Herkese merhaba evliyim bi kızım var 2 yaşında ve kocam asırı toksik biri giyimime erkek arkadaslarımla görüşmeme herseye karısıyor cok yakın bı erkek arkadasım var gecen gün bulusalım kahve ıcelım yazdı neyse tamam dedım onla cıkıcam bende gelıcem dıyor ıyı gel dedim yıne sorun cıkardı sınırlendım gitmedim arkadaşımda gücendi. Dünde kız arkadaslarımla akşam cıktım 10 da gel dıyor cocuk gıbı dakıka mı tutucam bende 12 bucukta gıttım aradı açmadım gec gelicem dıye mesaj attım onun kavgasını cıkardı eve döndügümde..
Bende sustum yattım o bagırdı cagırdı boş boş. Sabahta uyandı konusmadan işe gitti. Gercekten bıktım artık sacımın rengıne dek karısıyor, ustume basıma, gıttıgım geldıgım yere her seyıme , gecen gün arabam arıza yaptı mesela dedi ki sağa cek kaputu aç bak bakalım akü nasıl falan sonra o esnada dıyor kı bırı durdu mu yanında yardım etme bahanesıyle vs adamın aklı dırekt boyle seylerde, sonra sen beni üzüyosun takmıyosun benım sana verdıgım degerı vermıyosun diyo yıldım ya bazen bosanmak en dogru kararmıs gıbı gelıyor ama cocugum var bılmıyorum mutsuzum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer