Sevgilimle bı sure ayrıldık kenisi istedi neyse sonra yazdı takipçilerine baktim erkek kabul etmişsin dedi oysa GT yapmadım ve konuşmadım sadec kabul ettim o da inanmadı dediki hesabını ver yazcam takipçilerine bende verdim yazdı konusmadigim ortaya çıktı bende dedim ki sende normalde benleyken etmezdin ama kız takip etmişsin dedim oda sayfaya destek amaçlı dedi sonra baktım önceden böyle sorsam çıkardı takipten ama çıkmamış ve kız bunun videolarını beğenmiş birde sadece içerik amaçlı video üretiyor İslami onun için yazdım dedi bende gittim kıza yazdım bu hesapla konuşuyormusunuz diye kızda evet ama sadce İslami soru sordu dedi ve bitti dedi bend teşekkür ettim sonra kız sevglme söylemiş böyle yazmış
Selamünaleyküm kardeşim öncelikle kendimi çok kötü hissediyorum maddem konuştuğun biri var sevdiğin kişi yalniş anlamasın diye kimseye yazmamalısın yani onu bu durum uzebilir belkide niyetiniz kötü değildi ama şimdi kendimi zan altında hissediyorum yani insanların beni bu şekilde rahatsız etmesini istemiyorum sanki bir şey yapmışım gibi hissediyorum.
Sonra sevglm bana yazdı insanlar rahatsız olmuş sen haddini aştın bu kişisel sayfa değil şimdi İslam adı altında ne yapıyorlar diyecekler bunları dusunemedin mi beni rezil ettin dedi ve bu konuşma burada bitmiştir dedi bende işte sen ayrıldın geldin yine hesabı sana verdim falan dedim mazeret dinlemek istemiyorum dedi neyse ben biraz daha yazdım arıycam isim var dedi bende açamadım yarın arayabilirim ararsam ne diyeyim sizce
(Kız onu takipten çıkmış oda kızı )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, şimdi öncelikle bu durum tam bir dram filmi senaryosu gibi olmuş. İçinde yanlış anlaşılmalar, iletişimsizlik ve kıskançlık rüzgarları esiyor resmen! Açıkçası sevgilin biraz fazla tepkili davranmış, sana mazeret dinlemek istemiyorum diyip kestirip atması çok hoş değil. Sen de onun hesabına olan kıskançlığını pat diye o kıza yazıp belli etmişsin, bu da işleri biraz karıştırmış olabilir.
Bence sevgiline yarın sakin bir şekilde hislerini anlat. Mesela “Bak, ben seni sevdiğim için bazı şeylere tepki veriyorum. Ama gerçekten kötü bir niyetim yoktu. Ortada yanlış anlaşılma varken seninle daha açık bir şekilde konuşmamızın doğru olduğunu düşündüm. Ama bu durum beni de üzüyor” gibilerinden konuşabilirsin. Zaten kıza da sorunu çözdün, bu olay çok büyümeden tatlıya bağlamak en iyisi. Ama unutma, bu tarz şeyler için iletişim şart. Sessiz kalmak, alttan almak ya da tepkisel hareket etmek işleri daha karmaşık hale getiriyor.
Peki sen bu ilişkide yeterince değer gördüğünü hissediyor musun? 🍀 Bazen araya biraz mesafe koyup buna odaklanmak da iyi oluyor. Ya bu da tam Netflixlik durum olmuş ama öyle değil mi? 🎬✨