Sizce haklımı ona ne demeliyim?

Sevgilimle bı sure ayrıldık kenisi istedi neyse sonra yazdı takipçilerine baktim erkek kabul etmişsin dedi oysa GT yapmadım ve konuşmadım sadec kabul ettim o da inanmadı dediki hesabını ver yazcam takipçilerine bende verdim yazdı konusmadigim ortaya çıktı bende dedim ki sende normalde benleyken etmezdin ama kız takip etmişsin dedim oda sayfaya destek amaçlı dedi sonra baktım önceden böyle sorsam çıkardı takipten ama çıkmamış ve kız bunun videolarını beğenmiş birde sadece içerik amaçlı video üretiyor İslami onun için yazdım dedi bende gittim kıza yazdım bu hesapla konuşuyormusunuz diye kızda evet ama sadce İslami soru sordu dedi ve bitti dedi bend teşekkür ettim sonra kız sevglme söylemiş böyle yazmış

Selamünaleyküm kardeşim öncelikle kendimi çok kötü hissediyorum maddem konuştuğun biri var sevdiğin kişi yalniş anlamasın diye kimseye yazmamalısın yani onu bu durum uzebilir belkide niyetiniz kötü değildi ama şimdi kendimi zan altında hissediyorum yani insanların beni bu şekilde rahatsız etmesini istemiyorum sanki bir şey yapmışım gibi hissediyorum.

Sonra sevglm bana yazdı insanlar rahatsız olmuş sen haddini aştın bu kişisel sayfa değil şimdi İslam adı altında ne yapıyorlar diyecekler bunları dusunemedin mi beni rezil ettin dedi ve bu konuşma burada bitmiştir dedi bende işte sen ayrıldın geldin yine hesabı sana verdim falan dedim mazeret dinlemek istemiyorum dedi neyse ben biraz daha yazdım arıycam isim var dedi bende açamadım yarın arayabilirim ararsam ne diyeyim sizce

(Kız onu takipten çıkmış oda kızı )

Sizce haklımı ona ne demeliyim?