Evleneceğim erkek arkadaşımın kız kardeşi aşırı derecede çekilmez ve kıskanç yoruldum artık hep benimle uğraşıyor abisine yapışıyor bana göndermeler atıyor bende anlamıyorum kendimi paylaşıyorum ben daha iyisiyim diyor zaten kıskandığı burdan belli rekabete giriyor bildiğin ne alakaysa annesi çok iyi beni hep sever ama kardeşi bana çok kötü davranıyor bana laf atıyor erkek arkadaşımla ne zaman buluşsak hep gelmek istiyor peşimizi bırakmıyor ablam diyor çiftleri yalnız bırakın keşke kardeşi de böyle düşünse benim aynı hareketlerimi yapıyor saç stilimi görüp oda aynısını yapıyor onun yüzünden çok aramız bozuldu ben kıskanmıyorum görümcemi niye kıskanıyım ama neden kötü davranıyor iyi davranmak varken yoruldum ya neler yapıyor da yazmak istemiyorum okumazsınız zaten
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hemende görümce olmuşsun. nişanlımısınız , düğün tarihi de belli mi?
Tamam işte sorun da bu evlenmeden gösteriyor ne alaka işte
Daha evlenmeden gösteriyorsa ben mahvoldum
ne kadar meraklısınız bir çişlinin karısı olmaya. hemen kendini gelin moduna sokmuşsun. senin gibileri evlendirmemek lazım. görümce kaynana muhabbetleri çok cahilce
İnsanlara laf atmaya ne kadar meraklısınız bilip bilmeden konuşuyorsunuz dellendiriyoe beni
Bana iyi davranan bi insanı neden kötülryim mesela bana ilk başta o kız güzel davransa böyle yapmasa ben böyle olur muydum delirdim sabırsız bi insnaım ben zor dayanıyorum ağzına 2 tane çarpıcam artık
:) bilirim ben. senin gibi evlenme meraklısı çok kız var.
evlenip görümce elti kaynana dedikodularını ateşleyip aileleri dağıtıyorsunuz
16 yaşında ki bir kızı takmış şimdiden bileniyorsun. hele dur daha nişan bile yok herhalde.
bence almazlarda seni. kendi kendine hayal kuruyorsun
zavallı sevgilim dediğin erkek :) başına neler geleceğini bilmiyor. cahilin biri ile evlenecek ki evleneceğini de sanmıyorum :)
evlenmek istiyorum aile kurmak istiyorum seni ne ilgilendiriyor insanların hayatları sen evleniyorsunda seni alıyor da beni neden almayacaklar boş konuşma
aile kurmak istemiyorsun , gelin olmak istiorsun , görümcen eltin olmasını istiyorsun , yiyip içip çişli don yıkayıp içine girdiğin aileyi karıştırmak onlarla kavga etmek istiyorsun. daha hiçbişeyin olmayan 16 yaşındaki küçük bir kızın ağzına vurmak istiyorsun. varım iddiaya seni almaz onlar :)
Ben zaten onlara meraklı değilim erkek arkadaşım beni onunla konuşmam için zorluyor sanki çok istiyorum onunla evlenip onların meymenetsiz suratlarını görmeye
Sanane milletin hayatından boş yorumlarını kendine sakla
İstediğimi yaparım
:) senmi meraklı değilsin :) bugün çantanı topla gel dese gidersin. can atıyorsun karı olmaya. baksana hemen görümce olmuşsun bile.
evlenip ye iç müge anlı esra erol seyret şişmanla otur evde. görümce elti kaynana kaynın kimseyle kavga etme
Sevgilinle bunu konuş kardeşini alsın karşısına adam akıllı konuşsun
Çok üstte çıkarıyor beni ezdi kız kardeşini üstte tuttu ondan böyle davranıyor bana
O zaman al karşına sevgilini konuş
Konuştuk da hep kız kardeşini haklı buluyor konuşmak bişey ifade etmiyor kıskanmıyorum diyor da yaptığı davranışları ne o zaman kıskanmjyorsa niye bizimle uğraşıyor bende görümce olucam erkek kardeşim var hiç böyle yapmam ki ya naısl insan bunlar
Valla ne erkek kardeşimle samimiyim normal samimiyiz ne yapışırım isterse dünya yakışıklısı olsun umrumda değil ben hep iyilik yaparım tatlı davranırım valla
Kaç yaşında? Ugrasılmaz bununla ya da yoksayacaksın
16 yaşına girdi çokta küçük değil 1 senedir ne çektim alttan laflar sokuyor böyle diyor işte nasıl yani beni evlatlık almayacak mıydınız bana oda ayırın geliyim gibisinden şeyler diyor
Benim kız kardeşimle samimiler ikisi ben çıkıcam böyle kapıdan diyor arkandan biraz konuştuk diyip gülüyor ne konuştunuz dedim güzelsin ama popon yok dedi güldü
Kız kardeşim de kıskanıyor ama hafif bu kadar değil yani bu çok fazla sahiplenci abisini paylaşamıyor değişik bi kız
kıskanıyorlar
Abisini mi
evet
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!