Eşim beni aldatıyor mu ya da birinden hoşlanıyor mu?

yeni dopum yaptım 2 ay oldu. eşim bir firmada çalışıyordu 9 ay oldu ocak ayında kendi işimizi yapmak için çalıştığı işten isteyerek çıktı. çıktıpı işyerinde bir kız vardı ben bi kaç kere işyerine gittim ancak hoşlanmadım sevemedim. kız kapalı güxel denebilecek bir kız. ben de kapalıyım. beni işyerinde eşimin çalışma arkadaşları tanıyor ve güzel olduğumu düşünüp eşime beni övüyorlarmış eşimden duyuyorum ben de. bir gün birlikte bir masada yemek yemiştik orada en güzel benim havalarında komplekse sahip pelinsu tavırlarında. kesinlikle bakmadı ilgilenmediği için benimle bir kıyasa girdiğini düşündürdü bu bana. neden ki diye düşündüm ama umursamadım. eşime kim ne iş yaptığını sordum o da kıskandığımı düşündü neyse sonrasında uzun bir süre hiç üzerinde durmadım umursamadım en son işten çıktıktan sonraki gün işyerinden çağırdılar birlikte çarşıya gidecektio işyerine geçecekti giderken benşmle ilk tanıştığı günlerdeki gibi giyindi ve parfüm sıktı normalde parfüm sıkmaz kızacağımıbilihordu sıktı ve beni öpmeye çalıştı ben de ittim kızarak ben gelmiyorum sen gitarabayı alıp dedim gitti sonrasında onayazdım kızdım kimi etkilemekiçin süslendin filan diye o da hayırdiyipreddediyor ben seni seviyorumfilan dedi sonra akşam o çocuk çok ayıp filan dedi dün en son çıkarlen o boştaydı işi ona tarif ettim benim bilgisayarı ona vermişler ona anlattım decrettim öyle gelebildim yanına dedi, sonra ilna etmeye çalıştı, bana konuşurken gözünü ovuşturarak dedi ki öyle bir düşğncem olmadı allah korusun ben öyle bir adam değilim öylebişey nasip etmesin dedi ben de bişey sakladıpını hissettim akşam gece de sayıkladı şimdi svşmninsırası değil numuneleri hazırladedibendesırası dedim gşt babandan izin al dedi bende verdi izindedimnerde dedim mutfakta dedibendeneredediyetekrarsordum banyodadedikimlededimtöbetöbededi sanırımuyandıveyabaştanberiuyanıktı herneyse benuyuyamadım sabah kahvaltıda bunları anlattım o da benseniseviyorumöylebirideğilimfiln yapmaböyleflnsonratelefonunamesaj geldiserkanbeybenfilizsizi arayabilirmiyimdiyeyazmışişle alakalıbişeylersordubudacevapverdikapattıbendeiçerigeçtim numunelerihazırladınızyani dedim o da peşimden geldi öyle değildide bunlarıduysanekadarutanırımçpkayıp o çocukbenim yaryaşımfilandedi beneşimden8yaşküçüğüm buaradaeşim gittikendiişimizebendeyazdımbenara vermekistiyorumdiyeodayapmabenseni aldatmadım bişey yapmadım sen neden öyle yapıyosunbendeakşam konuluruzdedimakşamoldu çıktık dışarda konştuktatlıyabağlayalım derdindekendisibensindiremiyorum bişeylerisüreklidüşünüyorumdündekonuştum bakbidshsoraaygitmiceksin benle gidebilrisinokişiarsdığında konulmıcaksınfilandedimoişyerinde de bidsha çalşmocaksındeimoleydiyo istemiyomuş zatenfilandünbenyineböyle düşğnceli oldupumu görünce sorduniyeböylesindedimherşeyi bilicem bikaçkerekendibilgisayarındaişi anlatmış ayaktakızıotrurtmuş çaprazdan uzaktanmışyeni öğrniyorumbendesen orayagiderkenparfümsıktın çünkübiliyodunsenşnbilgisaytda odupunu dedim eşimbeni aldatmışmıdır ben ne düşüncemi bilmiyprum

Eşim beni aldatıyor mu ya da birinden hoşlanıyor mu?