Kamuda saglikci sevgilim ve ozelde beyaz yaka ben. Uzun süren bir ilişkimiz var yıllar oldu o atandi ben ozel sektorde beyaz yaka olarak devam etmek istedim. Simdi kıskanıyorum formasıyla bin tane kızın arasına giriyor sjsjsjsjsj
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Önemli olan kafaların uyuşması gadası
Öyle de amann bin tane faktor var iki cumle ile anlatilir mi 7 yillik iliski
E tabi o kamuda sen özel sektör kim kıskanmaz ki bide kariyerinden dolayı da illaki bakanı da çoktur.
Ben ozel sektorum ama ingilizcem var kendimi gelisfirmisim kurumsal yerlerde calistim kaç sene
Karşındaki insan seni seviyorsa hiçbir şeyin önemi yok. Şahsen bende de aynı durum olsa bende hem kariyerini hemde ortamını elbette kıskanırdım keşke bende bu konumda olsaydım diye. Yine de kendimi geliştirmişim kurumsal yerlerde çalıştım diyip kendini güçlü görmen de çok önemli bir şey. Psikolojik açıdan güçlü olduğunu gösterir.
Hersey hastahanede calismak degil kurumsal hayatta 5 yildizli otellerde toplantilara katildim buyuk sozlesmeler imzaladim o tekniker ben lisans mezunu ingilizce konusabilen erp sap kullanan biriryim ben ondan ustunum ama ona uyum saglayip evimin hanimi olmamı istiyor
He bir de bunu anlamiyorum adam kamuda sofor belki ben ozelde mudurum hemen bi yargı onu kıskanirsin kamuda cunku ulen ben kac sene dirsek curuttum biliyon mu hangi egitimleri aldım
Sende evlilik uğruna kariyerini bitiremezsin ya da ev hanımlığı konusunda yanlış anlamışta olabilirim. Tabi iş güç kariyer olarak ondan daha tecrübe sahibi olmuşsun. Evliliğinizin ilerlemesi için kafa uyumu şart. Kimsenin kimseye baskı uygulamaması, saygı sevgi çerçevesinde ev içerisinde kuralların uygulandığı aile ortamı oluşturulması çok önemli. Kültür kariyer olarak önemli yerlere gelmiş 2 insan olarak evliliği de bu kültür edep içerisinde saygı eksik edilmeden cahillikten uzak bir aile ortamı kurmanız çok zor olmamalı. Bunu iyi düşünmeniz gerek.
İyi de kamu sonuçta devletten üstün sektör yok şuanda 😬😬 Eskiden devlet memurlarına kız vermezlermiş şimdi tam tersi 😄
Haklısın ama beni delirten o oldu. Ondan bunca saygisiz bir hareket beklemiyordum çok ama çok zamanlardan gecti yaninda ailesi ve ben vardım bazen ben bile yanlis mi yapiyorum atanamazsa cevrem var masabasi bi is mi ayarlasam bile demistim. Atandı yazdı ailesine yakın bi ilce bende cevre bir ile gittim iş buldum ama ufacik yer 3 fabrika var sadece. Simdi bir ilcedeyim o ise rahat rahat isine gidiyor annesi calismana gerek yok diyor. Ben neden onca dil ögrendim ya da nerelere gidip proje gelistirdim. Onu da birakamiyorum senelerim gitti bir hemsireyle evlenmesini istemiyorum cefasini ben cektimnsefasini cekmek istiyorum ama kariyerim de olsun istiyorum
Evli olup karı koca çalışanlar var geçim için. Senin işi gücü kariyeri bırakıp evde 4 duvar arasında kocanı beklemen de eskide kaldı. Sende kariyer sahibisin senin de prim günlerini doldurup emekli olman gerek artık senin de bir iş hayatın var. Kendi hayatını bırakma. Karşındaki insan seni istiyorsa sana da saygı duymak zorunda sende ona. Ortak kararlar ile herkesin birbirinin iş hayatına saygısı ile evlilik yürüyüp gidiyor.
Ya neyine üstün uyduruk tekniker ingilizce bilen tüm programlara hakim iş sozlesmelerine giden toplantılarda milyonluk islere girisen birinden ustun mu
Abi isg uzmaniymissin isini kucumseme ya ne kadar zor bir is ben de cok muhattabım sizlerle ayıp etme kendine adamlar bisey yapmadan cok para kazaniyorlar diye ustun mu oluyorlar
Tabiki üstün değil de insanların gözü önünde devletten maaş aldığı için üstün oluyor. Özel sektörde istersen genel müdür ol özel sektörlü diyorlar adama. Benim bir tanıdığım vardı adam özel sektörde eşi de devlet memuruydu ikisi de kariyerinden vazgeçmedi evlendiler 5 yıl boyunda ayrı kaldılar çocuklarına boşanmış insanlar gibi bakıyorlardı 5 yılın sonunda kız kocasının yaşadığı şehire tayinini isteyince rahatladılardı. Çok zor cidden bu kariyer işleri. Peygamber sabrı gerek.
Saygı olmalı tabiki de ama belirli bir yere sınırlı kaldım kendimi cok degersiz hissetmeye başladım. Burada iş yok ailesinin yakinindan gitmek istemiyor ufak tefek bir işe gir çalış diyor ben de çabaladım yıllarca iyi bir yerde olmak icin cok mu bencilim cok mu statu dusunuyorum diyorum ama yok senelerce ugrastim belki bunca cabaya kpss calissaydim 4 kez kazanirdim ama ben baska bir yol sectim ozelde calismakla issizligi ayni kefeye koymak hata
Tamam bende beyaz yakalıyım ama devlet her zaman üstündür. Bunların promosyonu var tatilleri var her türlü ayrıcalıkları var. Bizim özel sektörün bir geleceği yok sadece elimizde mesleğimiz var bizi ayakta tutan bu. Onları ayakta tutansa arkalarında devlet var adamlar memur. Çöpçü de olsa memursa özel sektörlüden her zaman üstün bakılıyor bu devirde. Sen kariyer olarak elbette çok üstünsün yabancı dilin var üst kademede beyaz yakalısın maaşın da yüksektir ama bu ülkede özellikle 2020 den sonra devlet memurluğu popülerliği arttı. Demek istediğim toplumun gözünde devlet işi her zaman iyidir.
Bizim toplum cahil abi onemli olan neler yaptigindır sen kim bilir neler yaptın neler basardın once kendine bunu soyle ne alaka toplum oyle goruyor toplum zaten cahil biz basarili olalım yeter evet abi zor çok zor evden disari cikamıyorum ama eminim benim istedigim en azindan sadece 3 fabrikanin oldugu bir ilce yerine buyuksehire gitseydik bu kadar onu sıkmazdım simdi bende issiz kaldik gunah kecisi yaptim onu
Sen özel sektör insanısın. Diyorsun ya kpssye çalışsaydım 4 kez atanırdım diye fakat hayat hep bir yol ayrımları ile doludur. Sen özel sektöre emek vermişsen hayatını yaptığın mesleğe adamışsan kimse sana niye işsizsin niye memur değilsin diye asla böyle bir terbiyesizlik yapamaz eleştiremez. Sen kendi yolunu çizmiş iş kadınısın. Karşındaki insan da saygı duymalı. Arada saygı yoksa o ilişkiden bir cacık olmaz. Sen kendin diyorsun basit bir tekniker nasıl benden üstün olabilir diye bana göre değil evet sen ondan tecrübe olarak daha donanımlı bir kadınsın ama toplumda öyle bakılmıyor. Sen bunları kafana takma aşırı derecede kafana takmışsın. Sen zaten üst konumda bir insansın. Senin kariyerine saygı duymayan kim varsa hayatından çıkarmanı ve yine inandığın yolda ilerlemeni tavsiye ediyorum. Bakarsın o yolda daha hayırlı kapılar nasip olur sana.
Doğru şeyleri kendin demin söyledin. Cahillik çok fakat bu cahilliğin de ekonomik yönden sebepleri var. Diyorum ya 2000 li yıllarda devlet memuruna kız vermezlermiş şimdi tam tersi oldu devlet memurluğu popülerliği arttı özel sektör bu hale geldi. Sen hiç kafana takma inandığın yolda ilerle. Bak bende özel sektördeyim gayet memnunum. Bu bir tercih meselesidir. Kimse de bana niye devlette değilsin diyemez ağzının payını veriyorum ben diyenlere. Sana da saygı duyulması şart.
Eskiden bana destek olan adam bana sana para vereyim mi lazim mi konumuna gecti. Ben cok ustun olma gayretinde degilim isimi yapabilecegim bir ortam olsun yeter bana. Kpss calis diyor calisiyorum su an ama calisirken diyorum ki bunca verdigim emek boşa miydi
Benim başıma da geldi geçmiş bir dönemde. Kpss çalış dendi atan devlette ol denildi. O kadar çok zoruma gitmişti ki seni gayet iyi anlıyorum. Ama şunu da belirtmek istiyorum kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. Seni kabul eden de böyle kabul etsin. Bide para vereyim mi lazım mı muhabbetleri karşındaki insanın kalitesini de belli etmiş oldu. Sen geç olmadan hayatında bazı değişikliklere imza at.
Senin onla ilgili bazı yorumlarını okudum da ona da emek vermişsin. Fakat o değişmiş gibi.
Valla ne yalan söyleyim harbi üzüldüm. Allah yardımcın olsun. Uyumsuzluk çok kötü bir şey. Bir yandan memurluğuna parasına kariyerine güvenen bir yandan da emeklerine çabalarına yazık etmek istemeyen biri. Bu tarz konuları burada nadir denk gelmiştim. İşin sonunda herkes kendi yoluna bakmak zorunda kalıyordu. Umarım orta yolu bulursunuz.
Böyle bir başlık atan bir kişinin mutlu olması imkansız.
Neden
Full meslek var çünkü. Statü var. Bunlar gidince geriye ne kalıyor?
Oğlum 7 sene verdim bu iliskiye bir gram uzerine kiyafet alacak parasi yokken onun destrkcisi oldum ozel sektor bile olsa kendimi gelistirdik ingilizce ogrendim programlara katildim ona destek oldum atandı ama gitti ailesine yakin sehire yazdi tayinini simdi ailesi gelip hadi evlenin sen calismasanda olur diyor bir zamanlar ona hep kariyerimi anlatirdim o da cok basarili bir is kadini olacaksin derdi simdi minnacik ilcede hapsoldum gecen yillarimi dusunup is tekliflerini de reddediyorum
İlerler neden ilerlemesinki. Önemli olan gönüller
Konum atta bende bakıyım 1000 kızın olduğu ortama
ayrıl rahat etsin
Niye
nefes alamaz senin sorunların var
Hee aynen oyle aynen sen beni ne kadar taniyorsun peki onu cebinde 5 kurus yokken harclik atiyordum ona atansın diye en cok ben ugrastim o ne yapti ailesine yakin yeri yazdı ben beyaz yakayim buyuk sehir gerek bana dedim yazmadı simdi ben issiszim o hastanede pasta kesiyor arkadaslariyla
ayrıl işte olmaz burdan uyum yok sizde hayatsa uyum
Asıl sorunlar onun beni neden dusunmedi ya da bu sorunlari yapan o beynim almiyor onca seneni ver ben ingilizce ogrendim konusuyorum programlar konferanslar kendimi gelistirdim harika yerlerde olacaksin is kadini olacaksin dedi atanir atanmaz yuzuk takalim is bulmasan da olur dedi
abim bitanem uyum sorunu çok bunun geneli mantıksal
7 sene cekmisim issizligini simdi mi uyum sorunu
Hangi kadin ibandan sevgilisine para atar
bak mantık kısmında değilsin olayın ama her şeyin temeli mantık
Ne kısmıyım. Bak şimdi statü dersen kurumsal sirketlerde calistim buyuk egitimler aldim asgari ucret hiç almadım şakasina demiyorum bir yabancıyla cok rshat iletisim kuracak kadar ingilizcem var hatta mail yazıyorum. Ben ona dedim ki buyuk sehire gecelim ben de iyi isler kovalarim ben ona yillarca uymusum gitti yazdı dagin basinda bi ilçe
abim memur büyük yerde olmak gereksiz bak ordan haklı ve memu gelişime kapalı bunlar fark işte