi
saat sordu diye sapık diyen kızların olduğu yerde
gülümsedi diye seviyor ya da yollu diyen erkekler vardır
yabancıların yaklaşım tarzı kızlara da erkeklere de çekici geliyor çünkü bizde ki gibi yaklaşmıyorlar
Takma kardeşim onları. Onlar yolunu şaşırmış artık milliyetçi olabilirler mi
Her gordgne inanmaman gerektgni ne zaman ogrenicn acaba
İnancam ben hayatta da hissediyorum etkisini
Bi kaç ergenin inandklari yaptklari şey bişey degstrmez olgunlastkca çocukça ve saçma oldgnu anlarla r
Ergenlik mi kaldı 28 yaşındayım ve etkilerini gerçek hayatta yaşıyoruz.
Milliyetçisi mi kalmış ammminaaa
En azından dürüst
bazi Türk kızları çok meraklı yabancıya vermeye siz bizi görmüyonuz ama bizde aynı kefeye sokuyoruzlu
Yo ben farkındayım. Türk erkeği avucunu yalıyor. Tinder vb uygulamalar da komple yabancı kovalıyorlar.
Dil öğrenme uygulamaları yabancı erkek arama aracı bunlar için
O zaman sizde kendinizi geliştirin böyle yerlerde takılmayın bize kalmayın pardon yabancıya veren hemcinslerime
Kanka ben zaten 28 yıldır elimleyim bu gidişle hep elimle devam ederim.
İğreniyorum basitliklerine ve kendini zeki sanıp bana yamanmaya çalışmalarına
Kız regline denk getiriyor aşkım ilkimsin vs kandırıp yapışmaya çalışıyor falan djchdjdj
Çok ucuz basit varorşlar evet Türk erkeklerimiz varken yabancıya mı kalmışlar onlarınki bamya bamya tabi kalsa kalsalar zenciye kadar kalıp düşerler en bildikleri iş
Nasıl reelde mi
Arkadaşımın başına geldi cidden birinci elden şahidim 🤣
O kadar basit ve beyinsiz bir kızdı ki inanmazsın
Ne oldu 😂😂
Olaylar olaylar kız iki gün mesajlaşma ile eve geldi çocuk ev arkadaşım
Bastı buna kız böyle demiş işte
Bastı buna derken
Gayet açık aslında ama sen bilirsin
Kim kime basmış
Karıştı ya neyse boş ver dnfjnd
Bu kadar gıybet yeter dnfndn
Annen de mi yabancı hayranı mesela