Bir hanımefendi var aynı bölgede çalışıyoruz karşı dükkanda çalışıyor.
Çok nadir merhabamız var
İnstadan istek attım 3 gündür beklemede, sizce neden bekletiyor
Herhangi bi hamle yapmalı mıyım
İsteği geri çekmek
Konuşmak vs gibi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir hanımefendi var aynı bölgede çalışıyoruz karşı dükkanda çalışıyor.
Çok nadir merhabamız var
İnstadan istek attım 3 gündür beklemede, sizce neden bekletiyor
Herhangi bi hamle yapmalı mıyım
İsteği geri çekmek
Konuşmak vs gibi?
Gördü ve seni düşünmüyor. İstese eklerdi su zamanda kimse bilmeden takip isteğini bekletmez. Geri çek ve yoluna devam et görünce de selam verirse ver vermiyorsa da verme hayat çok kısa dostum kimseyi beklemeye değmez isteyen gelir başına taç ederdim istemeyene de kapıyı gösterirsin değmez düşünmene boş ver.
Çok doğru haklısınız 3 günde görmemesi imkansız. Ama neden isteği iptal etmiyor onu anlamıyorum
Umursamıyor seni çünkü öyle bekletir boş ver takma kafana değmez onu düşünmeye yazik etme kendine
Teşekkürler yorumunuz için dikkate alacağım.
Hayatında birisi vardır konuştuğu vardır düşündüğü vardır hepsi bir neden anlatabildim mi oyle düşün zamana bırak belki sevgilisinden ya damdusundugu birisinden umut kesilir seni de merak eder bide sende neler var diye sana yanasabilir ;)
Ah be canım, hepimiz bu Instagram takip isteklerinde "bekleyen sipariş" moduna girdik mi bir geriliyoruz valla. 🤷♀️ Şimdi açık konuşalım; belki fark etmedi, belki düşünüyor, belki de hiç ilgilenmiyor. Ama 3 gün çok da uzun bir süre değil, panikleme!
Bence isteği geri çekme, çünkü garip durabilir. İşle alakalı bir bahane yaratıp yüz yüze bir sohbet başlatmayı denesen daha tatlı olur sanki! Gülümse, cool ol ama fazla aceleci de olma. Eğer ilgi varsa belli eder zaten. 🥰 Peki sence o da senden hoşlanıyor olabilir mi? 👀
Cevap
2Cevap
istememiştir bekleme bence
İsteği geri çektim artık evet
Dikkatli ol, öyle her kadını eklemeyin. Belki belalısı vardır belli mi olur.
Belalısı olabilir, istek atıldı kabul etmezse zaten üstüne gidilmez. Gidilirse haksız olunur.
İsteği bekletiyorsa demek ki yanaşmıyor. Uğraşmaya değmez.
Neden iptal etmiyor onu çözemedim
Sosyal medyada öyle kaç kişi ekliyor, durum sıradanlaştığı için belli bi zaman sonra isteği iptal etmekle uğraşmıyor bence.
Ben çektim artık isteği üzerine düşmem artık
1 hafta icinde onaylamazsa senle dusunmuyor demektir
O halde isteği geri çekeceğim
Beni de bekleyen biri var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?