Sırf bu yüzden herkesten soğudum gerçekten sevilmek umuduyla konuştuğum herkesde yol aynı yere çıkıyor neden

Sırf bu yüzden herkesten soğudum gerçekten sevilmek umuduyla konuştuğum herkesde yol aynı yere çıkıyor neden
Kimse kimseyi sevmiyor artık. Aşk meşk kalmamış. Bir tek sana özel değil yani hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. Düzgünce seven insanlar yok artık. Böyle olanlarda birbirlerine denk gelmiyorlar
Canım ya, sen çok değerli ve özelsin, bunu sakın unutma! 🥺 Hep kendi ışığını hatırla çünkü bu dünyada gerçek sevgi kesinlikle var, sadece yanlış kişilerle karşılaşmış olabilirsin. Kendine biraz zaman tanı ve seni hak eden biriyle tanışacağından kuşkun olmasın. Kendi değerini bilmeyen insanlar için başını öne eğme! 🌸
Peki sence duyduğun bu hisler yüzünden yaşadığın en unutulmaz an neydi? Anlatmak ister misin?
Cevap
16Cevap
Arzu iyidir, aşkı diri tutar çok şapmamak lazım. Tabi ki boku çıkarılmadığı sürece güzeldir. Direkt yatak ya da seksting diyorsa at çöpe kddk
Işte sorun o hepsi saçmalıyor
Bana da denk geldi. Takmıyorum kuşum, engelli koy geç. Next diyip önümüzdeki erkeklere bakacağız.
senin sucun yok ortalik adamim diye gezen pisliklerle dolu
Sapık v abazalar çok çünkü. Senin hatan veya suçun yok
Bendede öyle iyi anlasdiktan sonra cikmaz sokaga giriyoruz ordada bitiyor devami gelmiyo neden nedennn bu dünyada fena kizlar tutuluyo anladim ben bunu
Bu kız kafasındaki erkekle olamayacak. Kriterlerini düşürüp zekasıyla öne çıkan biriyle mutlu olacak, mecburen
yok herkes degıl biz öyle degiliz ama bizede kıymet bilmeyenler denk geldi
Herkese vermissin simdi diyon beni neden seven yk kybol burdan
Kimseye vermedim namuslu birine iftira atmaya utanmıyor musun
Aynen knka kesin
Demekki şeyinin kokusu bile tahrik edici
Ne diyorsun ya
Öyle olunca sevilemiyor mu
Ya ne alaka fizigi güzel diye bi kadınla evlenilmez mi ne yani evlenilcek kadınların fiziği kötü mü olmalı ne saçma düşünce
Tüh fiziğim güzel diye evlenemiycem aynen
Güzel kadınlar sevilmez yargısını ilk senden duyuyorum tam tersi çirkin kadınlar sevilmez
Erkekler özgüvensiz olduğu için az güzellikte olan bi kadınla evlenir sonra dışarda çok güzel bulduğu kadınlarla onu aldatır çirkin şansı falan değil
O esnada tayt crop sokağa çıkan sen :d
Bunun giyimle hiçbir ilgisi yok açıkken de aynı muamele kapalıyken de ayrıca tayt giydiğim falan da yok
İyide zaten ilişki bu şekilde oluyor
Nasıl böyle oluyor sen gerçekten sevmek istediğin kıza göğüs bedenlerini sorar mısın gel kaçamak yapalım der misin mesela
Seven erkek hiçbir türlü istemez
Evlenmeden bişey yaşamak istemiyorum diye aldatilcaksam aldatsin aq
Ben de böyle sevmek sevilmek istiyorum
Bence birde birlikte demeyelim
Sevmenin saf duygularla işi yokturda ondan
ne alaka ya
Sen bir esc kadın ile yaşadığın ilişkiyle sevdiğin eşin olan biriyle olan ilişkini bir tutar mısın bahsettiğim şey bu
Ikisi birbiriyle alakalı zaten ben niye sürekli kötü muamele gördüğümü soruyorum senin cevabında alakasız kalıyor
Senden dolayıdır
hiçbir şey yaptığım yok
Kendine başka biri olarak bakmayı dene
Nasıl
Ya hatalı sensen.
Başka bir insanmış gibi bir dakika kendini gözden geçir.
Nasıl birisin diye hatan varsa bulursun bence
Hiçbir hatam yok gerçekten
Kafana takma.
Bende aynıyım.
Hatta daha kötüyüm beni en fazla arkadaş görüyorlar.
Bu devirde ne bekliyosun anlamadim
😔😔
Bende neden hep o erkek ben oluyorum diyorum işte
Onları seçiyorsundur
hangi yoll
Agaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?