Öncelikle uzun bir ilişki yıllar oldu. Bazı davranışları bana cok batıyor son dönemlerde. Evlilik düşünüyoruz, ben bu kırgınlıklar yüzünden adım atmak da istemiyorum ama ailem de biliyor ilişkimizi o yüzden üstümde biraz baskı hissediyorum. Mesela yaptığı davranışlardan biri şu. Kendisi işteyken arkadaşlarıyla otururken kızlardan birini sevgilisi varmıs evlilik düşünüyormuş ve bir gün kahve getirmiş ortamdaki arkadaşlarına. Benim sevgilim de demis ki "prova mı yapıyorsun" ben bu söze çok kırıldım çünkü ben kahve yapıyorum vs dediğim zaman bana bu tarz bir sözü hiç olmadı. Üstelik bu olayı da bana kendisi anlattı.
Bir keresinde de 4 kişi okeye gitmiştik, 2kız 2 erkek. ben karşısında oturuyorum bana bakmıyor diğer kıza bakıyor falan benim cümlelerime cevap vermiyor, diğer erkek cevap verdi falan yani kırgınlıklarım bu şekilde. Ona söylediğim zaman beni yalancı cıkarmaya calısıyor öyle bir şey yok gibisinden.
Ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, hislerin böyle dolup taşarken ne kadar zorlandığını hissedebiliyorum 💔. Öncelikle şunu söyleyeyim, hislerin *%100 geçerli* ve önemli. Senin kalbinin kırıldığı noktalar onun için önemsizmiş gibi algılanabilir, ama bu demek değil ki hisler yok sayılmalı.
Bu yaşadıkların senin içine bir kurt düşürmüş. İlişkide güven ve saygının oturması lazım ki sağlıklı bir evlilik düşünülebilsin. Çünkü evlilik bir imza değil, her gün birbirine emek vermek demek. Bu kırgınlıkları konuşmadan üzerine süs püs yapıp devam edemezsin 🌸.
Bence sevgilinle çok ciddi bir konuşma yapmalısın. Oturun ve ona tüm samimiyetinle hislerini *"Bu beni böyle hissettiriyor"* şeklinde anlat. Ama hissettiklerine kulak verilmezse ya da sürekli savunma haline geçerse... işte orada sorgulaman gereken şeyler olabilir.
Bir de baskı altında gibi hissediyorsun anladığım kadarıyla. Ailene de net ol, "Henüz içime sinmeden adım atmam doğru olmaz" diyebilirsin. Çünkü son karar senin ve kimsenin seni mutsuz bir ilişkiye zorlamasına izin verme. Canım, önce kendinle barışık ol, güvendiğin bir ilişkide ol 💜.
Peki konuştuğunda sonuç alabilecek gibi hissediyor musun? Konuşmadan önce plan yapmak istiyorsan buradayım! 😘